Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 247
  • 411
  •   1
Отговори
# 225
Все не остава време да се отчитам редовно, но картичковалежът тук тече с пълна сила - благодаря много на rkb, dani777, hris.g, Ли Лу за веселите картички! Мъжът ми е много впечатлен от усърдието на всички и каза, че трябва да си започнем такава традиция и с хората от квартала (имаме група във фейсбук и всъщност не ги познаваме повечето, но така сме могли да се запознаем и сприятелим)  Grinning

# 226
  • Варна
Пощите явно са във вихъра си щом презокеанските и европейските ми картички са започнали да пристигат. Бях се по-притеснила малко, че ги пускам късно и тайно се надявах да все пак да пристигнат навреме. Аз пък днес, в неделя, получих цели 2 картички  Mr. Green
Благодаря на rkb и hris.g  Hug Hug
Уж смятам да отворя всички картички на Коледа, нооооо нетърпението ми нараства заедно с купчината и не знам дали ще устискам  Crazy

# 227
  • загубено
ЛиЛу,dani777, и една картичка която не е подписана а синът ми е изхвърлил пликът.
Пише на италиански ,на черно бял зимен фон елха и играчки за елха цветни.
Да си казва от кой е да благодаря и на него  Laughing

Благодаря ви момичета за красивите картички и милите пожелания  Hug

# 228
Ли Лу и poli   bouquet - аз не съм пратила картичките още обикалям детските отделения със Светли и се надявам в сряда да ни изпишат и четвъртък да писна писмата /извинявам се за неграмотното писано/ желая на всички в темата здравеее... за семействата и близките им

# 229
  • ENGLAND
ЛиЛу,dani777, и една картичка която не е подписана а синът ми е изхвърлил пликът.

Това е картичката на  feiam. Аз последните ги изпратих в събота, но до тук само Шеметчето се е обадила, че е получила.
Мойте картички всичките са ханд мейд, всички са различни, а няколко са изцяло правени от малката ми помощничка. Тези дето имат нещо накриво са нейните, ще ни извините.

# 230
  • София
Geia, благодарим и на теб.   Прочетох на немски надписа на картичката и всички в къщи  #Crazy Rolling Eyes

# 231
  • загубено

Това е картичката на  feiam.

feiam,благодаря   bouquet Hug Hug

# 232
Благодаря на Doret, Lucy и Роска за домашно приготвените картички, на shemet_neveroiaten за елхичката и на neraiida за сладурската мини-картичка!  Heart Eyes  Hug  People Santa

# 233
  • в едно миланско село
neraiida, съжалявам, мислех, че съм ги прегледала всичките  Embarassed, явно някоя ми е убягнала  ooooh!
в повечето би трябвало да има едни дъгички с имената ни вътре написани, извинявам се предварително, ако и други получат безименна картичка  Rolling Eyes

# 234
Aнна  bouquet
Силвия  bouquet
Geia  bouquet
Hris.g   bouquet
Dani 777   bouquet
Ли Лу  bouquet
Feiam  bouquet
Шемет Невероятен   bouquet
Дидитка   bouquet и за Малкото джудженце  lovekiss
Роска   bouquet
Ние си отваряме картичките веднага newsm53 А утре мисля и да ги закача вече Heart Eyes

# 235
  • Калгари, Канада
От днес и вчера:
neraiida Hug, Шеметка Hug, , Lucy and Sophia Hug, Дорет Hug, dani777 Hug, hris.g Hug Благодаря ви момичета  Heart Eyes

Аз сериозно си мисля да опъвам простора и да почвам с отварянето.  Crazy То било много кофти да се чака (за първа година пробваме с отваряне на куп)

# 236
  • Vaudreuil Canada
Йеее много картички имам Simple Smile
От mamamia, Lucy and Sophia, dani777, hris.g и Роска  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Може и да не издържа много дълго още Simple Smile и със сигурност ще си ги гледам поне месец след празниците.

# 237
  • Ispania
4акам си аз още някой да се похвали с карти4ка от мен, но нещо май липсват все още Rolling Eyes.

# 238
  • София
И аз имам вчера от feiam и  shemet_neveroiaten. Благодаря ви момичета   Hug Hug Hug

feiam, нищо не разбираме от италиански  Embarassed  но все пак БРАВО на детето    bouquet

И се чудя - как имате търпение да събирате картичките, без да ги отваряте....  Mr. Green

# 239
аз не съм пратила картичките още обикалям детските отделения със Светли и се надявам в сряда да ни изпишат...

Бързо възстановяване и за празниците да сте си във вкъщи!
Това е най-важното.

У нас няма неотворени картички, децата ми ги дърпат на секундата от ръцете.
Голяма радост пада! Едва вчера "освободиха" от детската стая котката Богданка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт