Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 202
  • 411
  •   1
Отговори
# 195
  • загубено
Сърдечно благодаря на
Lucy i Sofia, rkb  i Роска   bouquet

Момичета страхотни ръчно изработени картички  Hug

rkb,тази година картичката ти пристигна първа  Laughing
А така ми беше готино като дойде юли месец една година  Laughing Laughing
Трябва да помислим и за лятно изпращане на картички.

# 196
  • в сърцето на един мъж...
При нас днес пристигна картичката от rkb, благодаря Hug

# 197
  • София
Роска, днес получих картичката ти.. Hug Hug Hug

А Жики явно е много старателно дете... Grinning  как ти е помагало детенцето Hug

# 198
  • ENGLAND
Имам си картичка от Ли Лу  bouquet, а и даже още една за Ели. А Ели успя да прочете с малко моя помощ какво пише на нейната картичка, така ме зарадва с четенето, голям стимул е за нея.

# 199
  • в едно миланско село
Роска, твоята картичка пристигна днес и вдъхнови дъщеря ми да прави такива на приятелките си, но трябваше да охладя ентусиазма, че има контролно утре. Мерси за пожеланията!   Hug

Ли-Лу, твоите рими са ми любими  Heart Eyes

# 200
  • Ispania
 Имаме си  от Lucy и Sofia, rkb, Роска  ,Ли Лу,Hris G и Гея      bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.
Голямо щастие беше  hahaha Laughing Hug Hug Hug

# 201
  • Калгари, Канада
И аз имам от rkb Hug Упорито мисля да издържа до 20-ти и тогава да ги отворим накуп.

# 202
  • Vaudreuil Canada
Аз днес пуснах последните картички - тази година съм по-скромна само 48 картички съм пратила.

И за сега и аз мисля да си ги събирам и да си ги отворя накуп картичките - ама много ме сърбят ръцете та ще видим дали ще успея.

# 203
Специални благодарности на mamamia и Владко, наистина много приятно ни изненадахте - момчетата бяха и те възхитени, благодаря ви...
Получих също и от Ли Лу...това за сега...аз моите за БГ смятам следващата седмица да пускам, за да пристигнат точно около Коледа.
Другата година смятам да заложа на домашно направените картички, тази година нямаш възможност.

# 204
  • Vienna
Ли Лу, Шемет, Дани 777   Hug
Полу4ихме карти4ките ви!

# 205
Здравейте!

Радвам се, че картичките ни са започнали да пристигат!  Hug Жики наистина много се стара, той си ги направи сам и си ги надписа отпред, е вътре за пожеланията се наложи да му помагам  Simple Smile

И ние вече получаваме картички! Всеки ден като проверявам пощата и ни очаква изненада  Hug

Lucy, Geia, Ли Лу, Дидитка, mamamia, много ви благодаря за коледното настроение, което ни донесоха вашите картички!
Специални благодарности за Мартин, Жики много се зарадва на неговата картичка!  Hug
Дидитка, джуджунцето Катя е страхотно, да ти е жива и здрава малката принцеска!

# 206
  • Vienna
Роска и Жики  Heart Eyes Много сладка карти4ка, поздрави на малкия помощник.

# 207
Да се похваля и аз с получени картички:

mamamia; Роска; Шехина; Ли Лу; Дидитка; Lucy

Благодаря Ви момичета. Не съм си ги отворила ще изчакам Коледа.  Hug

# 208
  • ENGLAND
Роска и Жики, поздравления на детето.
rkb много стилна картичка, и в допълнение малко цвят за Ели.

# 209
  • в сърцето на един мъж...
Днес ни зарадваха картичките от Дани777 и Шехина! Благодаря ви за прекрасните пожелания и разкошните картички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт