Outlander

• 83 637
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
  • КиТ
Аз го гледах 2-пъти Blush

# 136
Ето ме и мен сред доволните - и аз на два пъти  Mr. Green - от сватбения епизод. Чакам следващия - с повечко развитие, достойно за mid-season finale.
PS. Като горда представителка на малобройната червенокоса група много харесвам косата на Джейми, особено както беше на фона на сивкавата кожа върху леглото. Кра-со-та!  Wink

Слайдшоу 16 Fascinating Facts About Outlander

# 137
С огромен кеф чета за сериалчето и кой по колко пъти го е гледал, но ако аз споделя колко пъти гледах последния епизод, със сигурност ще ме хоспитализират  hahaha

# 138
 petia_parkova, не си сама, не си сама Simple Smile И аз няма да ви казвам колко пъти го гледах, но са повече от 2 Simple Smile С нетърпение чакам следващия епизод и после се прехвърлям на книгите, по време на почивката.

# 139
  • КиТ
Е кажете по колко пъти де,не се стеснявайте  Mr. Green

# 140
Аз, срам не срам, ще си призная - най ми хареса котето... Crazy
Не знам кой се е сетил да хване отнякъде едно коте, да го омърля едно хубаво, да го чучне на масата и майсторски да го заснеме как кротко си хрупа колкаляци от празничната вечеря. Върза целия епизод, на това казвам аз сериалски гений. bowuu

# 141
  • Learn to fly. Fly away.

Красиво е заснет филма, особено последната серия.
Финалната сцена с изпаднала халка от брака с Франк също ми хареса много.  Heart Eyes
И дано наистина сценаристите се отклонят от книгата /много протяжно и мудно четиво се оказа/
Кой ли не я мъчи от семейството, сега събира прах на една лавица у дома.  Rolling Eyes

# 142

Красиво е заснет филма, особено последната серия.
Финалната сцена с изпаднала халка от брака с Франк също ми хареса много.  Heart Eyes
И дано наистина сценаристите се отклонят от книгата /много протяжно и мудно четиво се оказа/
Кой ли не я мъчи от семейството, сега събира прах на една лавица у дома.  Rolling Eyes
Книгата е мудна? Леле, добре че не се навих да си я купя, макар че то самата цена на книгата нямаше как да не ме откаже от такива намерения. Намерих от къде да си я изтегля и дори почетох малко от първата глама, но тя пък се оказа едно към едно със сериала и от тогава не съм я барнала.

# 143
  • Дъблин
ОООООООо привет!!! и аз се записвам към тази тема!! изгеледах всички сериики на един дъх!! Впечатлена съм!!!! уникално!!!

Книгите - стигнах до третата, но незнам дали ще продължа! Това с прескачането на времето малкооооо  не е по мой вкус Simple Smile

# 144
Да си призная и на мен книгата ми е малко мудна, въпреки че още съм на 1-вата. Но ще видим ако след 8-ми епизод много ми залипсва сериала може да прочитам по малко Simple Smile

# 145
  • London
Излезе официално, че следващите 8 епизода ще започнат на 4 Април!
Уж беше за Януари.
Баси! Rolling Eyes

# 146
  • Дъблин
Аз до колкото разбрах 8ми е тази субота, а 9ти епизод ще е април месец. НОооооо това пак не ме утешава. исках да е по-скоро, но какжод а се прави!!!

# 147
  • София
Излезе официално, че следващите 8 епизода ще започнат на 4 Април!

Аха, изпревари ме Wink
Тамън щях да съобщя лошата новина.
Това си е направо убийствено... Все едно втори сезон да бяха пуснали, егати паузата не е истина.

# 148
  • Boston, MA
Записвам се като фен на прекрасно филмираният сериал, със страхотен каст! Главните герои са ги избрали хем красиви, хем със дух и сила, както са по книгите, защото това не е романс за бабите (кървав и сърцеразбиващ е). До петата (май) книга съм стигнала, но тези обеми ми натежаха, преди доста време съм ги чела и първите две бяха бързопоглъщащи, но после се забави треската. Литературно не е лоша Диана Габалдон, препоръчвам я, ако имате време да й отделите (и дано преводът да е добър).

Моята най-приятна изненада от сериалът е Едмюр Тъли Simple Smile, Франк/Блак Джак де. Ушите му плющят от актьорстване.

Дано не го засерат сериала. Има промени (минимални) от книгите, но в общи линии се държат плътно към духа на това, кето е искала да пресъздаде авторката, а тя и консултира по сценариите, та не са случайни разликите.

# 149
Април месец? Това е направо ужасно! Не че последния епизод съм го гледала, все още не съм и се замислям дали да не оставя последните два за гледаме след голямата им почивка. Подозирам, че така ще ме запалят, че ще ми е трудно да изчакам април, а ако не съм ги гледала ще е по-лесно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт