Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 849
  • 710
  •   1
Отговори
# 135
  • Galaxy 13197853088
 Joy

# 136
Лаура , този приятел на партньора ти , има доста добри оправдания за факта ,че най -вероятно не може да го вдигне както трябва или достатъчно дълго , та затова отсвирва дамите с подобни глупави извинения , може още да не се е убедил в сексуалната си ориентация или да си е би. Всъщност няма нищо лошо в това , но да обвиняваш другите е малко нагло , не мислиш ли ? От друга страна той да не би да преподава география в университет субсидиран от голяма международна фирма ?
P.S извън темата : моля те кажи ми как  вдигна мненията си от 49 преди няколко дни на >220 , аз също искам да го направя този номер , защото съм активно във форума от 2007 и не съм достигала толкова мнения за една седмица особено в Клюкарник и Семейни отношения, please.

Обърках се. Кой кого обвинява?
Вторият ти въпрос също не мога да стопля. Лаская се, че следиш отблизо статистиката на мненията ми. Кое точно те впечатлява във факта, че пиша активно в последно време?

# 137
Та... За да има за какво да се хванете като начало ви предлагам кратката изповед/мрънкане на най-добрия приятел на гаджето ми. Неговата позиция е горе-долу следната (говорили сме си много пъти на тази тема, предавам само най-ключовите моменти). Според него:

....
Вие сте. Кои са нещата заради, които са ви отсвирвали?

Laughing
 какъв неприятен елемент...
 За нищо не са ме отсвирвали, аз съм типаж, който се разглежда от мъжете като подходящ.

# 138
Опитах се деликатно да споделя , че може да е гей , което си е ОК за мен или че има проблем в секса или въобще общуването с жени. Явно че за него няма жена , която да покрива стандартите му и на него винаги гроздето му е кисело .
Относно броя на мненията ти , имам професионално изкривяване да откривам дребните детайли и ми стана интересно, може да е някакъв трик - просто попитах от любопитство , свобода на словото. Ти си във форума от май 2014 , аз съм края на 2007 . Може би , нещо са променили отчитането на мнения в сайта или ..... Както и да е , ти си знаеш най-добре!  Hug

# 139
Може би , нещо са променили отчитането на мнения в сайта или .....

Оффтопик, да, променили са го, и моите мнения изведнъж станаха повече. Така е с всички потребители.

# 140
  • Galaxy 13197853088
И защо ако има по-високи от средните изисквания да е
гей? Трябва ли да се задоволява с каква да е там жена
само защото тя го е харесала?

# 141
Не е гей. Поне не осъзнат такъв.

# 142
А какво значи отсвирване, да те зареже ли, как?

# 143
И защо ако има по-високи от средните изисквания да е
гей? Трябва ли да се задоволява с каква да е там жена
само защото тя го е харесала?

Но вероятността жената да е изчела и последната буква от Ремарк, да знае името на малко поточе в Джибути, да ти изреди всички столици, събудена в 5 сутринта след тежък махмурлук, да си я нацелил и да е по ощавена "катеричка", да готви като Джейми Оливър и да тури в  джоба си всички готини модели по целото земно кълбо, некак си клони към зеро, както казва мадам Робева.
Предполагам, т.е. не бих се учудила, ако господинът има изискване да може да пее като Бионсету. да рисува като ван Гог и да може да ремонтира автомобилни двигатели. Владеенето на няколко езика са само в плюс, разбира се.

Е добре, нека не е гей, ама му има нещо на тоя, бе!  Flutter

# 144
А какво значи отсвирване, да те зареже ли, как?

Е, как, спира да ти вдига телефона, отписва те от социалните си мрежи - блок, бан, делийт или ако не толкова крайно, то не отговаря на съобщенията ти там. И, общо взето не ти се обяснява надълго и широко, защо и какво в теб не му допада

# 145
Не е гей. Поне не осъзнат такъв.

А приятелите за какво сте?! Помогнете му да го осъзнае и да не се мъчи.

# 146
Може би , нещо са променили отчитането на мнения в сайта или .....

Оффтопик, да, променили са го, и моите мнения изведнъж станаха повече. Така е с всички потребители.
Благодаря СлънцеЛуна и аз се чудих защо моите мнения са понадути. Лаура , извинявай за въпроса , но наиситина не знаех какво става с тези мнения , това беше причината да попитам.
Лабрадор , то очеВадно че всеки си има изисквания и трябва да се прикрепяне към тях , но този господин отсвирва дамите за глупости  и все те са му виновни . По отношение на предположението за гей , се водех от следното: той не иска останалите да разберат че има такава ориентация и жените са за каумфлаж т.е не му отговарят на стандарта и за това няма постоянна връзка , а в същото време е при hot buns Simple Smile , както и да е Лаура уточни ,че не е  гей .. Моята теория отпада .

# 147
NinoTino, ти си умно момиче, не се хващай толкова буквално за Ремарк и Скорпиънс. Готвенето и други несвойствени дейности не са му в списъка, btw. Специално държи жената до него да не умее да готви, сега се сетих за това. Иначе си права, вероятността да срещне дама, която да покрие изискванията е малка.

# 148
Държи и да не може да готви? А може ли поне да има под ръка посуда, нещо тежък оребрен тиган?

Не съм се "хванала", но все по-абсурден става този човек. Омръзна ми от него  Crossing Arms

# 149
Няма да ви занимавам повече с него.

Общи условия

Активация на акаунт