Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 090
  • 411
  •   1
Отговори
# 15
  • Калгари, Канада
Благодаря за организацията на сайта и за личното, Solley  Hug Страхотна си  Heart Eyes  Ще участваш ли тази година?

Аз се записах (или поне така си мисля)

# 16
  • в сърцето на един мъж...
Записала си се, да, и аз така Mr. Green

# 17
Много искам да участвам, но не знам дали ще успея - времево и финансово. Ще се запиша в последния момент, ако изобщо. Simple Smile

# 18
  • Vaudreuil Canada
Solley. огромни благодарности  Hug Hug Hug

# 19
Закъде без мен?!
Че това е темата, заради която бих писала и след десет години във форума Hug

Ще се опитам, както и другите пъти, да пратя на всички. Извинявам се само, че за България картичките ми най-вероятно ще трябва да бъдат отворени, тъй като явно пощата ми там в голяма част изчезва.

# 20
  • Ispania
Solley, мерси много!!! Hug

# 21
  • ENGLAND
Е, вие реагирате като английските магазини за картички, вече всичко е залято с коледни картички, на 31 август. Надявам се да ми остане време за ръчно направени картички, имам материал за повече от стотина, един магазин за картички го затваряха и пуснаха всичко по 10 п., с Ели нграбахме един куп неща.
Гея, ако може линк, че всичко беше на другия лаптоп и трябваше да  реинсталираме всичко.

# 22
Любимата ми тема! (и единствена в която все още се подвизавам). Ще се опитам да участвам и тази година, но най-вероятно с принтирани адреси и пожелания... Извинявам се предварително. Вече си имам една малка госпожица която не може да помага, само може да ми изяжда свободното време  Mr. Green

# 23
Честито, Дидитка! Сега имаш повод да ни пратиш по една специална картичка с розовобузо джудже Heart Eyes Да ви е жива и здрава бузана и много радост да ви носи! Hug

# 24
Честито и от мен, Дидитка!  Hug
Много ми се иска да участвам и в тазгодишното картичкоразменяне, но не съм сигурна все още. Все пак ще следя темата, има време до ноември. Peace

# 25
Дидитка, честито момиченце!
Моля те, никакви извинения за принтираните неща. Нали искаме да си доставим радост, а не да се натоварим с работа точно по празниците... Hug

Не ми казвайте, че вече сте започнали подготовката. При нас е студено, но още нямаме картички по книжарниците.

# 26
При нас вече пуснаха щолена, коледните календари и дядо мразовците, така че очаквам скоро и картичките Mr. Green

# 27
  • в шоки-land
и аз на линия... и тази година  Flutter Flutter  Grinning
моля и на мен линк, че и при мен, както при Doret, има нова машина и всичко запаметено преди сега ми иска пароли ooooh!  Praynig

# 28
Готово Peace

# 29
  • в шоки-land
Благодаря, Geia!   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт