Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 080
  • 411
  •   1
Отговори
# 150
  • ENGLAND
Още една презокеанска картичка долетя, Дидитка големи сладури са и Богданка и щерката, благодаря много!  bouquet

# 151
  • Vienna
 Hug mamamia и Дидитка ни зарадваха днес с първите карти4ки!  Hug

# 152
И аз да се похваля с първа картичка - от Geia! Вчера се върнахме от път и така й се зарадвах като видях че ме чака в кутията!  Heart Eyes Радвам се че и моите вече започват да пристигат.

# 153
  • в сърцето на един мъж...
Апък аз влизам да напиша, че твоята с едно сладко Джудже и едно коте е дошла  Hug Много е хубава Бузана, пу пу! Heart Eyes
И още една имам от Denzul! Благодаря Hug
Много е хубаво така да си отвориш пощата и да си намериш изненада Flutter

# 154
О, как щях да забравя - честит рожден ден и от нас на кака Ели!   cook

# 155
  • ENGLAND
Благодаря, Дидитка. Да знаеш как ти завиждам, колко лесно се гледат бебчета като твоето сладурче.

# 156
  • в едно миланско село

Аз си мисля, че ще съм първата похвалила се, а то - валеж от картички вече.
Моята е от Дидитка и няма да казвам каква е, за да не развалям удоволствието на чакащите  Дидитка Heart Eyes Hug

малката ми щерка се прибра с картички за "твоите приятелки", тя щяла да ги надписва  Rolling Eyes

Много мило - колко е голяма тази сладурка?  Hug

Абе, аз викам "малката" щото другата ми е хептен голяма, ама ще направи 11 януари.
гледам, че има и други закъсняли като мен, в събота ще пуснем нашите, но са написани вече. предупреждавам, че са на италиански и много семпли, но пък, за сметка на това - шарени  Joy
други години и аз на вино ги пишех, но за тази е така...

Дорет, като веднъж минала и втори път минаваща по "пътя на пубера", мога да ти кажа, че най-гадния период за мен беше (а и сега е тръгнало така) между 10 и 13.
после пак е сложно, но поне говориш с що-годе голям човек, сега са в напълно междинна фаза,, дето не знаеш да се ядосваш ли, да се хилиш ли  ooooh!

приятна вечер, момичета!   bouquet

# 157
  • Калгари, Канада
Аз имам днес от Geia  Hug, но не съм я отворила още.

# 158
  • загубено
Готови са всичките и днес тръгват.
Големият ската тази година с надписването.
Рапорт даден  Laughing

# 159
  • София
Да се похваля и аз с първата картичка - Благодаря много на Дидитка  Hug Страхотно е джуджето Катя.  

И като сме на тема тийнове - моята е почти на 15 и на картичката от Диди възкликна - " баси яката"  Mr. Green

# 160
И аз си имам първи картички: Дидитка и Мамамиа, благодаря ви! Моите дечица настояват да отварят пликовете сами и за мен е удоволствие да ги наблюдавам с каква радост нареждат коледната поща на прозореца. Нали много искат да си имаме домашно животинче, Богданка нощува в детската стая, а и на стикерите намериха място след минутки!

Част от пощата вече е изпратена. Петък или вторник (при нас понеделник е почивен) ще тръгне и другата половина. За да включа мъниците в процеса, три успяхме да направим изцяло заедно, а и ги оставих да доукрасят някои картички сами- със стикери и лъскавко. Простете ни, ако стиловото оформление куца.

# 161
  • Ispania
И аз искам да се похваля Grinning , имаме си от Дидитка и Мамамиа Hug Hug Hug Hug. Моят син голямо 4етене му хвьрли. Но с такова удоволствие се потруди да ги про4ете на бьлгарски, 4е след като свьрши вькликна"Ако има още да ми ги дадеш на мен да про4ета".

# 162
Здравейте и от мен, чета ви всеки ден, но няма какво да пиша...

Първата ми картичка пристигна и съм много въодушевена - благодаря ти Дидитка   bouquet...страхотна е ...особена онази част с джудженцето....да го нацелуваш от мен   love001

Мойте за чужбина са изпратени и пътуват...остават тези за БГ..мисля другата седмица да ги пускам.
Искам да се извиня, че тази година са купени, а не правени, но са надписани с голяма любов...

P.S. Усещането да видиш коледната картичка в пощата е невероятно....благодаря предварително на всички за невероятното удоволствие, което ми доставяте.

# 163
И аз вчера получих първата ми картичка - от Дидитка Hug Hug Hug Емоцията е страхотна! Не съм я отваряла обаче - ще си събирам картичките и ще ги отворя навръх Коледа Wink

Иначе пуснах и аз всички картички - надявам се да ви зарадвам Heart Eyes

# 164
Еха, значи номерът е да ги пусна края на ноември, и изпреварват цялото предколедно задръстване!  Grinning Не очаквах че толкова бързо ще стигнат.

Общи условия

Активация на акаунт