Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 821
  • 710
  •   1
Отговори
# 105
Избие ли им хормона , всичките им претенЗии на мъжете отиват поЯгодите  Mr. Green

Абсолютно!      newsm10     

Двама са ме отсвирвали, (кажи-речи още в тийн възраст...     Laughing   ), ако може така да се нарече ....просто не потръгнаха нещата.
Защо, не знам, не съм питала.Тогава хич не ме и вълнуваше защо един мъж не ме ще, ориентирах се към следващия, кандидати да искаш.    Simple Smile
Ако сега се случи, сигурно ще ме интересува защо.А сигурно не?     Thinking   Кой знае.Надявам се да не се налага да задавам такива въпроси.

"Боклукът за един, е съкровище за друг!" - актуално винаги.     Laughing

# 106
За мен са няколко...

- говори твърде много и не умее да слуша
- говори на прекалено висок тон
- не умее да съобразява облеклото си с мястото, на което отива
- дрънка глупости за запълване на времето (вероятно няма какво друго да каже)
-

# 107
Интересен казус е приятелят на Лаура.
Звучи като някой нарцис, който иска да целуне собственото си отражение.

Иначе за dealbreaker при жените (и мъжете) приемам неумението да са приятен събеседник.

# 108
Like-Smoke e права, важно е двамата да са на едно ниво. В конкретния случай младежът е твърде умен и ерудиран спрямо връстниците си (на 32 е ако не бъркам) и мога да разбера терзанията му на тази тема. Редно е да бъде взискателен, но се престарава. Не е някакъв сдухан и фрустриран тип, напротив. Не му липсва дамско внимание, изкарва добри пари (само някой да посмее да ме захапе на тази тема!) и не се лишава от нищо. Но просто летвата е в небесата. Иска ми се да вярвам, че някъде навън има жена, която ще покрие критериите му, но за момента съм песимист. Заветните 95 процента изглеждат непостижими.

# 109

Вие сте. Кои са нещата заради, които са ви отсвирвали?

При мен все се измъкваха с традиционният номер - "твърде добра си за мен"..Wink
После си дадох сметка, че просто ги комплексирам.
Известно време ми беше като фобия..( и куп грешки) докато не осъзнах, че проблемът не е в мен..
 Laughing

# 110

Вие сте. Кои са нещата заради, които са ви отсвирвали?

Известно време ми беше като фобия..( и куп грешки) докато не осъзнах, че проблемът не е в мен..
 Laughing

Nice!  Peace

# 111
  • София
Like-Smoke e права, важно е двамата да са на едно ниво. В конкретния случай младежът е твърде умен и ерудиран спрямо връстниците си (на 32 е ако не бъркам) и мога да разбера терзанията му на тази тема. Редно е да бъде взискателен, но се престарава. Не е някакъв сдухан и фрустриран тип, напротив. Не му липсва дамско внимание, изкарва добри пари (само някой да посмее да ме захапе на тази тема!) и не се лишава от нищо. Но просто летвата е в небесата. Иска ми се да вярвам, че някъде навън има жена, която ще покрие критериите му, но за момента съм песимист. Заветните 95 процента изглеждат непостижими.

Не мисля, че има нещо лошо човек да има изисквания към този до себе си. Приятелят ти просто не е харесл жената. Това е. Когато мъжете /и жените, разбира се/ се влюбят, такива неща не им правят впечатление. За мен е важно мъжа да е умен, много е важно. Но пък и не бих търпяла някой книжен плъх. Следователно няма угодия Simple Smile

# 112
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А,четох за мъжете-сега ред на жените Flutter
И аз така.
Подобни теми много ме забавляват Flutter

# 113
Така е, Магнолия. Но за последната година се е срещал с куп жени, не искам да мисля, че всички са за изхвърляне. Трябва да им дава шанс поне. Но не би, нещата свършват бързо. И накрая го засичам из разни барове с разни съмнителни красавици за които мога да се обзаложа, че не са чели и хороскопа си във вестника, какво остава за книги.

# 114
Иначе нещата, заради, които са ме отсвирвали е точно обратното на написаното в началото:
- Отсвирвали са ме заради прекалената ми амбиция и желание за израстване
- Отсвирвали са ме, защото не съм задавала нелепите въпроси:"Къде беше?" ; "Ти изневеряваш ли ми" , под предтекст, че не се интересувам от него.
- Заради това, че има друга жена.
- Когато съм била прекалено настоятелна за нещо. Най-типичния пример е- че исках да напуснем апартамента, в който живеехме и плащахме безумен наем, след като реално не можехме да си го позволим. Предложих му просто да се преместим в по-малък апартамент с по-малък наем. И той ме отсвири.
- За това, че не е успял да преспи с мен на първата ни среща (ха-ха има и такива).
- За това, че съм била твърде директна.

Всъщност най-често съм се разделяла с гаджетата ми, защото в един момент ми се налага да направя огромен компромис със собствените си принципи, заради него. Не правя компромиси с принципите ми и когато ясно заявя, че не желая нещо да се случи, защото имам обективна причина за това да мисля така, обикновено сме се разделяли, под предтекст, че не ги разбирам.

# 115
Така е, Магнолия. Но за последната година се е срещал с куп жени, не искам да мисля, че всички са за изхвърляне. Трябва да им дава шанс поне. Но не би, нещата свършват бързо. И накрая го засичам из разни барове с разни съмнителни красавици за които мога да се обзаложа, че не са чели и хороскопа си във вестника, какво остава за книги.

Значи човекът си го влече определен типаж и търси компанията им, но това е в конфликт със собствената му представа каква партньорка му подхожда и заслужава. Неслучайно използвам тези думи, защото явно мисли в тези категории. Затова отстрелва по разни параграфи групата на избраните с разума и с готовност се утешава с тези, дето са му на сърце, до появяване на Идеалната жена някога, евентуално. И ще е така докато егото му и мераците му не се разберат и си стиснат ръцете. Simple Smile

# 116
Лаура, приятелят ти може да няма нужда от жена.

ЧР са обикновено психоложки. Дамата може да го е тествала и анализирала.

# 117

Значи човекът си го влече определен типаж и търси компанията им, но това е в конфликт със собствената му представа каква партньорка му подхожда и заслужава. Неслучайно използвам тези думи, защото явно мисли в тези категории. Затова отстрелва по разни параграфи групата на избраните с разума и с готовност се утешава с тези, дето са му на сърце, до появяване на Идеалната жена някога, евентуално. И ще е така докато егото му и мераците му не се разберат и си стиснат ръцете. Simple Smile

Според мен е компромис с либидото му. Няма да стои на сухо, все пак. Фактът, че крие от приятелите си факта, че излиза с жени често категоризирани като "кифли" според мен говори, че се срамува от това, че прави компромиси за да задоволи либидото си.

# 118
Лаура, приятелят ти може да няма нужда от жена.

ЧР са обикновено психоложки. Дамата може да го е тествала и анализирала.

Това не ми бе хрумвало. Би ли развила тезата, стана ми интересно.

# 119

Laughing

Аз така разкарвам мъжете, които ми досаждат и не искам да виждам особено често  Peace
Но пък не ми се занимава с обяснения, така че това върши перфектната работа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт