Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 223
  • 411
  •   1
Отговори
# 270
  • ENGLAND
А Val и аз получих още вчера, но нямах време за отчет снощи, благодаря за картичката и пожеланията  bouquet

# 271
  • в едно миланско село
Фей, що, много ли ми е лоша зодията?  Grinning

точно колкото и моята  Wink Twisted Evil

Няма да хокаш детето, че ще му мине мерака, пък така се е постарало  Heart Eyes Ние пак ще разберем кой е пуснал картичките!

ми утре ще я нахокам помощничката!  Laughing
Иии, не де!!!
Чудесна работа сте свършили Hug

няма бе, то аз съм по-виновна, пък и ще ми трябва за догодина  Joy

Вчерашни картички от Dodot и hris.g  Hug
мерси за пожеланията, труда и многото Дядо Мразовци  Heart Eyes

# 272
  • в сърцето на един мъж...
Хехе, ясно  Mr. Green
Експлоататорка на детски труд, такава  hahaha

# 273
  • Ispania
 Party Party Party Party
А Val и аз получих още вчера, но нямах време за отчет снощи, благодаря за картичката и пожеланията  bouquet

Party Party Party Party Party Party

# 274
Днес ни зарадва картичка от Роситооо Hug

# 275
  • ENGLAND
Отчет и от мен. Днес ни зарадваха картичките на Амей и шокитата и ангелина.бгк, благодаря ви момичета  bouquet

# 276
  • Казанлък of all places
Амей и шокитата дойдоха и при нас!

# 277
  • Калгари, Канада
feiam, и при нас няма име вътре в картичката, но пък има много мишлета отвън и е много цветна от вътре  Hug

ми утре ще я нахокам помощничката!  Laughing
стандартът беше да има дъгички с имената на двете ни, ама явно сме блеяли някъде - тя при изпълнението, аз - при проверката  ooooh!

А така, дъгичка с имената  Embarassed най-отгоре  Embarassed Fely e Nelly  Embarassed. Ама така е, като бъкел не знаем езика и си мислим, че това е част от пожеланието.  ooooh! Бас държа, че и другите момичета не са забелязали  Crazy Извинявам се на теб и двойно на помощничката   bouquet

Аз имам от петък от irina_ivanova   Hug страхотен пейзаж и от g-bone   Hug дядо Коледа на покрива. Благодаря ви за топлите пожелания момичета.   bouquet

deneva.linda, не се маи (станалото - станало), а казвай от кой си получила, че ние тръпнем и се радваме не само като получим картичка, но и като разберем, че картичката ни е стигнала и е предизвикала усмивка, а не се е загубила по пътя.

# 278
  • София
Получихме от irirna_ivanova и от g-bone Благодаря ви за милите пожелания момичета Hug Hug Hug

# 279
  • ENGLAND
А, Гея, Фели и Нели гугъл не го превеждат Laughing, ние си превеждахме картичката.

# 280
  • в едно миланско село

А така, дъгичка с имената  Embarassed най-отгоре  Embarassed Fely e Nelly  Embarassed. Ама така е, като бъкел не знаем езика и си мислим, че това е част от пожеланието.  ooooh! Бас държа, че и другите момичета не са забелязали  Crazy Извинявам се на теб и двойно на помощничката   bouquet

аа, няма да си се извиняваме  Laughing, важното е да пристигат  Hug
което, между впрочем, ме накара да преброя пристигналите и, по дяволите, само 9 са!  Shocked
а всичките заедно съм пуснала, просто не ми е ясно как е възможно  newsm78
освен това, явно съм принтирала списъка по-рано, защото сега виждам едно момиче, на което със сигурност не съм пуснала  Embarassed
ще пробвам да се поправя в следващите дни.

приятна неделя, дами   bouquet

# 281
При нас продължават да пристигат..

Лолита007, прекрасно ангелче, благодаря!

Мили дами,
весели празници ви желая!
Споделям с вас тазгодишната ни елхичка, която днес за първи път украсихме с децата (досега Кристкинд я украсяваше през нощта срещу 24-ти Simple Smile) и колекцията картички. Благодаря, че сте част от празника ни!

# 282
Да благодарим и ние на ангелина.бгк и Лолита007 за прекрасните картички и пожелания!

И нашия простир  Mr. Green

Скрит текст:

# 283
  • България
благодарности за хубавите картички на дорет,шемет невероятен,rkb и ирина
бавят се нещо картичките ми...само две са получени за сега....
ВЕСЕЛА КОЛЕДА МОМИЧЕТА

# 284
  • в едно миланско село
аз имам Тексаска картичка с български стихове Laughing
Титина  Hug, много ти благодаря, много приятно ми стана от тази поезия  Heart Eyes

Ли Лу, разкошно ти е и дървото, и специалното място за картички. и останалото е много празнично (не знам защо, точно така си представях твоя дом  Sunglasses

Гея, много ме кефи просторът ти, догодина ще се оборудвам и аз с нещо подобно.
утре ще снимам и аз моите, които май са на същото място от някоя предишна година  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт