Освен това на бащата на ММ наскоро му се развалиха няколко зъба, наложи се някои да бъдат отстранени....Да не говорим, че непрекъснато кашля. По-тъпото е, че мега гнусливия ММ просто си замълча.... 
Не съжалявам за това което направих, т.е. ходенето ми в Испания. Но се питам все по-често: Трябваше ли??? Трябваше ли да ходя? Защо по дяволите искам все да оправям всички и всичко, защо все искам другите да са добре и помагам, помагам.....Защо не предвидих мъката, която ще изпитам по децата си, защо не предвидих подобни гнусотии като облизването? За чий ми беше да ходя? Явно съм много тъпа, защото и сега да ми кажат, пак бих тръгнала...Пък после на кой да се сърдя, че детето ми е подложено на облизване и ошишкавяване с ФаФли....
Айде лека нощ, че утре съм на изпит

Все ми се струва ,че такива хора са свикнали всички да им помагат и да са им длъжни....Ако ти беше в такава ситуация ,тя би ли го направила за теб?Оффф,много се ядосвам ,защото знам колко си готина и добра и вместо да те носят на ръце ,че буквално спасяваш дъщеря им ,те ти облизват бебето
Какво ще правя с този разбойник не знам
Оценява го...донякъде. Инасче да, повече май е от хората, които смятат че всички са им длъжни. Но както и да е. Да расте там Жорето пък....
Накрая ме изпратиха на крака
Казаха, че по-мотивирана и искрено звучаща кандидатка от мен не са имали. Така че живот и з драве да излезе кога е срока за записване и...кака ви официално ще е студентка
Задочно, три семестъра, специалност "Клинична социална дейност". Дано само всичко е ОК и да няма някакви спънки. 
Дано е това, което искаш ти самата .