Юлски бебета 2013 - тема 25

• 30 647
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ясен се адаптира бързо, но ние го видим доста  на различни места. От морето го беш страхо, но на 10-тия ден се престраши и не му се излизаше.
Днес му биха ваксината за шарките.

# 61
Хахаха, Пине, ще ме скъсаш! Винаги с интерес чета твоите писания, дори и само да ти се пие мохито - нещо, което на мен никога не може да ми се случи.

Подаръче, имай предвид, че при меренето 5 мм постоянно се губят или прибавят. Взимаше ми се здравето, че се бях вкопчила във всеки мм. Явно зависи от човека и от апарата. Ако не се лъжа, до 16 г.с. се решава за серклаж. Сега е рано да мислиш за това и хич не си го слагай на сърце.

Всяко парцалче съм го плащала отделно, но те са го турили в една обща поръчка. Нито едно не е над 15 долара, ама накуп си отива към 100 лв.

Тези нови дивотии в правописа отказвам да ги приема!

# 62
  • София
Здравейте, момичета!

Весе, чета ви, но няма с какво да се включа. Децата са добре, разпределени по баби, аз бачкам, с мм сме младоженци- сами с котката. Празно е. От понеделник до петък ходя на работа, събота и неделя с тях, като сме навън- добре, но вкъщи постоянно ходя след Марина. Тя изобщо не прави бели, но пуста  моя лудост, нон стоп съм след нея да оправя примерно  черджето пред банята, което е мръднала или нещо подобно. Вярвам, че ти ще ме разбереш. Резултата е, че каталясвам и с мм постоянно се караме за чистенето. Даже онзи ден ми каза да проверя дали произвеждат помпи за пречистване на въздуха у дома, че явно и това ме дразнело.
Пине, мислех, че само Маринестата не е проходила. Същата когато сме  навън и се измори /да бута уокър, количка или да ходи докато я държа/ най-спокойно си сяда на земята и започва да лази. Толкова благородно ти завиждам за пътуването, ако знаеш само…. Аз искам догодина да организирам нещо екзотично и това да е подарък за рд на мм, който има кръгла годишнина. Но за сега е само мечта.
Много е обидно да ти пренебрегват детето. Специалист в областта е моята кума. Когато се роди малкото и дете /Маринчето тогава не беше планиирана/ когато ни канеше в тях, подчертаваше да сме без Бранка, щото нали детето е малко. Пък после те идваха вкъщи винаги с децата още от момента, в който Марина беше на дни. Но аз никога не съм поставяла нейните условия. Има много, много случки, но най-фрапиращата беше т.г. Тя и голямото и дете са родени на една дата. Сутринта детското парти е в един клуб, вечерта тя празнува рд в едно заведение. Естествено Бранка е поканена на детското парти и няколко пъти ми е казано, че вечерта в заведението ще е без деца, освен нейното, защото няма на кого да го оставят. Познайте дали вечерта не беше пълно с деца. Много ме заболя.
На сватба  не бих отишла с малкото дете, същите аргументи като на Хера. Но едно е аз да преценя с кого да отида, друго е да ми го налагат.

# 63
Е как да няма с какво да се включиш? Гледай какъв ферман изписа!  Simple Smile  Или като не готвиш свинско с бамя и няма с какво да се похвалиш?!  Mr. Green

# 64
Ей, Пина, дай малко от това свинско с бамя насам, де! Стига дразни народа, че само се облизваме тука.
Ние май проблеми със спането по хотели нямаме. Носиме си преносима кошара, но той си има друго легло в къщи. И в момента спи спокойно в нея.
В този ред на мисли - поздрави от морето!! Ние сме вече във Варна и даже сутринта се цопнахме почти на депутатския плаж.  Wink След малко ще ходим на рибен ресторант край плажа - кой като нас. (Пуснах ММ и каката до зоо-то, че малкия заспа и нямаше как всички, а аз си мързелувам на дивана)
Та специално за Хера и Пина, която се скатава във ФБ - утре ви чакам в 17 пред летния театър.
Подаръче, с теб какво стана? Къде сте?

Ох, май някой се събуди....

# 65
Gemavar, аз горе- долу следя във Фейса и знам за срещата, разбира се. Само не съм сигурна дали ще дойда. Имам желание, но ще видим.

# 66
  • varna
Madlen, стига да не ни мине котка път, там сме с Емито, тъкмо идеално идва след следобедния ни сън Hug Ще пиша и на Гърлчето, сигурно ще иска и тя да дойде Simple Smile

# 67
И аз нямам какво да кажа, но все пак да се цопна тук  Crazy

# 68
  • Варна
Елин няма проблем със заспиването на чуждо място. Дали защото още след 40тия ден отидохме в Бургас за 1 седмица. И така всеки месец си ходехме за Бургас да може и майка ми да му се порадва малко.  Laughing Той от малък не се привързва към нищо, въпреки че го гледах сама и рядко го оставях на свекърва ми за по 1-2 часа, изобщо не му пука с кого е, стига да има някой да му обръща внимание, готов е да тръгне със всеки.

