Outlander

• 83 635
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
  • КиТ
Гледайте бе! То няма много диалог този епизод!

Мда  Mr. Green

Мда сега може да повторя и с бг субс,да потретя,мммм,това ще бъде хубаво  Heart Eyes

# 121
  • London
Офффф, май го обсъждахме, но след 8 епизод спират и ще продължат чак Януари 2015 с нови 8 епизода.
После втори сезон почва Септ 2015.
Мразя да чакам!
Слагам децата да спят. Наливам си едно уиски и си пускам епизода пак!

# 122
  • Варна
Ауууу, красота! Дори са поизчистили някои неща от книгата, които бяха в повече, Като напримр, че Клеър се е омъжила в същата църква и за Франк  Laughing
Фрейзаровият тартан мисля, че беше друга разцветка в книгата, нещо с червено и бяла нишка. Джейми беше някак безумно внушителен в книгата с цялата си шотландска носия ( регалия).
Много ми хареса как са заснели серията, много...
Дугъл е странна личност, години наред в сянката на брат си, чака своя ред
Скрит текст:
то пък като поведе накрая клана, че ги свърши едни. Да не говорим още как ви ще ги дроби към края на сезона
, баща е на детето на брат си с негово знание, вдига клана на бунт, а и на хубавите жени не прощава. Има й мерак на Клеър той, много даже

Добре че приключихме с тази част! Надявам се на повече действие вече!
Дугъл! Дугъл! Дугъл!  Party Страхотен персонаж изграждат. Един такъв обигран, но и истински джентълмен. Хем сериозен и сам се поставя в странни ситуации. Той изпитва Клер от първата секунда.

Как ще сме приключили, та това е основното действие в книгите  Mr. Green Joy
Дугъл е всичко друго освен джентълмен  Naughty

# 123
доста се дърпах на идеята, но може ли нкв линк или инфо къде могат да се намерят следващите части на книгите? благодаря много предварително.

# 124
  • Варна
Хубав бе, много много хубав  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 23:02 от Красе

# 125
  • London
Красе, за детето мисля, че е съгласувано. Мисля че брат му не може.  Peace
Въобще мисля че Дугъл и Калъм са в пълен синхрон и подкрепа. Не съм чела книгите, не знам как е направен там образа, но в Сериите тук, за мен Дугъл не прави нищо зад гърба на Калъм.
Относно джентълменското - мога да споря! Спомни си как като поканиха Клер на първата вечеря той стана и и отстъпи мястото си.
Според мен той много я харесва от първата минута, но има много по-важни неща с които да се занимава.
Преди да се спойлирам мислех, че даже ще я оженят за Дугъл, а Джейми ще е от онези любови, неосъществените.
Вече знам как се развива действието в книгите, но това не пречи за сериала да променят събития.
Относно повеждането на клана - ми то исторически се знае как се развиват нещата за Шотландия. Там много фантазия няма.
А колко фенки има Дугъл във фейса не е истина. Чета коментари и умирам от смях.  Laughing

# 126
Фрейзаровият тартан мисля, че беше друга разцветка в книгата, нещо с червено и бяла нишка. Джейми беше някак безумно внушителен в книгата с цялата си шотландска носия ( регалия).

Аха, и на мен някакво описание... както мартеница ми се мержелее от книгата. Но някъде съм чела... или чувала, че тартаните са с доста маскировачни разцветки по обясними причини.
Бива ли при бойни действия да пърхат като пеперудки из гората. Crazy Няма ярки цветове.

Дугъл е още един образ, който е много по-интересен в сериала, отколкото в книгата.
Скрит текст:
В книгата е доста по-хладен и пресметлив. (Интересен персонаж е на кино, но такъв джентълмен... да не го срещаш в тъмното...)
Права е Bean, никъде нищо не става без знанието и одобрението на Кълъм.

shedi
http://ebookdownloadhub.blogspot.com/2013/05/download-outlander- … s-ebooks-for.html

Аз свалих от този линк първата книга. Някои линкове не работят, но втория май е читав.
(Вие си знаете, но аз пак да призова - зарежете ги тия тъпи книги, карайте си на сериала. Peace)

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 23:43 от Flip Flop Fantasy

# 127
  • КиТ
Хубав бе, много много хубав  Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 128
Благодаря!

# 129
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен пък не ми харесва особено шотландчето, аз съм фенка на Франк (актьорът го харесвам още много отпреди "Тронове"-те, покрай "Рим").

# 130
  • Варна
Аз съм писала, че е баща на Хемиш със знанието на Калъм. агърба на брат си само събира пари за принц Чарз и бунтува клана. Има причина Дугъл да даде Клеър точно на Джейми.
Скрит текст:
Джейми е в правото си да иска да поведе клана след смъртта на Калъм. Провеждат нещо като избори и властта на Дугъл респективно после на Хемиш, не е сигурна. Та женейки го за англичанка  смятат, че хората няма да застанат зад Джейми като потенциален шийфтан на Макензи. Не, че Джейми иска, но чичовците му не му вярват.
Дугъл го намразих към края на първа книга, но той пък е човек прагматик. В сериала е много обаятелен.
Все мии е чудно Джейми като е толкова разпознаваем, заради червената грива, шо не я обръсне таз глава и да си щъка спокойна из Хайленда?!!  Joy Joy Joy
Много харесвам Мартаг, кръсника на Джейми, верен и винаги до него, единственият на който може да се довери.

# 131
Все мии е чудно Джейми като е толкова разпознаваем, заради червената грива, шо не я обръсне таз глава и да си щъка спокойна из Хайленда?!!  Joy Joy Joy
hahaha
Да, бе! Как не се е сетил? Да си ходи като хайлендски бонза и да не му пука.

# 132
Оооо, този епизод, този епизод Grinning Grinning Grinning Май ще се наложи да го гледам още един - два пъти, защото Джейми беше...ъх, покъртителен Grinning
На мен Дугъл ми е много интересен, защото прави някакви противоречащи си едно на друго неща и не можеш да го разгадаеш този човек напълно. И на мен ми се струва, че още от началото хвърли око на Клеър. Само на мен ли ми е смешно, че във всички подобни филми, когато героинята се озове на непознато за нея място  всички мъже се влюбват в нея и я намират за неотразима? Както и да е!Нямам търпение за следващия епизод, жалко обаче, че след него ще има да чакаме 3 месеца за останалите осем :S

# 133
https://www.youtube.com/watch?v=-df7eFmH4CI

Промо за осми епизод. Май започват да се отклоняват от книгата. На мен ще ми е страшно интересно Франк какви ще ги свърши.

# 134
  • София
Поредната много силна серия. Предната бе смразяваща, а тази толкова страстна и вълнуваща. Пипдали са го отвсякъде.  Sunglasses
Страхотно сериалче. Жалко, че скоро идва голямата пауза.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт