Outlander

• 83 264
  • 766
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,                                                                                                                                            Преди няколко дена съвсем случайно открих сериала изгледах преведените серии.Много ми хареса филма и сега с нетърпение чакам субт. за 4 епизод.

# 16

Ето едно много приятно интервю с актьорите, авторката и продуцента. Много се смях, всички са забавни, но Сам е самото очарование, не очаквах и извън екрана да е толкова сладък и добър. Като срамежливо, рижо коте. Blush

Ако видите статии на български някъде, поствайте ги и тях.

# 17
  • Learn to fly. Fly away.
Готови са субтитрите за 4-ти епизод:
http://www.addic7ed.com/serie/Outlander/1/4/The_Gathering

# 18
  • London
Запис.
Днес се опитах да запаля и мъжат ми, но първи епизод върви много мудно до средата и той заспа.  Crazy

# 19
  • София
Запис.
Днес се опитах да запаля и мъжат ми, но първи епизод върви много мудно до средата и той заспа.  Crazy
Ха-ха-ха, и при нас така, ама от втория вече му стана интересно и гледа. Аз започнах да чета и книгата, но нямам много време и съм съвсем в началото Embarassed

# 20
Аз в неделеля дочетох първата книга, колкото да знам "какво ще стане после" и мисля да спра до там.
А още 7 има... Crazy

# 21
  • София
Аз в неделеля дочетох първата книга, колкото да знам "какво ще стане после" и мисля да спра до там.
А още 7 има... Crazy

Еха, авторката се е оляла, ама по - добре така, че ще има повече сезони за гледане  Simple Smile

# 22
  • София
^
Те, сезоните ако зависеха от това колки книги са публикувани... Wink
Ако рейтинга е добър и има интерес ще има сезони, ако ли не може и да са 15 книги, но сезона може да е само един. Не го вярвам де, защото засега отзивите са много добри и добрия сериал просто си личи. Simple Smile

# 23
Втория сезон много бързо го одобрили, май още като излязоха първите два епизода и стана ясно колко фенове се появиха. Книгите имат имат много фенове, всичките ще ги заснемат. Иначе да му мислят костюмарите, ще се заформи някакъв хайлендски читателско/революционен комитет! Grinning

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 16:21 от Flip Flop Fantasy

# 24
  • Варна
И аз следя с огромно удоволствие. СамитУ ми радва окото, направо мед ми капе от сърцето като го гледам! Прекрасник и как ми говори с тоя диалект бррр
След първа серия почнах книгите, сега привършвам втората... Не е спойлер да си призная, че тая жена се е уляла, чета ги на инат, заради стила й и многословието. Пууу по 900стр на книга. Иначе историята е добра.

# 25
Хареса ми и на мен сериала.
Тъкмо мислих, да започвам книгата, а сега разбирам колко много са, май ще си остана с гледането Grinning

# 26
  • London
Може ли някой който е чел книгите да ми каже дали
Скрит текст:
действието се развива само в това време или има пътувания и в други епохи/места

# 27
Скрит текст:
Има. Доста. И от двата вида пътувания.  Wink

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 02:27 от Flip Flop Fantasy

# 28
  • London
Мерси Wink

# 29
  • Варна
Качиха новата серия в замунда.
Някой обърнал ли е внимание кога излизаха английските и бг субс? Аз от нетърпение се мъча да гледах без никакви, но е трудно. Поне английски да има, че шотландския английски е прекрасен само за слушане ама за разбиране хич хаха

Общи условия

Активация на акаунт