И аз преди 2 месеца си купих нов телефон и веднага ме издумкаха със 75лв сметка за интернет. Много е гадно. Пине, отивай да ти изключат всички възможни настройки, че даже и докато спиш може да ти се трупа сметка.

Към Варненските мами; защо през септември е най- масов приема за ясли и има най- много свободни места, а другите месеци- не? newsm78

# 69
Добро утро.
Колева, приема за яслите мисля започваше май месец и следващият прием е септември. Откриват се нови групи или се добавят места от незаписали се от приема деца. Ако греша нека другите ме поправят.
Ние днес събираме багажа и цял ден сме на рожден ден на племенника и утре заминаваме на морето. Дават го да вали дори и в Гърция, дано да грешат Sad
Ками заспива също навсякъде. Предният път на морето и носих нейната кошара и матрачето. Но тогава тя се приспиваше в.мен. този път не мисля да нося нищо, освен едно нейно чаршафче. Дано  и там заспива сама
Приятен ден

# 70
  • София
Здравейте!

Глупи, много приятно изкарване ви желая! Стискам палци и времето да е с вас.
Марина също няма проблеми със заспиването на друго място. Честно казано и двете ми деца са много лесно приспособими, може би защото ги оставям от много малки, в смисъл, разчитам на помощ в отглеждането.
Да знаете, че в Кауфланд има промоция на Памперс.

# 71
Ние днес бяхме на плаж Simple Smile В селото на майка ми (което е на 4 км от това на татко) има прекрасен минерален плаж. КОйто е останал така, както беше в детството ми. Нищо не е променено, сякаш отново съм на 10....... Heart Eyes
Имаше точно 5 човека, водата е минерална и мека като коприна. Е отплувахме се. Бобко замря, сякаш се сля с водата. Кака му да не говорим, тя ако има как ще живее във вода.
На плажа бях родителите на Параскева Джукелова с дъщеричката и . Те ми бяха учители по математика в гимназията. Припомних им как ми пишеха само двойки и как бъкел не вдявах от пустата математика. Те много се смяха. Само ми беше мъчно, че отрудения ми баща остана да чака в джипа а не слезе да поплува...Забрави си банските миличкия Sad Утре искам пак да отидем, дори и да вали. Водата е топла така че...
Но беше страхотно, мъничето ми се умори и заспа като....къпан  Grinning
За нищо, ама за нищо на света не сменям този плаж с разни испански, гръцки и прочие морета.

# 72
Ех, близначе толкова хубаво си го написала:-)  мда и на мен ми е мъчно всеки път като трябва да тръгваме:-)  но аз просто съм свикнала и не го мисля:-)  но тук има магия.
В този ред на мисли да ви питам. Нямаме кола и не ми се молят приятели, а много искам да заведа Емито на Витоша. Дали е лудост да отидем с кабинковия до Алеко за една сутрин. Мисля да го направя с брат ми, той много обича планината. Само се протеснявам дали Емито няма да се изплаши или да й омръзне. А така искам да я изведа от тоя пуст град. Ние имаме вила, но е далеч и без кола не става. Няколко пъти помолих леля ми и чичо ми, които също имат вила там и кола, но те се ослушват, та вече ми писна да се моля и май ще си взема просто детето и ще отидем на един излет:-)
Днес ни биха ваксината за шарките, лекарката 100 часа се чуди на международния имунизационен паспорт...

# 73
Глупи приятно да си изкарате.
Близначе чак ми се доходи на плаж с минерална вода, но най-близкият е в Симитли, а нали сме без кола все още. Sad
Жалина ти си познаваш детето, ако е кротко по принцип рискувай. Ако е диване, като моето, което ако спра да говоря с някой почва да реве, което е най-новото, си стойте у вас.
А мен ме ухапа пчела. Как ми е влязла под роклята не знам, но едва качих детето по стълбите, оставих я и като махнах роклята под нея падна умряла пчела, а аз съм подута, точно под гащите ме е гризнала. Но сигурно дръпнах дявола за опашката, че днес най-после се сетих да купя на детето фенистил гел, и първото което ми дойде на акъла е да се намажа с него, малко ме облекчи, но не мога да си седна на д--то. Embarassed

# 74
  • София
Добре де, нормално ли е според вас, Лазар да спи за цял ден по час и половина? Значи става около 6.30 и ляга около 21.30, това са 15 часа и само час-два сън.
То има и други деца които спят по толкова, но те пък сутрин стават към 8.
Толкова трудно заспива, че ми писва вече с неговото приспиване, сякаш аз друга работа си нямам ами само трябва да се правя на палячо та дано се качи диването при мен на спалнята.

Пине, пине, що ти трябваше за таз бамя да разправяш?

Руми, страшна е свеки! Аз с интерес следя нейните изяви Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт