Но така е , като понякога се хващаме за всяка една (уж) случайна реплика. От друга страна смея да кажа, че аз сигурно съм от много малкото жени, които нямат никакво развито шесто чувство - никога нямам някакво усещане за това, кото ще ми се случи, независимо хубаво ли лошо.
Водим разговор, телевизорът е пуснат и отвреме-навреме се повтаря изречение дума по дума с разговора вкъщи. Вече дори действия се повтарят. Например задавяш се, почваш ожесточено да кашляш и хоп- по същото врече тече филм, в който актьорът се задавя и се разкашля
Едната е на скалисто място, а другата е някъде в градски център. Редовно ги "посещавам" на сън. Последно, за къщата в центъра сънувах, че е станала офис на фирма. В съня си пак влязох там, разходих се из стаите, познавам всяка една от тях. Мисля, че е игра на мозъка.
,малко по късно се установи ,че е почнал да недовижда
,та явно причината си е била тази,а е добре гледано куче
направо ми става смешно вече почти всеки ден е а преди сигурно веднъж в годината съм усещала това странно чувство
Въпросният беше от ония космати горили,които се хилят на малкото като идиоти и в същото време с добро сърце. Никога не съм имала връзка с подобен типаж, нито пък съм привлечена от такъв. Харесвам интелигентите, което се вижда в настоящия ми приятел Препоръчани теми