Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 201
  • 411
  •   1
Отговори
# 180
  • Vienna
Аз грешно се изразих - не адресите да са на латиница, а да са така написани, 4е ако ги препишем (или отпе4атаме, както ние), просто да са готови - да не трябва да гледам дали трябва да дописвам нещо (напр. държавата и /или града на латиница). Така както се даде адреса, да може директно да се пусне от тук в пощата. Миналата година и по-миналата няколко карти4ки ми се върнаха - и то много късно (въпреки 4е бях дописала Bulgaria на ръка, просто явно адресите не са били пълни...).

# 181
  • в едно миланско село
Мамамиа, Шемет и Гея, вашите картички ни зарадваха вчера!
Искрено благодаря за пожеланията и се извинявам, че тази година не съм правила персонализирани такива, но да знаете, че съм ви мислила, докато пишех адресите  Hug

много трудно пиша на ръка вече, ужасно е това!  Shocked
и с адресите даже се озорих, хем и в работата, и в къщи пиша бележки и задачи ръчно (но грозно).

нашите картички тръгнаха след половин час висене в пощата.
ит. пощи са сложили нов софтуер, който не позволява да се отпечатат прим. 10 марки за стандартни пликове с еднакъв размер и тегло, а се прави една по една, за всяка, от които са точно 12 клика с мишката  Shocked, пред мен ги брои човека, за да се извини за чакането  ooooh!
за нестандартните е още по-зле.
понеже миналата година, хем с обмарковани пликове, имах подобен проблем, сега се бях подготвила със стандартни размери, но безрезултатно, тези хора са в каменната ера  #Crazy

приятна събота, момичета!   bouquet

# 182
  • Vienna
hris.g  Hug много сладка карти4ка - мерси!

# 183
Крайно време и аз да се появя Simple Smile
Първо благодарности на Mamamia  Hug и Denzul  Hug за красивите картички, милите пожелания и разните екстри  Grinning
Презокеанските ми картички заминаха миналата събота, всички останали днес.
Знаех, че края на годината няма да е лесен, ама такава лудница не съм очаквала!

# 184
  • Ispania
Имаме си една прекрасна карти4ка и от Гея Hug Hug Hug .
По този слу4ай имахме лек "спор" с малкият ми син, който искаe да си я отнесе на някьде Joy.

# 185
  • ENGLAND
Lucy и Шехина, благодаря за картичките и пожеланията.

Ние успяхме да направим за всички картички, някои са от Ели, много ентусиазъм положи. За България заминаха, остана европейските да пусна след 2-3 дни, тази година ги пускам малко по-късно, да пристигнат за Коледа.

# 186
  • София
И ние вчера получихме от Lucy и Mamamia Hug Hug Hug

Mamamia, картичката специално за Жорко и стикерите донесоха толкова радост.. Hug Ама детето не може още да чете  ooooh! та чака аз да му я прочета   Grinning

# 187
  • в сърцето на един мъж...
И аз да се похваля, пристигнаха картички от Lucy, hris.g и shemet_neveroiaten. Благодаря ви, момичета, за страхотното настроение и прекрасните картички!

# 188
А аз днес имам от Ли лу    bouquet

# 189
  • Варна
И аз днес имам от Ли Лу  newsm51

# 190
  • в сърцето на един мъж...
И аз влизам да се похваля, че имам от Ли Лу и Роска! Благодаря ви Hug Страхотни са!

Аз днес пратих последните за България и близките околности. Надявам се да стигнат навреме Grinning

# 191
Мили, дами!

Ние получихме вчера една и днес още шест красиви и много мило написани картички:
Гея, Hris G., Lucy, Шехина, Шемет Невероятен, Neraiida, Роска ,
благодаря ви, донесохте ни чудесно настроение!

Скрит текст:
Еха, и моите картички запонаха да пристигат!
Радвам се, че са ви доставили радост.  Hug

# 192
  • в едно миланско село
Шехи, твоята картичка пристигна днес. благодаря ти за пожеланията!  Hug

(в събота ще отскоча точно за ден по повод до София, даже си мислех оттам да пусна бг-те картички, предвид че всяка година с тях са проблемите, но в крайна сметка, пак оттук тръгнаха.
във всеки случай, ще купя оттам картичките за догодина, просто разкошни бг картички получих през годините. тук, имам чувството, че са все едни и същи, а обикаляме Коледни пазари уж заради повече избор  Confused. има разни ръчно изработени за по 5-7 евро, ми малко ми идва в повече  Rolling Eyes, а музикалните от миналата година бяха със свръх тегло  Mr. Green и невъзможни за надписване).
сигурно, защото никой не пуска вече картички  Confused, иначе тип картончета за подарък, има много сладки.

# 193
  • Калгари, Канада
Аз имам от вчера от Ли Лу   Hug, още не съм я отворила.

# 194
  • Vaudreuil Canada
Аз днес имам картички от Ли Лу и от rkb. Много благодаря  Hug Hug
Продължавам да си ги събирам за парти с картички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт