Outlander

• 83 626
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Да ги заменят абсурд.
Грима върши чудесна работа, огледайте се и по улиците.  Laughing

# 676
  • Вестерос
Според мен няма да ги сменят, абсурд, ще променят косите и стила на обличане, затова и Катрина в момента на мяза на 28- годишна  Laughing Аз й давам минимум 36,37

Не се тревожи, аз даже не съм и гледала серията в затвора  Crazy реших , че написаното ми стига.

Четох коментари на писателката Диана, обясняваше защо сега в шоута Клеър и Джейми изглеждат отдалечени един от друг, а в книгите не са и причината е точно , че не са показали в сериала сцените в манастира от книгата, когато тя реално го излекува душевно също, та сега в целия сезон щяла да го лекува.

# 677
Ясно.
На мен тези сцени биха ми били интересни, по-добре от лудия принц и серещия крал. Peace

# 678
  • Вестерос
Също така обяснява, че не е говорила със сценаристите  и без нейната консултация са направили срещата на Джейми и БД да е точно така, в книгата било по друг начин и й харесало, че срещата била пред краля и като цяло е доволна. Но пита феновете си за репликата, която каза БД към Дж .,че все още при студени сутрини му е трудно да става от леглото. Каза, че било много добър ход да подскажат,за едната сцена на Дж в затвора по този начин, не била обаче сигурна, не я е писала и щяла да пита сценаристите.

# 679
Благодаря Тифbouquet
Не търся информация и не следя никой, просто нямам време.
От темите и от пишещите научавам всичко.
Не ща да го гледам тоя крал и Клеър.
От Вас разбрах, че историята е по-интересна след раждането и порастването на Бриана, когато двете тръгват да се връщат в миналото и когато издирват дали Джейми е жив.

# 680
  • Варна
Брияна се връща няколко години след Клеър, за да предупреди за опасност.

# 681
Аз останах с впечатлението, че се връщат двете. Rolling Eyes
Нищо, искам вече да стигнат до тези моменти, много са ми интересни.
Дали този сезон ще се върти само около бунта и краля?

# 682
  • Вестерос
Не, първо само тя, дъщерята по-късно

# 683
Ясно, мерси.

# 684
  • Варна
Не, първо само тя, дъщерята по-късно
И после зетя и той хаха

# 685
О, ама и зет ли има?  Laughing

# 686
  • Вестерос
Да-момченцето, нали ти казах, че е наследник на детето между приятелката на Клеър от първи сезон , която я убиха като вещица, нали и тя идва от бъдещето и вуйчото на Джейми. Даже Клеър и Бриана я виждат как минава през камъните.

# 687
Не помня.  #Cussing out

# 688
  • Вестерос
Нормално, то толкова сериали  Joy

# 689
Точно.
И имената бъркам, на "ветераните" - не, но на новите е ужас.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт