Outlander

• 83 262
  • 766
  •   1
Отговори
# 750
  • Вестерос
 Laughing ще е интересна гледка

# 751
  • Ямбол
Аз сега я попрехвърлих тази глава и си мисля друго - историите, които се разказваха в главата са за жени и Клеър се чуди дали само жени могат да пътуват през камъните. Никъде не се твърди, че мъжете не могат да пътуват през кръговете.

# 752
А появата на Джейми като подобие на проекция в първия епизод на сериала дискутирали ли сме го?

# 753
  • София
Да, духът на Джейми под прозореца. Много теории, а авторката мълчи.
Ще го разкрие чак в последната книга. Споделила го е със Сам Хюън, но и той пази мълчание.

# 754
  • Вестерос
Ахааа, значи има шанс и за мъжете  Thinking

Това за духа на Джейми бях чела, че даже авторката преди сериала не е казвала на 100% кой е духа, тъй като в книгата не се разбирало. И със сериала ни разкриха, че е той.

# 755
Да, нали щяла да разкрие в последната книга.

# 756
  • Варна
Могат да пътуват всички с гена на пътешественици. Клеър, Брияна, Роджър и децата им. Всички, които чуват камъните в кръга. Джейми не може. Пътува се със скъпоценен камък, за да има шанс да оцелееш. Клеър премина с халката си, а после имаше и перлите на майката на Джейми. Тук малко куца, защото всички останали минават със скъпоценни камъни. Аз съм на момент, в който
Скрит текст:
Брияна, Роджър и децат им се върнаха в бъдещето. Аманда бебето им, имаше сърдечен порок и трябваше операция. Доколкото съм чувака бащата на Роджър ще се окаже пътуващ, май и на Клеър родителите. Не съм чела още. Джейми пазеше камък за Клеър защото се страхуваше, ако умре ще я преследват като вещица и искаше тя да се върне

# 757
  • Вестерос
 Hug Още по-интересно ми стана

# 758
  • Варна
Гейлис преди да премине е събрала много информация. Клеър, Бри и Роджър намират записките й. Това е във 2 и 3 книга.

# 759
Как така е събрала информация? Тоест да знае предварително кой какъв е?  newsm78 Ама тя знаела ли е в коя точто година ще попадне?

# 760
  • Варна
Айде в спойлер, че да няма сърдити
Скрит текст:
Гейлис е националист, революционер, нещо подобно с фикс идея независима Шотландия. Живее през 60те години на 20 в. Проучва легендите за феи и камъните. Кой как е пътувал, всякви сведения. Дали не ходеше и на някакъв курс, не помня. Та тя решава да се върне и да обърне историята. Нали окраде мъжа си с 10000 паунда, даде ги на Дугъл за каузата. Та Клеър и сие тръгват да я дирят през 60 те, за да не премине и да не я изгорят на кладата. Изпускат я за минути, дори я виждат, когато преминава. Само, че тя прави и човешко жертвоприношение за по-сигурно.
В 3 та книга тя е главният злодей. Който е, чел да каже за какво й беше Брияна. Беше бещо свързано с кръвта лорд Ловат, нали като шерка на Джейми я носи.

# 761
  • София
Много ми харесаха последните две серии. Изобщо този сезон е много добър Simple Smile
Много тежка сцена и перфектно изиграна с мъката на Клеър по Фейт, а и после на погребението с Джейми. Много символика, много силно.
Сцената с ''отравянето'' също ме държа в напрежение. Но дали Сен Жермен наистина е мъртъв? Може само да наподобява смърт, този знахаря/вещера или какъвто е там ги умее тези неща.
Но ако сега се върнат в Шотландия, то няма да има полза от него, защото едва ли ще се върнат пак във Франция. Много мъчно ми стана за Фъргъс. Този Рандал не е истина какъв долен боклук е. Искам да умре на всяка цена. Тази Клеър докога ще го паси. Айде там да опложда Агнес или както се казваше там онова момиче и да го ликвидират.

# 762
  • Вестерос
Не  е ли Мери  Grinning

# 763
Франк няма да опложда никого, нали го раниха в "главния" орган. Обаче се чудя Клеър не го ли видя това и не предполага ли някакво друго развитие на нещата? Макар, че покрай загубата на бебчето надали й е до Рандал.

# 764
Много интересно, благодаря момичета.
Гейлис я харесвам много, искам да я дават пак, може и да е злодей. Още по-интересно ще ми е. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт