Outlander

• 83 631
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Възрастта не е порок.  Naughty

# 106
  • Варна
Скрит текст:
Ехееееееееее как по- точно става тая работа? Тя няма ли да е поодъртяля за 20 години? Или пък той? И 20 години  живее при Джейми, така ли? Как  се азвиват 20 години в книга, още повече се обърках newsm78
Скрит текст:
Разбира, че Джейми е оцелял след като са се разделили преди битката в Калоден, едва след 20 години. Тогава е 20г по-възрастна, както и Джейми, когато го намира в Единбург. През тези 20г. е отгледала дъщеря им, на Джейми и нейната, с Франк. Минаавайки през камъните тя очевидно се връща  към 200г и малко назад

# 107
Здравейте,
попаднах на тази тема след като ми стана интересен сериала. Поразгледах, видях основните неща. Моля само за малко инфо: за колко време и къде най-бързо могат да се открият новите епизоди, конкретно - 7ми?
Благодаря предварително.

# 108
7-ма серия излиза днес, т.е. ще е в торент сайтовете рано сутринта Simple Smile

# 109
Благодаря!

# 110
Някой има ли субтитри на английски и гледахте ли вече епизода? Аз едвам се сдържам вече, но искам да изчакам за английски субтитри, че на шотландците малко трудно им разбирам на моменти Grinning

# 111
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Няма още никъде. Ще правя опит да гледам така.

# 112
Няма още никъде. Ще правя опит да гледам така.
Жалко Sad Пиши после как е!

# 113
Аз също на места не го разбирам шотландския диалект, но гледах,
Скрит текст:
Отдавна не съм се радвала толкова много на някоя двойка от сериал. Много са сладки txtloves

# 114
  • КиТ
И аз се бях наточила,ама поне английски да имаше  newsm78 Въпреки това не ме свърта и се чудя да пускам ли така  Mr. Green

# 115
Какво се превземате с тия субтитри, не мога да разбера, все едно ще обсъждат свойствата на субатомните частици...
Хареса ми епизода, и на тях им хареса, и на вас ще хареса, нищо няма за разбиране. Палвате по една цигара после и "осмисляте".  Wink

# 116
  • КиТ
А гледах вече аз  Heart Eyes мисля и да повторя  Mr. Green

Скрит текст:
А Дугал и той мята май белтъци  Twisted Evil

# 117
  • Learn to fly. Fly away.
Ето ги субтитрите  Laughing
http://www.subtitulos.es/outlander/1x07

Ако на някой нещо не му е станало ясно, може да повтори.  Party

# 118
Сядам  Popcorn

# 119
  • London
Гледайте бе! То няма много диалог този епизод!
Добре че приключихме с тази част! Надявам се на повече действие вече!
Дугъл! Дугъл! Дугъл!  Party Страхотен персонаж изграждат. Един такъв обигран, но и истински джентълмен. Хем сериозен и сам се поставя в странни ситуации. Той изпитва Клер от първата секунда.

Общи условия

Активация на акаунт