Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 007
  • 710
  •   1
Отговори
# 285
За дискусията за столицата на Канада според точния цитат: не може да твърдиш, че си бил еди си къде, и да не знаеш името на това еди си къде. Или не си бил и лъжеш - според мен проблемът е в лъжата, или си бил, ама спомен не е останал и имаш пилешки мозък. Третият вариант също не е за пренебрегване- че е казано нарочно, за да се откаже сам, та да не се налага да го отрязва.

# 286
Олеле.....каква тема само.....! Че то, не трябва ли мъжете да я коментират, защото те ще са потърпевши, ако не забележат предупредителните знаци у жените, преди да решат да се оженят, за да не им се налага после да се развеждат. Като гледам женските ви коментари, явно еманципацията си казва думата. Жени....разсъждаващи като мъже..., че и женските недостатъци изтъкват, от мъжка гледна точка. Не знаете ли, че мъжете сме с много и различни критерии? Има обаче и сходство в изискванията на повечето мъже, които всички пропуснахте. Не съм чел всичките ви коментари, а около 15% от тях. ЛЮБОВТА НА МЪЖА МИНАВА ПРЕЗ СТОМАХА!!! Много важно..., че жените били с дълги нокти,  със силиконови цици или с други подробности. По-важното за един мъж е, жена му да се грижи за дома и отглеждането на децата му, отколкото да се прави на по-умна, отколкото в същност е, защото в исторически план, това не се е случвало. Аз може да съм тежък 106 килограма, но не искам жена ми да е по-тежка от 56 кг. и да е по-висока от 174 см. За това съм си я взел такава...красива, нежна, скромна, винаги знае какво точно иска, като се съобразява с общите ни семейни интереси. Не бих я заменил с друга в никакъв случай.
Корделия, не знам защо, но като те чета, ми ставаш все по-симпатична.  AQUA според мен, има най-правилна преценка, относно житейските проблеми на сегашното поколение. Факт е, че мъжете са по малко като количество от жените по света, и за това те си избират жените, а не е обратното. На времето, когато бях на 16 години, момичетата не ни интересуваха за друго, освен да разберем как изглеждат без дрехи. Тогава баба ми ми казваше: - Внимавай какви ги вършиш! Един мъж на 16 г. е още момче, и не е за женене. Като стане на 20 г. се жени слепешката (сляпата неделя). От 20 до 25 г. се жени от глупост или от грешка, която е допуснал. От 25 до 35 г. се жени разумно, след като си е намерил жена, с която да създаде поколение и да остареят щастливи заедно. От 35 до 40 г. го женят принудително бабите, защото на него вече му е харесало да си е ерген и изобщо не иска да се жени. А, след 40 г. и дяволът вече не може да го ожени, защото за нищо на света не иска да се раздели с ергенския живот. Със сегашната еманципация, мъжете спечелихе много повече, защото женитбата им отпадна като задължение.

# 287
  • Варна
Просълзих се.

# 288
Дайте му Нобелова награда на човека бе!

# 289
Дайте му Нобелова награда на човека бе!

Така си е. Има защо. 

# 290
А кандидатствал ли си? Не? Трябва! Светът трябва да знае, че съществуват такива интелигенти. Не можеш да допуснеш хората да тънат в невежеството си!

# 291
  • Sofia
Не той, баба му трябва да кандидатства!

# 292
А кандидатствал ли си? Не? Трябва! Светът трябва да знае, че съществуват такива интелигенти. Не можеш да допуснеш хората да тънат в невежеството си!

Ех, как не съм се сетил. Ама така си е. Пустата моя скромност. Да знаеш че ще го направя, от благородни подбуди.

Цитат
Не той, баба му трябва да кандидатства!

Да де, ама нея вече я няма, а и мъжете имат по-голям авторитет.

# 293
Ти, например, авторитет имаш може би в очите на жена си. За другите... С реалността се разминавате генерално. Mr. Green

# 294
Глупавите жени ме отблъскват! Пропускам тези неща да се се гримира епилира и да знае как да се държи като дама в обществото. Те са задължителни за всяка дама. Колкото и да е хубава, тъпа ли е , няма шанс. Като цяло, умните жени ме привличат, успелите и вярващите в себе, също така и себеуважаващите се.

# 295
Ти, например, авторитет имаш може би в очите на жена си. За другите... С реалността се разминавате генерално. Mr. Green

Че то за мен е по-важно да имам авторитет в очите на жена ми. Иначе ще трябва да си готвя сам, или принудително да я карам да ми готви. С реалността както винаги вие жените се разминавате.
Все си мечтаете за власт над мъжете, ама ей на. Пустите му мъже, все не се разбират от дума, и не щат да се подчиняват.

# 296
  • Sofia
Великата тайна, herkules, е, че жените просто ви оставят да си мислите така...

# 297
Великата тайна, herkules, е, че жените просто ви оставят да си мислите така...

А, сега де!?! Жените пак умни, тайнствени и загадъчни, а ние мъжете (според женската логика), глупави, прозрачни и лесни за манипулиране.

# 298
Така е. Жената е самураят, мъжът е мечът. Мечът изисква респект, изисква да му се спазват правилата и да се хваща за дръжката, не за острието.

Но истинското изкуство идва от воина. Мъжът е "острието" на жената, донякъде определя действията й, защото си има правила, но дотам. Ние сме подкрепящата система на мъжете, но не сме им роби.

А иначе мъжете наистина са общо взето по-просто устроени и лесно чупливи. Трябва да се внимава.

Да, жените са много загадъчни и направо страховити, не знам на кого изобщо му е хрумнало да направи такива създания.

# 299
Така е. Жената е самураят, мъжът е мечът. Мечът изисква респект, изисква да му се спазват правилата и да се хваща за дръжката, не за острието.

Но истинското изкуство идва от воина. Мъжът е "острието" на жената, донякъде определя действията й, защото си има правила, но дотам. Ние сме подкрепящата система на мъжете, но не сме им роби.

А иначе мъжете наистина са общо взето по-просто устроени и лесно чупливи. Трябва да се внимава.

Да, жените са много загадъчни и направо страховити, не знам на кого изобщо му е хрумнало да направи такива създания.

И аз много се чудя!!! Как му е хрумнало на някой, да направи такива създания? А уж сътворил света да 6 дни и седнал да си почине, като направил човека, по свой образ и подобие!

Общи условия

Активация на акаунт