Юлски бебета 2013 - тема 25

• 30 837
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И от мен добре дошла *Biyaya*!

И Лазар се е усъвършенствал с тръшкането.
Не знам как ще се справям. Всичко живо ми се е качило на главата, а се имах за строга. Дори и кучето не ме слуша.

# 166
Не знам как ще се справям. Всичко живо ми се е качило на главата, а се имах за строга.

Весе, мила, ако знаеш аз за колко проклета се имах... Оказа се пунт и цветна техника.

Пинке, знам, че някои деца много лесно вдигат Т, други пък от нищо повръщат. Честно казано, не знам кое е за предпочитане. След 3 слонски повръщания от летния вирус съм готова на всичко само да не се повтори това.

Данче,
Скрит текст:
какви програми ползваш за хляба? Нашата фурна върти 3 часа и такова сложно планиране трябва, че много рядко я ползвам. На мен ми е мерак за кекс и козунак, ама сложничко ми се вижда. Явно ще трябва и аз да ходя в тази тема.

На морето днес се поразвали за малко, но пак е прекрасно. Как ще се връщам към софийския ритъм, не ми е ясно...

# 167
Косата я мия като решам че е мръсна. Два, вти пъти седмично се случва. Понякога по често  Mr. Green
Моя пък е кривундел от седмица. Какво му стана незнам ама скоро ще го набия  Crossing Arms И рехабилитация дори не можем да правим, че реве за мен  ooooh! а тя свършва след две седмици.

Пека канелони. Идея нямам какво ще стане. Импровизирах, турнах им и кори за лазаня  Whistling Ако стане нещо ще се цаня готвачка някъде  Mr. Green

# 168
Катенце, покрай твойта тема във Фейса цял ден размишлявам кой ми зарази детето!  Laughing  Добра новина е, че има такъв вирус - само два дни, само температура. Тя наистина няма друго за сега. Разстройство и повръщане не започват ли до половин- един или айде най- много 2-3 часа след началото на симптомите? Щото вече много време мина от сутринта и няма, та мисля, че няма да се появи.
Уф, не пей ми се, не смей ми се....  Sad

# 169
Мисти, с пържени пробвала ли си? Аз редовно давам по заведения.
1-2 пъти по заведения съм давала, но пак не ги яде. Но пък обича да ги вкарва в чашите на тате и мама  Laughing
Весе нали Вики вече има дълга коса и не се спира, та се поти чести и мием коса всеки ден, нямам драми в банята голям кеф й е, само при ваденето от коритото реве за кратко. Сигурно зимата ще разредя през вечер.
Дрехи цветни насъбирам от цяла седмица и пускам веднъж на супер кратка 20мин програма, и затова нямам такива нещастни случаи. Червени-лилави, зелени, сини. Гледам да не купувам други цветове примерно жълти, че за една тениска не си струва 20мин програма.
Пине благодаря ти много. Дано се оправи бързо Ю.  Praynig
Biyaya добре дошла при нас, ходят ли твоите госпожици?
katy_a същата история сме при лекарите, дори и да съм по работа там, като ги види и почва да се крие и да реве, без нищо да й правят  ooooh!
Жалина както вече съм казвала, тръшка си се диването, но просто я вдигам оставям учудените погледи, и не им обръщам внимание, нито на околните, нито на нея.
Дейзи мерси, ще търся къде са снимките.
Данче пепел ти на устата  Mr. Green още 15 дена имам до края на диетата, моля те недей така, дано устоя

# 170
Мисти
От скоро започнаха да се опитват да ходят самостоятелно, но още предпочитат да ходят за ръчичка или да се държат, но очаквам до края на месеца вече да тръгнат напълно самостоятелно. Тогава не ми се мисли как ще смогвам.

# 171
  • София
Пина, температура от зъб се вдига и то баш такава. На Александър му бяха излезли безпроблемно 18 зъба, N19 и N20 бяха ужас. С температура близо 40С. Дотогава не вярвах в това, сигурна бях, че е поредната легенда.

*Biyaya*, добре дошла!

Весе, с шампоан не знам колко често къпя, на морето постоянно,  в София един-два пъти седмично, но поливам винаги с вода искам-не искам, той си се мокри и се кефи.

Адриан също яде всякаква храна и по всякакъв начин дадена. Не му пасирам нищо специално, не му режа на специално мънички хапчици. Обича плодове всякакви почти, само малини, боровинки и грозде е отказвал за момента.

С оцветеното пране се боря така- пускам цялата пералня отново, на максималната възможна температура според дрехите, които пера и слагам цветоулавяща кърпичка. От много високата температура боята отново се отделя от плата и "полепва" по кърпичката. Почти без изключение се получава. А белите дрехи направо накисвам в белина за малко, после пера с кърпичка за бяло пране и готово.

