Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 112
  • 411
  •   1
Отговори
# 315
  • ENGLAND
Честита Нова година, момичета!

Картичките продължават да пристигат, днес получих една много красива българска картичка, kemi благодаря за пожеланията  bouquet

# 316
  • в шоки-land
ние нямаме поща.....почиват....ако дойде утре ще се включа пак....
Честита нова 2015, мили момичета, желая на всички много радост, любов, здраве и късмет!  love001  love001  love001  love001  love001

# 317
ЧЕСТИТА  2015  ГОДИНА!
ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, УСПЕХ, ЛЮБОВ ... И МНОГО Simple Smile Simple Smile Simple Smile - КИ ЗА ВСИЧКИ ...

Ли Лу, много се радвам, че картичката е пристигнала ...  

# 318
И още една си имаме!

Titina, благодаря!
Възхитена съм от пожеланията и стихотворението!

# 319
  • в сърцето на един мъж...
И нас днес ни зарадва картичка от Кеми!

# 320
Честита нова година, момичета! Да е здрава, спорна и пълна със сбъднати желания!

Ние си имаме и картичка от rositoooo   bouquet  Hug

# 321
  • Калгари, Канада
A ние от dodot и нейните двама сладура Heart Eyes

# 322
  • загубено
Днес ни зарадваха картичките на мама Хрис и фемили,и на роситоооо.
Благодаря ви момичета за красивите картички и мили пожелания. Hug

За съжаление  моите май не са пристигнали и половината Confused
Аман с тези пощи и стачки тук.

# 323
  • Ispania
Мисля 4е моя рекорд няма кой да го мине тази година. За сега само три карти4ки са пристигнали като гледам  Sad . Днес като дойде пощальона, го попитах дали няма още нещо(донесе ми един пакет, а 4акам още поне 4етири), и ми каза 4е в момента има само един 4овек който разнася и са го наели миналият петьк Shocked, 4е в пощата било един огромен хаос и несмогвали по никакьв на4ин.....

# 324
  • в шоки-land
val, при нас е същото.....нямам поща от 18.12.....утре отивам на място да си търся моето....

# 325
Val, днес пристигна! Значи вече стават четири  Party Благодарим за сладурската картичка!

# 326
  • Калгари, Канада
И аз имам днес от Val Hug и от angelina.bgk Hug

Имам 8 картички загубени или не отчетени още. Половината са пътували към България. Тази година и майка ми не си получи картичката, така че за България не са ми големи надеждите (което ме натъжава).

# 327
  • Vaudreuil Canada
Аз съм напълно разочарована от първата си вълна картички за БГ май няма нито една получена. Дано само да се бавят но нещо не ми се вярва да е такъв казуса.

Новогодишната поща ни донесе картички от Val, Дидитка, angelina.bgk, Lolita007 и feiam. Много благодаря  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 328
Шемет и мамамиа, благодаря ви за изненадата!  Hug Ден преди Коледа пощенската ни кутия се напълни с картички, две от тях - вашите! Simple Smile

# 329
  • в сърцето на един мъж...
Като гледам и моите за България са със същия успех  Confused Имам и до чужбина неполучени, тая година нещо не е наред Sad

Общи условия

Активация на акаунт