Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 781
  • 710
  •   1
Отговори
# 90
  • Galaxy 13197853088
И що да  няма човека  стандарти и да
търси жена  която да ги  покрива? Не
са се свършили жените. Все достойна
някоя ще открие.

# 91
някоя ще открие.
То принципно е така. Но може на момичето географията да не му се е отдавала. Как пък не се е сетила да направи справка от телефона с Google?

# 92
Не е имало време за Гугъл, доколкото разбрах. Той е много разочарован понеже ми описа как в главата си той цяла вечер й давал бонус точки на различни теми. И когато тя му казала "Била съм в Щатите, но в Канада съм пътувала малко, само в столицата Торонто съм била" той посърнал. Тъкмо мислел как за втора среща ще я покани вкъщи за да й сготви романтична вечеря и това със столицата го разбило на парчета. В същото време е склонен да направи компромиси, които аз на негово място не бих направила. Всякакви хора има на тоя свят.

# 93
  • София
Може да не е била точно неговата девойка.
На мен ми се е случвало.
Излизам и го гледам- всичко му е наред, отговаря ми на всички критерии, изобщо става отвсякъде. Гледа ме с онзи оцъклен поглед, който ми казва, че само чака момента да ме завлече в пещерата и да ме храни до края на дните ми и прочие.
Това как да кажа- на теория.
Обаче на практика не ми го вдига.

# 94
някоя ще открие.

Абсолютно  Peace
И аз си имам определени критериии.
Сега, ако не се покриват, не пречи да се забавлявам и с неносителя им временно  Laughing

# 95
някоя ще открие.

Абсолютно  Peace
И аз си имам определени критериии.
Сега, ако не се покриват, не пречи да се забавлявам и с неносителя им временно  Laughing

Това е един много оптимален вариант:)  Peace

# 96
Лаура, подозирам, че ще бъде много забавно, ако един ден, той се озове с дама, която знае само столицата на Канада, той точи лиги като бесно куче, а приятелите му цъкат изумено. Chemie и то от най-простата. И не е като да не съм виждала такива. Абе все едно Ремарк изведнъж им е затворил мозъка в книга с дебели корици и катинар.

Освен прекалената употреба на алкохол, ревнивостта, към мъжете и жените добавям и прекалено завишената самооценка. Не, че не е готино да се цениш, но не е лошо човек да остава вечер сам, да застане пред огледалото и да се види такъв какъвто е. Ако може и отвътре. Щото да отразяваш образ от огледалото на хорските критерии и очаквания е мисия тежка и уви, мисля, че не особено ощастливяваща.

Столицата на Канада не беше ли Белгия  Flutter

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 12:26 от NinoTino

# 97
Възможно е да ме подразни човек, който не знае столицата на Канада в зависимост от контекста. Както виждам, тази му се е хвалила къде е била. Ако му е прозвучало като фукня, ако самият той рядко пътува ( и знае всички столици, а не ги е посещавал), една такава грешка неминуемо ще му бръкне в очите. Но според мен освен това хората по принцип имат нещо като защитна реакция, и ако преценят, че не са харесвани от някого или не се вписват в стандарта му, най-лесното измъкване е да изтъкнат някаква смешна причина и да избързат да зачеркнат човека, за да не се налага да обясняват как точно са се почувствали от срещата.

# 98
NinoTino, трудно е да го излъжеш. Няколко пъти съм го запознавала с жени, все успява да намери нещо, което да го обезсърчи. В един от случаите бяха стигнали до спалнята, всичко изглеждаше наред, бяха на път да бъдат обявени за двойка, когато той я заряза. Попитах го защо а той каза, че дамата нямала навик да се епилира "там долу" и това го съсипвало понеже кунилингусът за него бил нещо особено скъпо и мило. Попитах го дали не му е минало през ума да й каже нещо по въпроса а той отвърна, че не иска да кара никого да прави каквото и да било. Не искал да моделира никого, така се изрази. Иначе и аз като теб искам да го видя с някоя, която ще успее да се промъкне през това негово минно поле.

# 99
Да, бутински, напълно възможно е и тя да не го е харесала.

# 100
Понастоящем с какъв статут е господинът? Да му търсим някоя богиня?
Това неговото прилича на интервю за работа.

Честно ли, егати досадния тип. За женене.

Но при всички положения, аз като реша да се заженя, ще погледна темата.

# 101
Не знам на колко години е този младеж, но в един момент може би ще трябва да прецени кое му е по-скъпо: темите за Ремарк и Фелини или ощавената катеричка. Защото ако вземем та си представим, че повечето почитателки на Скорпиънс предпочитат да се носят с храстчета, някакъв компромис би следвало да бъде направен. Най-малкото да се опита да моделира партньорката си в интимната зона. Защото според мен по-лесно ще накара някоя да си премахне окосмяването, отколкото да започне да чете Ремарк или да прослуша немски рок групи ( в случай че не го е правила никога).

# 102
  • София
Човек без недостатъци няма (или поне аз не съм срещала такъв) - той трябва да прецени какви недостатъци би могъл да превъзмогне. Едва ли и той е идеален - и ако тя не знае столицата на Канада, той сигурно не знае други неща, които тя знае. Никой не е ходеща енциклопения, все пак.

# 103
Ммм, относно темите - важно е хората да имат сходни интереси, ама много е важно. Обаче не и да са напълно идентични като личности, защото тогава единият става излишен.

Сега, мен дълбоко ме вълнува ДНК структурата, както и еволюционната биология и генетика. Сами се сещате, че трудно намирам човек, с който мога да разговарям свободно по тази тема. Та правя компромис затова, но държа човекът да има IQ поне колкото моето, че да не се комплексира  Mr. Green

# 104
  • София
Предупредителните знаци в поведението на жените, които светват червената лампичка, са различни, за различните мъже /то и в другата тема може да се каже същото, само че с обратен знак/ - като приятеля на Лаура се подразнил на незнанието на столицата на Канада, друг ще се подразни, че жената не е чела Херман Хесе.
Истината е, че поговорката " Търкулнало се гърнето,  та си намерило похлупака"  важи с пълна сила и в този случай. Защото за някой друг, незнанието на една столица ще се възприеме със смях и няма да се отдаде значение въобще. Което идва да покаже, че няма никакво значение каква е жената и какъв е мъжа, а имат ли допирни точки.

Общи условия

Активация на акаунт