Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 192
  • 411
  •   1
Отговори
# 165
  • София
ШехинаHug Hug Hug

Получихме си картичката, а Жори как се радва като му прочетох името от картичката Simple Smile  Златна си  bouquet

# 166
Хрис, много се радвам, че съм ви зарадвала и по-специално Жори Wink Опитах се пожеланията ми да бъдат малко по-лични и за целта ви надзърнах в профилите Simple Smile

# 167
  • София
Шехина, Поздравления...  bouquet Аз пък малко тривиално ги  надписах чужбинските. Обещавам за Бг да се поправя Peace

# 168
И нашите картички вече летят към вас!  Hug Дано да пристигнат преди Коледа!

Ако има някой, който не е включен в списъка, нека да ми пише на лични, за да му изпратя картичка  Peace

# 169
  • Варна
И аз днес получих първата картичка  newsm44 Пощата ни пак беше препълнена с рекламни брошури и я отворих с досада, но признавам си, наистина беше голяма изненада да открия писъмце между тях  Mr. Green , за която сърдечно благодаря на Шехина и малките й помощници!   bouquet  Hug

# 170
  • Vienna
Днес успях и аз да пусна вси4ки карти4ки.
Една молба за следващите години - моля пиШете адресите на латиница (поне имената на градовете и Bulgaria) и моля пускайте адреса си само по 1 път (един е двоен, и се усетих то4но преди да пусна 2 карти4ки...)  Grinning.

# 171
  • в сърцето на един мъж...
Луси, аз уж ги гледах, не съм забелязала, че е двоен някой  Embarassed

# 172
А, моят май е двоен - исках да си коригирам стария пост и да си сложа адреса и на латиница затова Embarassed

# 173
  • ENGLAND
И днес не останах без картичка, Гея благодаря за пожеланията.

Моите , някои пътуват, други още правим, надявам се да свършим навреме.

# 174
Днес и аз имах изненада в пощенската  кутия, благодаря много на Ли Лу. Нямах търпение да я отворя и сега като взема баткото от градина и като я види сигурно ще се сърди, че не съм го изчакала  Whistling Blush

# 175
  • ENGLAND
Тази година пощите май са много бързи, днес имам цели 3 картички. Благодаря на Шеметчето,  hris.g  и dani777

# 176
Имам си нова картичка! Благодаря на Шехина и помощничетата  Heart Eyes   bouquet Шехина, с теб сме били комшийки… някога…  Grinning

# 177
Днес и аз имах изненада в пощенската  кутия, благодаря много на Ли Лу. Нямах търпение да я отворя и сега като взема баткото от градина и като я види сигурно ще се сърди, че не съм го изчакала  Whistling Blush

Уау! За три дни е пристигнала Hug

А защо адресите в България да са на латински?
От пощата така ли съветват? Аз ги написах на кирилица и само Bulgaria отдолу.

# 178
И аз така. Винаги българските адреси ги пиша на български, само името на страната на латиница. Все пак веднъж стигнат ли до страната, от там нататък вътрешните пощи са си български, няма нужда от латиница там. Пък и ми изглеждат абсурдно изписани на латиница…  Laughing

# 179
  • София
Ли луHug Hug Hug

Прекрасна картичка, Жорко като я видя и ме пита - Мамо, откъде идва тази картичка. И като му отговорих - от Австрия , той с ококорени очи каза - те си имат вече сняг   Grinning
От тази толкова снежна картичка - това разрбра детето Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт