Outlander

• 83 921
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
Мерси , Ивенце  Hug

3-та серия наиситна беше пълнеж и скука. Най-интересното беше , че разбиха шифъра и разбраха за Сандригъм.

А това също не се връзва много за Блак Джак. Нали в началото тя знаеше кога умира  Rolling Eyes Франк не е ли потомък точно на Блак Джак или на брат му  Rolling Eyes

# 616
  • Варна
Яяно е решила, че е променила историята и БДж е мъртъв по-рано, което ме навежда на мисълта, защо още тогава не се тръшна за Франк! 
Скрит текст:
Щото сега цяла книга ще реве как ако го няма БДж няма да има и Франк, пфууу! [\spoiler]

# 617
  • Вестерос
В новата серия пак не липсваха голотии  Laughing Общо взето от първата книга в манастира разговора са го пренесли тук

# 618
Малко клюки Тобаяс Мензис - Франк/джак е имал  бурна любовна история навремето с КристинСкот Томас/Англ пациент/ Тя е била силно женена,3 деца,последното на 3г ,но се резвежда заради Тобаяс,но връзката не устоява Кристин е14г по възрастна

# 619
Гледахте ли?
Скрит текст:
Горката Мери, кои бяха тези дето ги нападнаха?  Клеър има стомахче, аз пък си мислех, че в начална бременност ще изгуби бебето, явно няма да е така. Много се смях накрая на серията като почнаха да се раздават шамарите/свещниците.  Joy

# 620
  • Варна
Аз не се сещам дали наистина Графът стоеше зад уличните разбойници. Иначе Мери го отнесе.
Скрит текст:
Аз все си мисля, че някъде в 6-7 месец загуби бебето. Коремчето е голямо. Много ми е мъчно за тях. В книгата се разбираха малко по-добре сякаш. И така чакаха детето

# 621
Виж, това съм го пропуснала явно.

# 622
  • Вестерос
Аз не разбрах пак тази Мери от кого ражда Блек Джак или брат му  newsm78

# 623
  • Варна
За Мери
Скрит текст:
забременява от Алекс, който умира от туберколоза. Преди да умре моли БДж да се ожени за нея, за да не остане сама и бременна. БДж умира при Калоден. Още не знам как дали нападайки или зашитавайки Джейми.

# 624
  • Вестерос
Ахааа, значи Франк не е негов наследник пряк, пфююю

# 625
  • Вестерос

Flutter

# 626
# 627
  • Вестерос
Бях сигурна , че първа ще го отразиш  Stuck Out Tongue

# 628
  • Ямбол