Юлски бебета 2013 - тема 25

• 30 837
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
хахаха, добре е да се уточни, че стават грешки Simple Smile

# 661
  • varna
Джине, води я, не се моткай, че и Емито така за малко да я изтървем и да се влоши, почти по същата схема като Маринката. ЛЛ заместващ лекар не е ли оставила? При нас така правят.
Кой питаше за драскането? Емито също драска и щипе, а като е в ръцете ми направо замахва да удря по носа и по главата - странна обич.
Тъкмо мислех да връщам кухнята утре и тя пак разкашка акитата, ама поне са нормалния брой за деня - уфффф.
Бтв, Бемоли, и аз не помислих, че ще се бебосваш, а че си гледала машинката Laughing Апропо, втори месец не ми идва, притесних се, тествах се, отрицателен, какво ще да е това чудо пък сега  newsm78

# 662
Във вторник вечерта Марина вдигна температура. Дадох Нурофен и я свали. …. Не знам, да я водя ли в спешен кабинет.

Джине, като я отведеш на спешен кабинет с Т, която вече е минала, какво ще им кажеш? А ако пред този спешен кабинет ако има болни с грипни симптоми по това време на годината?
На лекар водя само ако Т е постоянна повече от 3 дена. АБ за Т не дават и аз не давам.

# 663
хахаха, добре е да се уточни, че стават грешки Simple Smile

Много нелепо, съжалявам! Толкова бързо исках да ви споделя за апарата, че не ми и хрумна за подобно недоразумение.

Все пак, така ли мислите, че ще ви съобщя такава новина!

# 664
Бемолче - и аз го прочетох няколко пъти преди да се усетя, че просто си го видяла този модел на бебе там някъдето си Simple Smile
Хапане, скубане и тн....аз се справих по идея на ММ - като ме ухапа я ухапах и аз! Малко се изпуснах един път и ходеше с малко синьо на бузката  Embarassed(тихо да не чуят от закрила на детето, че ще кажат, че упражнявам насилие над детето) Както и да е - след второто ухапване от моя страна тя спря да ме хапе.
Весе - честит рожден ден на патерици!
Близначе - първо не съжалявай, че си отишла в Испания! Второ кажи си сериозно изискванията и постави условия. Не може всеки да ти лиже детето, пък! Crossing Arms Ти ги умееш тези работи:) Честито за магистратурата!
Мартина - дано всичко лошо е останало зад гърба ви и само хубавини напред да ви чакат! Hug
Лили Сф - ти случайно да се разхождаш често из парка зад Хилтън?
Подаръче - за съжаление наистина в БГ е такава ситуацията в спешните кабинети.Важното е, че нищо няма на детенцето.
Джине - освен да ви направят на нищо в спешния и да си вдигнеш кръвното друго няма да стане. ЛЛ не е ли оставила наистина някаква заместничка?

Така - след като два дни бях в тотална депресия и хормонален дисбаланс, днес се чувствам по-добре. Вчера видях бебка на видеозона, накупих си дрехи за бременни от една втора и намерих време за себе си. После пак се сдухах, че това са ми броени месеци и после нямааааа....поревах и днес вече съм сравнително добре! Simple Smile Обаче днес точно се случиха купища глупости - изпуснах си новият телефон от петия етаж - не работи, естесвено; кашмиреният ми шал (единствен хубав на света) се заплете в колелата на количката и трябваше да му срежа малко от ресните....накрая асансьора не работеше и бъхтих до петия етаж! Ноооо, не се ядосах, даже хич! Simple Smile

Поздрави, момичета! Ох, да ви кажа онази вечер като изперках много и наистина ми помогнахте много.   Hug

