Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 250
  • 411
  •   1
Отговори
# 240
Едва вчера "освободиха" от детската стая котката Богданка Simple Smile
Joy  hahaha  Heart Eyes

# 241
  • в сърцето на един мъж...
Горкото коте  Joy
Ние днес имаме поща от Амей и шокитата! Благодарим за прекрасната картичка и пожелания! Hug

# 242
  • Ispania
Днес нас ни зарадваха Дорет!!!! . Дорет, карти4ката вие ли сте я правили. СТрахотна е  bouquet

Семейство Шокита Laughing Hug Hug Hug и от студена Норвегия Роси се е сетила за мен и децата ми Simple Smile. Всяко си отнесе неговата Crazy, само най-малкото беше лишено, 4е то милото като няма право да вьзразява още Simple Smile .

# 243
  • Варна
Тъкмо надписах и последната картичка  Tired Утре тръгват последните картички за БГ. Тези, които получат картичка с дата 15.12 - да си знаете, че са от 16-ти  Mr. Green Объркала съм ги, ама чак днес го установих  Crazy

# 244
  • ENGLAND
Аз днес получих една красива картичка от България, g-bone благодаря за милите пожелания.
Прави ми впечатление, че българските картички са много красиви.
Вал, много бързо получи картичката, в събота ги пуснах последните за Европата, но всички знаем, че Испания е любимата дестинация на англичаните, май това важи и за картичките. Всичките ги правихме ние с Ели, всички различни, а нейните малко понакриво залепени. Но важно е ентусиазмът и.

# 245
  • в едно миланско село
Имам картички от Дорет (ако не бях току-що прочела, че са саморъчно правени, нямаше изобщо да се усетя  Shocked) и Амей и шокитата (снимах и пратих на голямата щерка за превод  Laughing)

благодаря ви за пожеланията, момичета  Hug
(и аз съм от тези, които отварят на секундата, даже, ако случайно съм ги прибрала аз, още по стълбите  Embarassed)

# 246
  • Калгари, Канада
Днес имам от feiam  Hug и от Рocкa Hug

Миналата година ми направи впечатление, че доста момичета си събираха картичките да ги отварят на куп и затова реших да пробваме и ние тази година. Обаче  Crazy не си е работа да се чака, вече опънах простора и за малко всичко да на отварям снощи. Та ще видим дали ще издържим тази вечер.

# 247
  • Казанлък of all places
Отсъствах две седмици от вкъщи, прибирам се онзи ден - картичките струпани на традиционното им място, ама всички пликове - срязани! Строявам аз пубера и брат му i с ръце на кръста виквам: "Абе, вие защо ми четете картичките, бе?!" На което получавам наглия отговор:- А, че те са си за нас, да няма да те чакаме,за да видим кой какво ни е пратил?"  Mr. Green

Та , мили момичета, благодаря от името на момчетата и от мое, страхотна радост както всяка година!
 Heart Шехина
Heart Ли Лу  Hug Hug
Heart mamamia
Heart Люси и София
Heart Диди
Heart Гея
Heart Хрис
Heart rkb
Heart Шемет невероятен
Heart friam

Благодаря отново!

# 248
  • Vaudreuil Canada
Днес имам картичка дето няма име на нея но по страната предполагам че е от feiam ще гледам да не забравя да препотвърдя като я отворя - по-специфичното е че е залепена с тиксо на гърба.

# 249
  • в едно миланско село
тц, не е моя  Laughing
на пликовете ми го има името, вътре в някои съм го пропуснала. и тиксо не съм ползвала.
но пък странно, че е от Италия, тази година само аз я представям  newsm78
мистериозна картичка Laughing

# 250
  • Варна
Благодаря на Geia, shemet_neveroiaten, rositoooo и feiam за днешния картичковалеж 
Hug Hug Hug Hug  Hug

Все още удържам фронта с отварянето  Mr. Green

# 251
Днес ни зарадваха ръчно правените картички на Дорет и Додот Hug Благодарим от сърце!

# 252
  • Vaudreuil Canada
тц, не е моя  Laughing
на пликовете ми го има името, вътре в някои съм го пропуснала. и тиксо не съм ползвала.
но пък странно, че е от Италия, тази година само аз я представям  newsm78
мистериозна картичка Laughing

Ха ха изненадата е пълна значи ще отварям да видя Simple Smile

Да допиша де ... отворих верно не е от теб, но пък много ме изненада. От българската посткросинг група е  Blush така става като разменяш картички с много хора  Blush

# 253
  • Калгари, Канада
Отворих ги  Blush и обещавам догодина да не чакам с отварянето изобщо  Laughing

Аз вече съм писала от кого имам, но пак да благодаря:

Имаме страхотни правени картички от hris.g Hug, Роска Hug, Люси и София Hug Hug, rkb Hug и Дорет  Hug(Дорет, успяхте да засрамите Влади  Hug). Благодаря ви за труда момичета.   bouquet

Благодарим още за:
елхата от Шеметка  Hug
българската новогодишна картичка от dani777  Hug
долетялия при на от Гърция мечо пух  от neraiida Hug
кончето и страхотното динозавърче от Виена от ЛиЛу  Hug
Geia, приказна картичка  Hug
feiam, и при нас няма име вътре в картичката, но пък има много мишлета отвън и е много цветна от вътре  Hug

Специални благодарности от Марти за Живко Hug и за ЛиЛу Hug

Огромни благодарности и на всички помощници, джуджета и елфи, за надписването и направянето на картичките. Както и за всички сърдечни пожелания   Heart Eyes

Днес имам от Шехина Hug дядо Коледа с шейна. Благодаря за пожеланията  bouquet

# 254
Момичета, не знам дали ми вярвате, но от години това е една от най-прекрасните ми емоции по празниците. Чакам винаги с нетърпение и като отворя пощата, подскачам като малко дете Embarassed Избирането, надписването, емоцията по изпращането, прекрасни моменти Heart Eyes Благодаря ви, че ви има!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт