Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 109
  • 411
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
На мен също ми направи впечатление, че чужбинските мами са по-активни. Да не ви излъжа, но чужбинските ми картички бяха 10тина, а българските 2-3...  Peace
Аз също изпратих картички на всички в списъка, но пък ми се струва, че малко от тях са получени. Надявам се, че всички са пристигнали и просто някой е забравил да се похвали  Mr. Green

# 346
  • София
Аз не съм се похвалила с картичките,които съм получила, а бяха 15, тъй като ги събрах да ги изпиша тук, а баща ми ги е видял и е свалил всички марки а пликовете не се разбра къде са  Thinking
Не върви тук да ви пиша личните имена...но и на мен ми направи впечатление, че имам повече от чужбина : Имах от Канада, Италия, Австрия, Холандия, Германия и 3-4 от България

# 347
  • в сърцето на един мъж...
Kemi, Шехина, Titina, deneva.linda, amei, dani777, Dodot, Lolita007, това са момичетата, за които не знам дали са получили картички Sad

# 348
  • загубено
Няма никакво значение кой колко картички е изпратил.
Всеки сам си решава ,на кого иска или има възможност да изпрати.
За съжаление тази година има големи липси от страна на пощите.
Моята лична статистика е че повече от 1/2 не са пристигнали,не само за Бг.

# 349
Аз го отдавам на пощите. Не мисля че българските участници са по-малко активни, просто българските пощи си имат кусури. Не съм броила от кого и откъде съм получила или кой от мен е получил, въпреки че се радвам да чуя когато някой е получил от мен Simple Smile и гледам да споделя когато аз получа, но в крайна сметка колкото, толкова - важно е настроението  Peace

# 350
  • Ispania
Еххх, радвам се 4е поне моите пристигат в крайна сметка  Grinning.
Аз ли4но полу4их много карти4ки от Бьлгария, мисля 4е сьм споменала тук, вси4ки от когито сьм полу4ила.

# 351
  • Калгари, Канада
Kemi, Шехина, Titina, deneva.linda, amei, dani777, Dodot, Lolita007, това са момичетата, за които не знам дали са получили картички Sad

Някои ни се повтарят Wink Аз не знам дали картичките ми са стигнали до Kemi, Шехина, Titina, deneva.linda, Dodot, Lolita007, neraiida и denzul. Може и да съм пропуснала да отбележа някой отчет (както се е случвало преди). А и съм забелязала, че всяка година има момичета, които не се отчитат какво са получили, предполагам от липса на време, но може и да не го считат за важно. Както и да е, мисълта ми е, че може и да са получени и не отчетени, а може и да са загубени в дебрите на някой пощальонски джоб.
Това ме подсеща, че майка ми е ходила вече няколко пъти в пощата да се разправя за картичката, която и пуснах, но нищо. Накрая най-нагло я питали, дали е била препоръчана, като че ли ако не е, те имат правото да си я приберат. Това им се случва за n-ти път вече, разкъсани пликове, колети и т.н. се появяват след няколко пъти ходене и разправии, с думите: ами не сме го видели, че е било тука.

Тази година не съм получила картичка само от един участник в картичкообмена, което е изумително (обикновено са 4-5). Но и още има време за закъснели картички, отчета ще е 100% получени, ако дойде.

# 352
Да, на мен ми е леко неприятно, защото понякога обвиняваме пощите, а момичетата са получили картичките и мълчат. Друг път си е по вина на пощите. Аз тази година имам проблем предимно с българските, но май не е изненада, почти винаги има загубени, въпроса е колко ще са ...
Аз тази година съм много ядосана, защото две от ръчно правените картички така и не стигнаха до получателите си, а това са картички, които не мога да възстановя, т.е. не мога да направя пак Sad Вече не знам как да ги пращам така, че да стигнат Close

# 353
  • Vaudreuil Canada
От моите много не са потвърдени - не знам какво става.

Аз нямам инфо дали са пристигнали картичките ми до Kemi, Шехина, Titina, deneva.linda, amei,  rositoooo, irina_ivanova, Dodot, Lolita007, neraiida, *°•Роска•°* и denzul

Ето списъка от кой съм получила аз тази година:
Geia, mamamia, denzul, Lucy, Val, Ли Лу, hris.g, Дидитка, kemi, g-bone, Шехина, Titina, Дорет, rkb, amei, dani777, angelina.bgk, Lolita007, neraiida, *°•Роска•°*, feiam.

Още веднъж благодарности на всички за прекрасните пожелания  Heart Eyes

Гея както и да ги пратиш си има риск - особено като са по-релефни каквито всъщност са ръчноправените картички.

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 22:14 от shemet_neveroiaten

# 354
Да, Шеметче, мен затова ме е яд, пускам в пликове с балончета, крия ги вътре с памук... и пак не стигат някой път. И не мога да разбера къде е удоволствието от това, да вземеш нещо, което е предназначено за друг Confused

# 355
Като казахте релефни... На мен не ми пращайте пеещи - докато пристигнат до мен, механизмът им е станал на сол и само ми се изсипва тъжно в скута като ги отворя  Laughing  Sad Не знам на по-къси разстояния издържат ли, но презокеанско определено не могат.

# 356
  • в едно миланско село
имам снежна картичка от g-bone  Laughing
благодаря за пожеланията  Hug

Моята лична статистика е че повече от 1/2 не са пристигнали,не само за Бг.

и моята е такава, най-несполучливата година  Confused

# 357
  • Ispania
Днес ми пристигна вьрната една карти4ка от Щатите Shocked. Летяла е до там, стигнала е на 28.12 и ми я вьрнаха за грешен адрес newsm78.
Solley , да не си сменила адреса Joy?????

# 358
Аз не съм дала отчет какво съм получила, но то е защото нямам време- картчките/ пликовете са с лични имена, а тук не става да ги напиша, трябва да седна, и да сравнявам.....
Иначе по спомени - от Канада съм получила всички,

# 359
  • Vaudreuil Canada
Val нов и е адреса от 2-3 години.

Общи условия

Активация на акаунт