Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 107
  • 411
  •   1
Отговори
# 135
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, моля ви, не ни се сърдете. Темата е пусната още началото на октомври. Знаем, че тогава на никой не му е до коледа и нова година, но все пак на момичетата, които участват им трябва време, за да се подготвят. Надявам се догодина да не пропуснете и да участвате с удоволствие. Hug
Освен това сме леко подозрителни, моля за извинение за което, но ни се случва вече няколко пъти да идват хора, които искат да участват, получават ни адресите и след това ни вест, ни кост. А това са лични данни все пак Sad Много е неприятно, но се надявам и вие да ни разберете.

# 136
Не сме тук да се сърдим Simple Smile .

Освен това сме леко подозрителни, моля за извинение за което, но ни се случва вече няколко пъти да идват хора, които искат да участват, получават ни адресите и след това ни вест, ни кост. А това са лични данни все пак Sad Много е неприятно, но се надявам и вие да ни разберете.

Помислете за тестване на кандидатите за участие в международния картичкообмен.

# 137
Здравейте, да се похваля и аз, че отвъдокеанските ми картички потеглиха на 25.11 /сряда/ в понеделник /1.12/ пускам и европейските.  Hug
Благодаря Ви, че съм сред Вас!

# 138
Ок, все пак темата е за доставяне на радост и положителни емоции преди коледните празници. Не мисля, че някой би се разсърдил.
Прекрасни коледни и новогодишни празници. Ще дебнем за догодина да не пропуснем пак. Хайде една картичка от мен за всички.

# 139
  • в сърцето на един мъж...
Имайте предвид, че темите се пускат около началото на октомври, а записването става до 1ви ноември! Хубави празници и на вас!

# 140
  • Ispania
4естит рожден ден на Ели!!!!!! Дорет,нека ти е жива и здрава!!! Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Гея, много те благодаря отново Hug.

# 141
И аз пуснах моите Европейски картички! Peace

# 142
  • Калгари, Канада
Явно пощите още не са заети щом вече се получават картички  Grinning

Doret, честит рожден ден на Ели (забравили сме  ooooh!)! Да е здрава и щастлива, умна и красива!  Heart Eyes
То който получи картичка надписана от децата, ще види колко още практика им трябва, но поне сядат да надписват картичките и особено да лепят стикерите с голямо желание. Влади тази година толкова много триене удари, че накрая му казах да внимава и да престане да замазва.  Naughty
Те и моите писания едва се четат Blush, ама това е друг въпрос.

# 143
  • ENGLAND
Благодаря за пожеланията, още не мога да осъзная че Ели вече е на 10. Днес успяхме с мъжо да издържим и нахраним 10 десетгодишни дето се държат като истински тинейджъри. Какво ли ни очаква след някоя и друга година не ми се мисли.
Оправих рождения ден, сега е ред на коледните картички.

# 144
Ех, че прекрасна тема! Simple Smile  От няколко години продавам коледни картички и винаги съм завиждала на хората, които изпращат и получават картички.  Аз все не намирам на кого да изпратя. Моля ви включете меееееееее....  newsm17 newsm17 newsm17
Късно е, и аз скоро попаднах на темата, но съм изпуснала срока за записване ... следващата година Simple Smile
Пожелавам на Всички весели коледни и новогодишни празници ...  

Дами, аз още не съм започнала с подготовката, тъй като съм извън страната.
Ако имате желаение, пишете ми адресите на лични, ще пратя Simple Smile

Това според мен е добро решение за всички, които са изпуснали срока.:
размяна на лични с желаещите да им пратят, за да не се променя късно общия списък.

Дорет, да го нацелуваш това красиво дете!
Честит празник  Heart Eyes

# 145
Много благодаря на Geia  за прекрасната картичка и пожелания!  Hug

# 146
Ли Лу писах ти на лични.   newsm51 newsm51

Ако някой все пак има желание и възможност да ме включи в коледния си картичкообмен съм насреща, да ми пише налични.

# 147
Ли Лу писах ти на лични.   newsm51 newsm51
Пратих ви адреса си, а сега очаквам вашите.    bouquet

# 148
Аз успях в петък да пусна презокеанските картички, днес ще пращам европейските и българските Wink Може би някои ще получат по-рано картичките, но по-добре така, отколкото да се бавят или затрият някъде из коледно-новогодишната лудница по пощите Wink

# 149
  • София
Аз днес успях да пусна всички чужбински - и Европейските и презокеанските   Hug
Българските ще почакат. Брейй тези моите  деца хич не помагат, само гледат и акъли дават... Mr. Green Едвам смогнах с правенето и надписването  ... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт