Предупредителни знаци в поведението на жените

• 42 921
  • 710
  •   1
Отговори
Учудена съм, че няма такава тема. Вярно, ще ни трябват мъже (на теория) за да се получи смислено. Но в този форум "смислено" е мръсна дума така или иначе. Най-общо, можем да си говорим за нещата в дамското поведение (а защо не и външност), които най-често водят до дисквалификация от страна на мъжете.

Та... За да има за какво да се хванете като начало ви предлагам кратката изповед/мрънкане на най-добрия приятел на гаджето ми. Неговата позиция е горе-долу следната (говорили сме си много пъти на тази тема, предавам само най-ключовите моменти). Според него:

- Женското качество, което най-много отблъсква мъжете е инертността и липсата на амбиции
- Съвременната българска жена на възраст 20-30 постоянно прави компромиси със себе си в опит да убеди самата себе си, че много от нещата в този живот са невъзможни.
- Жена на възраст 20-30, която е прочела 2 книги през живота си е загуба на време ако ще да изглежда като Грейс Кели
- Жените не са достатъчно еманципирани, не умеят да се борят и да отстояват себе си
- Чувстват се длъжни да му направят свирка ако той им е направил кунилингус и това е много тъжно и жалко (това му е особено важно и си има цяла теория за това как българската жена е сескуално лицемерна в повечето случаи)
- Не умеят да се обличат добре в по-голямата си част.
- Не спортуват и не са физически активни.
- Жените на възраст 40+ са тези, които статистически са най-добри попадения за един мъж и имат комплекса от качества, които ги превръщат в желани партньорки за запознаства и неангажиращ секс.

Вие сте. Кои са нещата заради, които са ви отсвирвали?

# 1
  • София
Отсвирвали са ме веднъж, защото решиха, че съм изневерила. Не бях, но това е друга тема Simple Smile

Според мен, това, което дразни най-много мъжете са очакванията на жените към тях и това, че може би няма да могат да ги покрият.
Последното, което едно момче, съседче - тинейджър на 17 г. ми каза е, че момичетата на неговата възраст са крайно меркантилни. Е, това мисля, че е най-отблъскващото за повечето мъже. Не за всички, защото има и такива, за които, ако жената не очаква от тях да им купи кола, апартамент и нови дрешки, то значи те не са достатъчно мъже.

# 2
Моите dealbreakers, които могат да ср установят от първите няколко срещи са: неестетично наднормено тегло, консервативност, меркантилност, меланхоличен характер, лош вкус към нещата от живота, прекалено изнежен и капризен характер, бедна обща култура и любителство към музикалния жанр "чалгийка". Недолюбвана от мен раса също би била проблем в определени случаи. Не се кефя ли на "ледени кралици", винаги са ми прекалено скучни, независимо от външният им вид. Толерантен съм към лоши навици, привърженик съм на балансирания характер, така че изпадане в крайности биха ме отблъснали. Май това е като цяло.

# 3
  • Sofia
   Прекалената капризност и мрънкане, според мен са отблъскващи за повечето мъже. Отделно, по-мъжествените и груби жени, както и твърде напористите, често не са котирани сред мъжкото съсловие. Peace

# 4
Grimm, говориш за неестетично наднормено тегло. Нима има такова, което е естетично? Любопитна съм.

# 5
  • Sofia
Grimm, говориш за неестетично наднормено тегло. Нима има такова, което е естетично? Любопитна съм.

Аз си го интерпретирам все едно е способен да преглътне едни 5-6 кг. над нормата, но не и прекалена пълнота. Peace

# 6
Grimm, сетих се и друго да попитам. В кой момент разбираш, че една жена е меркантилна? Кои са индикациите за теб?

# 7
  • София
Да не се заблуждаваме.
Външният вид е приоритетен и приказките за красивата душа, окована в грозна обвивка отдавна не са актуални.
Ако ще дамата да е носител на редица ценности, ако не е привлекателна, всичко отива по дяволите.
В този ред на мисли аз класирам привлекателният външен вид на първо място, заедно с всичките му аспекти, включително и умението на дамата да се облича добре.

Бай дъ уей, докато не съм забравила- гледката на мъж в риза с къс ръкав ми навява почти същите асоциации като гол мъж с чорапи.

# 8
Да не се заблуждаваме.
Външният вид е приоритетен и приказките за красивата душа, окована в грозна обвивка отдавна не са актуални.
Ако ще дамата да е носител на редица ценности, ако не е привлекателна, всичко отива по дяволите.
В този ред на мисли аз класирам привлекателният външен вид на първо място, заедно с всичките му аспекти, включително и умението на дамата да се облича добре.

Бай дъ уей, докато не съм забравила- гледката на мъж в риза с къс ръкав ми навява почти същите асоциации като гол мъж с чорапи.

Абсолютно съгласна!

# 9
Мой приятел разкара жена си, защото:
1. Беше взискателна и изискваше.
2. Беше доста неуморна в работата си, напредна и се издигна. Независима от него и изкарваща достатъчно, за да издържа семейството.
3. Отгледа сама двете им деца, с което завърши цикъла да го кара да се чувства излишен нескопосаник. И си би дузпата.
 Confused

# 10
  • Tам през Атлантическия океан
Избие ли им хормона , всичките им претенЗии на мъжете отиват поЯгодите  Mr. Green

# 11
  • Варна
Ох толкова отдавна беше,когато бях на пазара,че не знам дали ще си спомня.
Първия ме заряза,защото бях девствена,все пак бях на 16(за онова време беше нормално,да не ме заклеймят като сухарка сега).
Един ми каза,че искал да ме запази като приятел,най-вероятно не е смеел да ми каже истинската причина.
И сякаш това е.По-често аз зарязвах,с което не се гордея.

# 12
- Жена на възраст 20-30, която е прочела 2 книги през живота си е загуба на време ако ще да изглежда като Грейс Кели

Най-вече това.

Също така жена, която не знае как да се държи в обществото. Прекалена употреба на цигари и алкохол. Силен и неподходящ грим. Не се поддържа. Има обсебващо поведение.

# 13
Първия ме заряза,защото бях девствена,все пак бях на 16(за онова време беше нормално,да не ме заклеймят като сухарка сега).

Това е отвратителна причина да те зарежат, особено на 16 Shocked .

# 14

Най-вече това.

Също така жена, която не знае как да се държи в обществото. Прекалена употреба на цигари и алкохол. Силен и неподходящ грим. Не се поддържа. Има обсебващо поведение.

Да, има мъже, които си падат сапиосексуални. На тях им е най-тежко.

Общи условия

Активация на акаунт