# 665
Само на мен ли не ми мина през главата,Бемол визира своето.бебе?Като й знам мнението за бременността,не могаа да допусна,че тя би допуснала да се случи.Момичета пак да си повторя въпроса и да задам още няколко,защото съм много притеснена.Устната на Ади много се поду.Ама наистина много.Цъфна като роза.Ужасна гледка е.Утре ще ви пусна снимка,че я снимах с апарата и трябва да ги сваля на компютъра.Мм като се прибра и я видя,веднага ни грабна и айде пак в спешното.Той бил.шит на същотото място и не прие аргумента им,че там не се шие и не може да се лепи.Дежурната се обади на хирург,но той каза същото.Евентуално ако все пак се налагало,трябвало да се ходи при стоматолог-хирург.Сестрата ни каза за рдна стоматолжка-хирург и ни каза къде живее.Отидохме в дома й.Заварихме мъжа й в двора да пийва ракийка.Веднага щом слязохме от колата и поздравихме,мъжът се объна към нас и избълва“Ооо тя е изморена,машината й се развали и е ядосана нещо“(шок!!!)И това само в отгговор на нашето “добър вечер“.Все пак помолихме човека да влезе да я извика ако може,че искаме просто да питаме нещо,че няма нищо да ни прави и че става въпрос за малко дете.Човекът влезе и след малко се върна и каза,че зъболекарката няма да излезе.Била си чешит,овикала го била и него..Потресена съм!Ма как може,бе хора?!Как?!Това са хора лекари,полагали са хипократова клетва,пък и да не са,хора са.Малко човещинка нямат ли.в себе си?!Малко!Все пак за дете става въпрос.От много време не бях виждала сълзи в очите на мъжа ми.Стоящи там птед оградата на къщата,където лекар не пожела дори да ни отвори...Cry В крайна сметка се прибрахме.Направихме промивка с лайкка,колкото е възможно да се направи промивка в устата на бебе....Пак да ви питам.Утре ще й поставят ваксината против тетанус,дали.е проблем,че все още е болна?Кашля има сополки.Другият ми.въпрос е,ако някоя от вас е запозната,дали е вярно,че вътрешната страна на устната не може да се шие?Много се извинявам,че не се включвам.поо актуалните въпроси,но просто нямам никакво време,а и през повечето време ми е много зле и само лежа.Сигурно хемоглобинът ми е паднал ужасно.

# 666
Руме, чета, чета...и направо не мога да повярвам. Sad Тъжно ми е. И се питам: как бе, как все на теб бе душа се падат някакви тъпи лекари? Sad Помня те още като бременеехме как разправяше за оня малоумния гръцки гинеколог. После дойде тук, айде пак същите истории. Сега и това днес....Или си някакъв невероятен карък, или всички лекари са такива. Макар че аз например съм  доволна от повечето, оплаквания нямам.  Едно искам и се моля: нека спре тая твоя черна лекарска серия и от тук нататък да получаваш качествено и адекватно медицинско внимание  Praynig
И аз си мисля, че там не се шие, най-малкото е с постоянна влажност и не знам конец би ли издържал  Thinking Сигурно е ужасно да гледаш така Ади, но пък утрото е по-мъдро от вечерта. Виж я утре как ще е , може да поспадне и самО да отмине. Ако пък не, потърси някъде свестен лекар, ако изобщо има вероятност да попаднеш на такъв. И да знаеш - всекиму се връща. И всеки един наранил, нагрубил или върнал теб бременната и Ади, ще си плати. Да знаеш. Ти това не го мислИ. Успех, късмет и нека Ади е добре и да се окаже не толкова сериозно  Praynig
Ваксините против тетанус аз ненавиждам. След като получих жестока странична реакция от такава, повече не ща и да чуя. По-скоро ще умра от тетанус, отколкото да изживея пак тази реакция  Naughty Иначе все си мисля, че докато е болен човек (особено дете) не е хубаво да се поставя ваксина. А ако Ади не е паднала върху нещо ръждиво, не виждам пък смисъл от нея  Thinking
(П.С. В коя седмица си вече?  Blush )

Лили, моля те душко, пусни си поне едни кръвни изследвания. Притеснява ме това с лошото ти...Да нямаш някоя анемия ?  Thinking

Хера, какво даваш за разстройство? А как познавате вирус ли е или зъб?

Мартина, как са пъпешите? Джине - Маринка?? Дано няма сериозно болни  Praynig
Аз (не смея да се похваля) до сега нямам проблеми с болести. Година и 2 месеца ми е здраво детето, с малки вирусни изключения. Които пък ги изкарва супер лесно, за 2 дни.

Жалина, пази се. Не се преуморявай.   Grinning

Терп, идея нямам кои ми бяха изпитващите  Embarassed Някакви професорки бяха....Много симпатични жени, знаеш ли как хубаво си полафихме  Laughing Абе мани, урЕдих се и аз върлата селянка да уча в Софийския  Joy

Ники, сестричката ти ми се обади. Благодаря ти от сърце, много мило от твоя страна   bouquet Утре трябва да се видим.

