Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 097
  • 411
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Похвалвам се с картичка и от Titina    Hug

Страхотна е приказката     bouquet

# 331
  • Варна
И аз да се похваля със следпразнична картичка от Titina  Heart Eyes

shemet_neveroiaten, mamamia и Geia, аз получих вашите картички, значи все пак нещо е дошло до БГ  Hug
Аз също съм леко притеснена какво се случва с моите картички, май от всички само 4-5 са пристигнали...  ooooh!
Тази година ще ги пусна през есента  Mr. Green

# 332
  • Vienna
И мойте не са пристигнали вси4ките...  Sad

# 333
Дами, не си помрачавайте началото на новата година!
Когато и да пристигнат, ще зарадват получателя  Hug

Мисля за другата година да потърся зимни пейзажи от Австрия . Днес случайно попаднах на такива картички и много ми харесаха!

# 334
Честита Нова година от мен! Нека донесе благоденствие и мир!

Получих доста картички ( когато ми остане време ще мачвам истинските имена с никнейм от форума), и искам да Ви благодаря за радостта която донесоха посланията Ви. Първа партида от картички отворени на бъдни вечер, след това сме получили и др, които ще отворим може би тази вечер...че сме много изморени и едва спим ( това заради затворено летище в Калгари , отложени полети и полет от 4 часа, който стана 12). А после на работа, и едва си казвам името вече.

Както и да е, благодаря Ви! За догодина детето изяви желание да правим картичките, така, че от септември започваме с правенето и надписването ( съжалявам за грозния си почерк, но не се съгласих да ми ги печата съпруга ми, все пак трябва да има и лично отношение).

# 335
  • загубено
Днес ни зарадва картичка от dodot,благодарим  Hug

# 336
  • София
А ние получихме дългоочакваната картичка отт Val т.е. от семейство Адамс Laughing

# 337
  • Ispania
Урааааааа!!!!!!!!! Party Party Party Party Party Party Party Party Party
Еййй запо4наха да се появяват зна4и Simple Smile !!!

# 338
  • в едно миланско село
Имам една много нежна картичка от Линда Денева, при това на ит. написана!  Hug

от моите липсват повече от половината  Confused, определено неуспешна за пощите година  #Crazy

# 339
  • Калгари, Канада
Благодарности на rositoooo  Hug за правената картичка и за хубавите пожелания  bouquet

# 340
kemi, ако знаеш колко се зарадвах на твойта картичка!!!  Hug Както и на всички, разбира се, но корените ми са от тоя край и Етъра ми е слабост  Heart Eyes Български традиционни работи - също. Много добре си уцелила, мерсииииии!

# 341
  • Калгари, Канада
Имаме от kemi Hug  bouquet Благодарности bouquet

# 342
  • България
момичета имам няколко нови картички и ви благодаря от сърце
има още надежда да се появят и другите изпратени от мен картички
Благодаря за стихчето и хубавите пожелания на Татяна от Америка/надявам се да не бъркам името...малко е размазано на плика/
ЛОлита благодаря за красивата правена картичка
Дани благодаря за пожеланията да ти се връщат
имам и картичка от Испания със сладка катеричка от Val и семейство-благодаряяя
Дядо Коледа ми маха от картичка с красиви пожелания от амеи-благодаря
Една елха с палави мечоци пристигна от Варна и сърдечни благодарности на Анна
картичките ще красят дома ми още няколко дни

# 343
Все се каня да пиша, благодаря на тези, който ми изпратиха картичка, ще гледам тези дни да напиша имената им .... много ме зарадвахте. Струва ми се незнам дали  е много уместно, но лично аз не получих картички от българските адреси и се чудех дали само аз не получих или има и други? Струва ми се, че в тази игра са най-активни само мамите в чужбина, лично мое мнение  Peace  Радвам се, че участвах...беше забавно и приятно

# 344
  • София
Аз пък изпратих на всички, независимо дали са от Бг или живеят в чужбина. Но не получих и аз от няколко мами... Hug

Искрено благодаря на:

mamamiaGeia, Lucy, shemet_neveroiaten, Val, Ли Лу , Дидиткаrositoooo, g-bone, Шехина, Titina, deneva linda, Ирина Иванова, Dora Harper, Роси и Ели, Amei и шокитата, dani777, Lolita 007, Rositsa Zidarova, Anelia Timeva 

Hug Hug Hug Преградки на всички вас. Направихте Коледата ни неповторима   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт