Outlander

• 83 617
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
  • London
На мен пък ми допадна, че бързо ще приключат с "тривиалната" част.
Мразя да гледам любовни истории същити с бели конци.
Дугъл е моят любимец!

# 91
  • КиТ
Значи гледах,гледах и промото и въздъхвам само: О неделя,идвай бързо  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Също много се смях,че Джейми е девственик  Crazy а с оная/русата/ като се задяваха кво,само целувки ли  newsm78 Crazy

# 92
  • Варна
Само се задявал тук там с някоя друга мома и наблюдавал животните на село,  сладур е той Heart
Защо са ни приготвили толкова голяма пауза след 8ми епизод?  Чак 2015 ама кога точно се не знае май..
Нямам търпение за неделя сутринта,  даже английски субтитри не ми трябват хаха

# 93
  • КиТ
То ако целия епизод е това,мммм,и аз няма да дочакам бг субовете със сигурност  Naughty Blush Joy

# 94
  • София
Страхотна, страхотна, страхотна серия.
давам и 9.5 да не давам и 9.8
просто великолепна  Sunglasses

хах хайлендърчето се оказа
Скрит текст:
девствено
 Joy

# 95
  • КиТ
Да бе да го схрускаш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 96
Изгледах току-що новия епизод и много ми хареса.
Скрит текст:
Не че имаше някакво особено голямо развитие на действието, но беше представен 'лошия' в сериала. И ми допадна Laughing . Честно казано в премиерния епизод съпругът на Клер не ме впечатли с нищо и когато тя се върна в миналото си казах: "Пху, няма да го видя повече." Ама не би - няколко минутки по-късно ей го на същият актьор като пра-пра-то "Black Jack" Randall. В последния епизод беше нещо друго Wink . Нищо, че образът ми идва малко плосък, клиширан, твърде типизиран. Обичам да харесвам и лошите герои, да бъдат добре изградени, многопластови, противоречиви. А "Black Jack" си е "черен", лош, та чак завършен психопат. Но ме заинтригува.
От друга страна пък и Джейми е добър и бял, та чак... неопетнен Mr. Green . Винаги съм си мислила, че бих била притеснена да съм Първата на един мъж/момче, но за Джейми, вярвам, бих направила изключение Whistling .
PS. Изгледала промото за следващия епизод имам чувството, че в неделя ще съм необичайно ранобудна Joy .

# 97
  • Велико Търново
Хами да питам прочелите книгата - момата шса връща ли  в настоящето при  мъжа си и кога? Моля малко спойлер,  много ще ви обичам?

# 98
  • КиТ
PS. Изгледала промото за следващия епизод имам чувството, че в неделя ще съм необичайно ранобудна Joy .[/spoiler]

Май,май повечето ще сме така  Mr. Green

# 99
  • Варна
Хами да питам прочелите книгата - момата шса връща ли  в настоящето при  мъжа си и кога? Моля малко спойлер,  много ще ви обичам?
Скрит текст:
Ще се върне в края на втора книга при Франк. След 20г ще се върне обратно при Джейми в трета книга. Засега дотук съм я докарала

# 100
 Thinking
Скрит текст:
Леле, ма то много постъпателно-възвращателни (пространствено-времеви) движения  Joy

Не съм гледала (като ви чета) кенди епизода  Simple Smile

# 101
Последната серия беше малко мудна в първите 15 -20 минути, но после това с разпита и побоя O_O Предварително бях видала в разни страници във Фейсбук, че ще има сватба между Клеър и Джейми, но така и не повярвах. Просто реших, че би било прекалено хубаво, за да е истина, но ТО СЕ СЛУЧВА хаха. Аз бях направо стъписана, когато той каза, че е девствен. Бях сигурна, че с онази русичката направиха работата, но явно е било само заигравка Grinning
Аз пък искам да питам някой, който е чел книгите от къде ги е намерил? Аз видях, че първата само е издадена у нас и ми се струва, че това издателство специално едва ли ще продължи с останалите серии, а и самата книга е прекалено скъпа.

# 102
И аз се записвам като фен на сериала. Ще ви следя и с нетърпение чакам да дойде неделя Simple Smile

# 103
# 104
  • Велико Търново
Скрит текст:
Ехееееееееее как по- точно става тая работа? Тя няма ли да е поодъртяля за 20 години? Или пък той? И 20 години  живее при Джейми, така ли? Как  се азвиват 20 години в книга, още повече се обърках newsm78

Общи условия

Активация на акаунт