Outlander

• 83 933
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Ще има дуел, раждане, затвор, раздяла, крал и накрая пак заедно. Това е за Франция само

# 661
  • Вестерос
Раждане?

# 662
Сигурно на Бриана?  Rolling Eyes

# 663
  • Вестерос
Ражда я в нейното си време, не в това на Джейми

# 664
Вярно.  ooooh!
Доста неща бъркам в този сериал, но не съм чела книгите, така че ще ме търпите.  hahaha

# 665
  • Вестерос
 Hug Hug

# 666
  • Варна
Ражда във Франция, нали е бременна. Брияна се ражда година или 2 по-късно.
Книгата е малко разделена част във Франция и част в Шотландия. Бунтът и потушаването му.

# 667
  • Вестерос
Нали губи бебето?

# 668
  • Варна
Да
Скрит текст:
ражда Фейт и едва не умира. Мастър Реймонд я спасява по шантав начин. Детето е погребано в двора на църквата, болница. Джейми е затвора за дуел, БДж е ранен в слабините от Джейми. В крайна сметка целият рев за Франк беше излишен. Джейми не го уби, но пък го кастрира. БДж се опитал да изнасили Фъргъс и от там тръгнаха нещата надолу

# 669
  • Вестерос
Аааа не знаех, че пак ражда, помислих, че помята, мерси  Hug

# 670
И аз така си мислех.
Кофти...

# 671
Здравейте от най-новия фен на сериала! Преди месец го изгледах и съм много запленена, особено от Джейми/Сам. Прочетох първа книга, части от втора и трета. Има разлики с филма, който за мен е по-добър от книгите. Клер ще направи спонтанен аборт поради отлепване на плацентата и почти умира от последващата инфекция. Така е в книгата. Кажете ми моля някой недостатък на Сам, защото такова божество не съм виждала и съм доста изкукала по него Wink

# 672
  • Вестерос
Добре дошла  Hug Hug И за мен сериала е по-добър от книгите  Blush

# 673
Добре дошла!  bouquet

# 674
Благодаря ви!  Flutter Изгледах половината епизоди без субтитри и доста неща не разбрах, особено като говореха на келтски. Също така бруталните сцени с Блек Джак ги превъртах и не съм ги гледала. Много ми хареса актрисата, която са избрали да играе Бриана. Чудно ми е как ли ще "състарят" актьорите за след 20 години, дали ще ги заменят с по-възрастни актьори? Или ще са с повече грим.

Общи условия

Активация на акаунт