Ние сме си вкъщи вместо на морето именно заради онзи вирус с повръщането и разстройството. Май Адриан започна, повръща една нощ( още бяхме на нашето море), но аз реших, че просто е преял, той много яде. Ден по-късно (вече се бяхме дотътрили до София) започна Александър да повръща, после аз, днес и мъжът ми. Адски е вирусът, толкова изтощена не съм била от сто години. Днес вече съм ок, но се наложи да ходя до аптеката, която е на 50 метра от нас и така се изтощих, че приседнах като някоя бабка там. Ужасно се надявам да успеем утре да пътуваме, защото и резервацията ни тече и умирам от яд, че вместо на брега на Средиземно море, аз лежа в унес в София...

# 172
Терп звучи ужасно, дано бързо се оправите, трябвало е да опитате да ви върнат парите от резервацията.

# 173
Терп, и на вас бързо оздравяване!
Добре, ако е от зъб, макар че още не може да се убедя, че е възможно, колко време ще продължи? И аз какво да правя?

# 174
*Biyaya*, добре си дошла  Hug

Катенце, гордея се с теб ! Днес по Бтв даваха твоите зайченца-произведения  Hug

Всички дечица да оздравяват бързичко  Praynig

# 175
  • София
Мисти, благодаря! Аз друго се опитвам- да преместя с ден два почивката и пак да си изкараме 7 вечери...

Пина, вече ми се е замъглило в главата, но първият път започна в събота, в неделя цял ден изкара горещ, в понеделник имаш пробил зъб от последните, тези с многото връхчета. Давала съм само нещо за понижаване на температурата, то какво друго да направиш... Дано ѝ размине скоро!

# 176
  • varna
Кате, Ема откак поотрасна, разбирай откъм 7-8 месец, се съдира от рев при педиатърката, хем нищо особено не й прави, а преди това само й се хилеше. Какво толкова я стресира, не ми е ясно - едно мерене и преслушване е само.
За косата е същата работа, плацика се с кеф, обаче сапунисам ли й главата и почна ли да мия коса, настават адските писъци - по-лесна беше като бебе.
Оф, мен пък кой ме зарази, пффф, ей на 37.6 имам от ей сега и ме боли гърлото. Че и дядо ни е болен и Емито няма как да отделя, дано не се зарази, и дано съм гепала само тоя температурния Praynig

# 177
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Катенце, гордея се с теб ! Днес по Бтв даваха твоите зайченца-произведения  Hug

Три минути преди да прочета поста ти, мъжа ми се прибра от разходка с децата и по пътя се засякъл с един приятел. Та този приятел му казал, че ме е видял по новините или по-точно снимката ми, та набързо намерих емисията  Hug Благодаря ти много, мило Близначе  Hug

# 178
Терп, и на вас бързо оздравяване!
Добре, ако е от зъб, макар че още не може да се убедя, че е възможно, колко време ще продължи? И аз какво да правя?

При нас страничните явления около всеки зъб досега винаги са били по 2 мах 3 дни. А температура един ден ми прави, но само беше за 1 ден, иначе съм минала до тук през всичко за което сте чували, а само 4 зъба има, и всеки един е съпроводен със странични ефекти  ooooh!
Кате браво на теб, видях емисията във ФБ.  Wink

# 179
  • Варна
Данче, би трябвало първоначалният ти ентусиазъм по току-що опечения хляб да е отминал. Аз в началото пекох всякакви видове хляб, за да видя какво ще се получи, но в един момент се ориентирах към един, който пека през ден и е с три, понякога с четири вида брашна (бяло, грахам, ръжено и царевично). Хлябът засища бързо, като не е изцяло бял и това предотвратява както преяждане с него, така и пълнеенето. Понякога правя заради сина ми изцяло бял хляб или питка с масло, тъкмо малко да разнообразим. От два-три месеца започнах само да меся в хлебопекарната, после пека във фурната във формичка и с канче вода, за да докараме по-хрупкава, твърда и "селска" коричка, както иска мъжът ми.

Пине, преди малко отворих кулинарната ти тема. ОГРОМНА ГРЕШКА! Днес ми е плодов ден и тези снимки ми докарват халюцинации  Laughing Не знам как да се утеша, ще ида да изпия една студена вода. Утре ще правя Папуцаки в леко преиначен вариант, за да спазвам режима. Да оздравява бързо Ю.!

Добре дошла на Габриела, да не се опитвам да напиша ника й, че ще се оплета  Wink

За миенето на косата драмата ни е същата. Не обича да я поливаме с вода отгоре и туйто! Ама това да са ни ядовете. За сметка на това яде като разпрана, за радост на всички баби.

Други хрумки за момента нямам. Айде до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт