Outlander

• 83 259
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Даже имаше статия днес че кралицата притеснена.
hahaha

Има си хас, то и премиера се припотява по 3 пъти на ден от месеци...
Имат нефт, ще се оправят, аз стискам палци за независимост! smile3540
Красе, твоя мъж да не е и той шотландец?!
Хахахах, не беее, той е скромен бг гражданин на височина 175, аз му светя с моите 180 Simple Smile))) Просто е учил история и география и ми е бърз източник на информация.
Дугъл много ме кефи и Ангъс също. Прическата е един път  Mr. Green
Обаче Сам, ох тоя Сам... Прекрасен Heart Eyes Blush

# 46
Здравейте  Hug
Записвам се при вас. На втори епизод съм, засега много ми допада. Харесва ми вникването в старата епоха, допадат ми филми с такъв сюжет.

# 47

"I was born in the Southwest of Scotland, in a place called Dumfires and Galloway, and I was actually raised in old converted stables in a castle grounds. I used to play there as a boy and pretend I was King of Scotland." - Sam Heughan.

# 48
  • КиТ
Записвам се при вас. На втори епизод съм, засега много ми допада. Харесва ми вникването в старата епоха, допадат ми филми с такъв сюжет.

А така,щом си тук работата е добре  Heart Eyes

# 49
Пламе  Hug
Импалке  #Shocked както винаги ме утрепа.
Тая вечер ще догледам останалите 3 епизода  Mr. Green

# 50
  • Варна
С кучето го вземам, тъкмо имам опит с тия зверове   Heart Eyes

# 51

Ето ги и двамата сладури.
На такива естествени и усмихнати снимки ми е съвсем като детенце сладък.
Къде е мъжествения, омърлян, окърваен, бинтован, смръщен хайлендър.
Добре че не съм го каствала аз, като нищо щях да го пропусна! Crazy

# 52
Забелязах, че при Сам голямо влияние за излъчването има и косата, прическата. Видях доста негови снимки с къса коса и уж е същия мъж, но доста различен - несъмнено интересен, но го няма, не усещам точно "хайлендърското" Laughing .
Тук ми е перфектен:

(източник: интервю и още снимки от фотосесията)

# 53
  • София
Горкия, кръстили са го Samwise от Властелина на пръстените  hahaha
Техните големи фенове на Толкин, брат му също кръстен на герой от книгата   #Crazy

# 54
  • Варна
Сам не е точно хайлендър, щом е роден в Югозападна Шотландия. Лоулендър им викат на тях. В историческо план не се обичат много много с хайлендърите. Ония са били по-диви и винаги в основата на войните за независимост на Шотландия. Лоулендърите, бъдейки по-близо до Англия и живеейки в по-равната част, са били по-кротки ако мога да се изкажа по този начин.
Като бях бременна с втория ми син наскоро и все се шегуваха с мен дали няма да Едуард или Роберто хахах... Добре, че имам повече акъл в главата  Mr. Green

# 55
При всички положения тази роля му лепва като ръкавица - всички елементи са комбинирани така, че да направят образа "истински", правдоподобен; освен привлекателен Flutter , необичаен, интригуващ...

Интересна подробност за епизод 1.04 "The Gathering" -

# 56
  • Варна
Ето остава и да не му лепне, перфектен е. Просто обяснявам кой какъв е в Шотландия.
Дайяна дали не танцува и с мъжа си в серията или беше продуцента, забравих вече.
Кастът е прекрасен. Дугъл, Мартаг, Ангъс, Мисис Фиц, особено Франк/Джак. Надявам се Тобияс да се справи добре, ролята му е много много трудна, трябва да ни убеди да го намразим брутално.

# 57
Аз, Тобаяс, го намразих още от ГоТ, още от сценката дето Роб го беше насмел задето завоювал геройски една мелница. hahahaТам имаше толкова дебилен вид! Тук изобщо не го познах, само и единствено поради факта, че играе високо образован и духовит преподавател по история... Добре  че е интернета да ме светне, че е същия актьор.  Crazy
Майстор, сигурно и със садистичната роля блестящо ще се справи.

# 58
O, значи "Black Jack" Randall ще е 'големия лош'?! Супер!
PS. Боря се със себе си дали ми е по-любопитно да прочета книгите или предпочитам да гледам сериала без да знам какво ще се случи Crazy .

# 59
  • London
O, значи "Black Jack" Randall ще е 'големия лош'?! Супер!
PS. Боря се със себе си дали ми е по-любопитно да прочета книгите или предпочитам да гледам сериала без да знам какво ще се случи Crazy .
Само гледай!
Аз яко се спойлирах от коментари в Амазон и не искам да чета. Книгите били малко сапунени.

Общи условия

Активация на акаунт