Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 110
  • 411
  •   1
Отговори
# 120
  • България
понеделник потеглят и първите ми картички
за страната ще ги изпратя към 15.12
надявам се тази година да няма загубени картички или да бъдат минимален брой

# 121
И аз вече приключвам с надписването и мисля в понеделник да пускам чужбинските. Вътрешните малко по-нататък  Wink, но не бих чакала до 15.12, по-скоро към края на първата седмица на декември, че в средата-края на месеца настава голямата лудница по пощите Crazy

# 122
  • Ispania
Не ми се отваря сайта #Crazy.
Бьрзо някой да ми се сте4е на помощ Flutter Flutter Flutter.

# 123
  • в сърцето на един мъж...
Вал, пиши каква помощ ти трябва Peace

# 124
  • Ispania
Нв ми се отваря сайта с адресите по никакьв на4ин! Вие имате ли такьв проблем  ? Ако може накой да погледне, да видим дали е само при мен проблема.

# 125
Ако искаш, пусни ми мейл, ще ти пратя адресите.

# 126
  • Ispania
Ако искаш, пусни ми мейл, ще ти пратя адресите.

Много, много ,много ти благодаря!!!!!!! Златна си! Веднага ти пращам на сьобщение Hug!

# 127
  • Vaudreuil Canada
А аз днес получих първата картичка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря Geia! Още не знам какво пише в нея защото реших тази година да изчакам да се понатрупат и да си правя парти с картички Simple Smile

# 128
Леле, колко бързо са стигнали Shocked Май ще пускам и другите лека полека, да не се трупат Grinning Радвам се, че е пристигнала безпроблемно Hug

# 129
  • ENGLAND
Е, аз мислех, че първа ще се похваля, току що получихме картички от mamamia. Благодаря много за пожеланията, ше четем заедно с Ели нейната картичка, още имаме затрудненич с ръкописните букви. Но пък скача до небето за стикерите.
Ели вчера навърши 10 години, днес празнуваме с децата, почерпете се.

# 130
  • Vienna
Мхх, много вкусно. Мерси. 4естит рожден ден на Ели - много усмивки и щастие!  Hug

# 131
Ех, че прекрасна тема! Simple Smile  От няколко години продавам коледни картички и винаги съм завиждала на хората, които изпращат и получават картички.  Аз все не намирам на кого да изпратя. Моля ви включете меееееееее....  newsm17 newsm17 newsm17

# 132
Тъкмо влизам да се похваля и Дорет ме е изпреварила Grinning Благодарности на mamamia за прекрасната картичка и за изненадите за децата. Надявам се от догодина и ние да го направим, че много ни мъчи писането на български Cry
Дорет, да е жива и здрава Ели и много щастлива!

# 133
  • София
Лелеее, аз днес мислих да пускам първите картички, но изтървах работното време на пощите.. ooooh!    Май далечните ми ще закъснеят   Thinking

# 134
Ех, че прекрасна тема! Simple Smile  От няколко години продавам коледни картички и винаги съм завиждала на хората, които изпращат и получават картички.  Аз все не намирам на кого да изпратя. Моля ви включете меееееееее....  newsm17 newsm17 newsm17
Късно е, и аз скоро попаднах на темата, но съм изпуснала срока за записване ... следващата година Simple Smile
Пожелавам на Всички весели коледни и новогодишни празници ...  

Общи условия

Активация на акаунт