Челядта заспа. Аз почвам да рина кочината и ми е едно отчаяно....Няма да се учудя ако скоро почнат и гъби да ми никнат по килима, то малко ли трохи, бисквити и прочие има по него  ooooh!

Аквауомънчето защо тъй вече не пише? Sad

# 667
Близначе,може да съм си карък,но странно защо не съм такъв,когато ходя с мъжа ми. Rolling Eyes Не искам да ме обслужват защото съм бременна,не държа да ми отстъпват и ред,просто искам нормално отношение и адекватна лекарка памощ.Здравеопазването е най-големия минус на провинцията.  Sad
Добре,де.Нали и влагалището е лигавица,пък се шие newsm78?
Ваксината против тетанус до колко дни може да се постави?
Близначе,честито за магистратурата!Радвам се за теб!Аз съм в 11г.с.

# 668
Защото явно те гледат една такава крехка, красива, нежна...и кво ли си викат: тая можем да си я правим каквото искаме. Трябва да ги постреснеш малко явно...Моят мъж пък е обратно, все аз трябва да ходя с него да се разправям. Той е един такъв....свит...Аз, вика, не обичам да се карам с хората. Е, аз пък обичам.

Едвам пооправих кочината, била някога нормален апартамент. И се сетих, че имам цяла торба пъдпъдъци за скубане. Мамка му, как пък не попаднах на някой нормален мъж и аз  Crossing Arms

# 669
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Подаръче, раните в устата минават бързо и затова не се шият. Ще бъди подута 4-5 дни и ще спадне, не се притеснявайте.

Ние пък преди малко се върнахме от спешен кабинет с превързан палец и инжекция за тетанус. Играеха си с Марти с една детска ролетка за мерене. Маги я беше хванала, Марти я дръпна и й сряза палеца на сгъвката, при дланта. То бе кръв, то бе чудо и не спира. Промиха я, превързаха я и казаха, че не изглежда да е за шиене и се надяват да заздравее бързо. Мърда си пръстчето, не показва да я боли, въпреки че на мен ми се видя дълбоко като яма, ама то моето въображение е километражно...

# 670
И моят е същия,близначе.Все аз му оправям работите.На него като му кажат накъде“не може“,той и да знае,че може,ще благгодари.и ще си тръгне.Е,после в колата ще дудне и ще мърмори,но на мен.С хората“не обичал да се кара“.Ми то и аз не обичам,ама понякога ми се налага.Да си мълча ли,когато ме правят на шматка.А на него му обръщат внимание само защото е мъж.Сигурна съм.Случвало.ср е да не успее да си отвори устата и вече е обслужен.

# 671
Леле Катенце и вие ли?Пфф какво стана днес?!Бързо да се оправи Маги!Случайно да ти казаха до колко време след нараняване може да се постави тази ваксина?

# 672
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Не ми каза, но имам спомен, че до 24 часа се поставя.

# 673
....
Ваксината против тетанус до колко дни може да се постави?
Близначе,честито за магистратурата!Радвам се за теб!Аз съм в 11г.с.
Руми, ваксината за тетанус ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ ДО 24 ЧАСА от инцидента, доколкото знам. Иначе не съм наясно има ли проблеми ако е болен човек. ... Да й минава бързо на Ади и устничката, и настинката!

# 674
Е така не съм била притеснена никога.Главата ми ще се пръсне от мисли.Не знам какво да правя.Да ходя ли да й сложат ваксината или не?Да търсим ли стоматолог хирург или да чакам да си зарастне само?Да не стане нещо с тази ваксина..Да не вземе да зарастне гадно и накриво ако не се зашие..Господи,как да постъпя правилно?
Ако й бяха сложили Пентаксима,нямаше да се налага сега Тетанус.Ако я бях държала за ръка нямаше да падне.Не искам и един ден като я гледам и да си казвам“ако я бяха зашили,нямаше да изглежда така“..Cry
Мм е на работа,аз не шофирам,не мога да я заведа до Плевен,няма и с кого да се посъветвам.Сама трябва да решавам(както всеки път).

Общи условия

Активация на акаунт