Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 816
  • 710
  •   1
Отговори
# 180
Съвсем възможно е някой да притежава фин и интелектуален хумор, да е "забавен", погледнат отстрани, но пак да е сух, защото липсва душа.

Трудно ми е да си представя такъв човек, признавам.

Трудно е да си го представиш. Трябва да си го срещала. Има ги.

Има разлика дали майтапът идва от мозъка или от корема, или от сърцето. Има хумор, от който боли глава.

# 181
Ха-ха, страшно сравнение - лъскав, шумен и кух.
Колко много такива има, с жалките си претенции за елитарност.  ooooh!

# 182
Ексцентричен момък е. Пътят към сърцето му е да му кажеш, че обожаваш Скорпиънс, филмите на Фелини и романите на Ремарк.

Това ми напомни как преди години на първа среща издържах кратък тест върху творчеството на Бунюел.  hahaha

# 183
Съвсем възможно е някой да притежава фин и интелектуален хумор, да е "забавен", погледнат отстрани, но пак да е сух, защото липсва душа.

Има разлика дали майтапът идва от мозъка или от корема, или от сърцето. Има хумор, от който боли глава.

Това за което говориш е непозната територия за мен. В тоя ред на мисли, преди малко пратих линк към темата на приятела на гаджето ми. Струва ми се, че е редно да знае, че го обсъждаме. Тъкмо ще разбере какъв точно вид е неговият хумор.

# 184
Аз предлагам да му предложиш ( Crazy ) да се включи.  Twisted Evil

# 185
Шегата настрана, но на тея години да не знаеш столицата на Канада, това си е наистина тъпо.
Малко като онази Златка, дето не знаеше и тя някаква известна столица, но купища народ се силеше да я защитава, как било нормално да не знаеш нещо такова.  Tired

# 186

Влиза в категорията "безрадостен хумор". Срещала съм такива екземпляри. Ужасна комбинация. Мъж като целофанена опаковка- лъскав, шумен и кух.
Айй, такива много ги обичам  hahaha

# 187
  • София

Това за което говориш е непозната територия за мен. В тоя ред на мисли, преди малко пратих линк към темата на приятела на гаджето ми. Струва ми се, че е редно да знае, че го обсъждаме. Тъкмо ще разбере какъв точно вид е неговият хумор.
Ще е интересно да се включи  Laughing

# 188
  • Sofia
Шегата настрана, но на тея години да не знаеш столицата на Канада, това си е наистина тъпо.
Малко като онази Златка, дето не знаеше и тя някаква известна столица, но купища народ се силеше да я защитава, как било нормално да не знаеш нещо такова.  Tired

Тя, онази, съвсем се беше оклепала – викаше, че столицата на Великобритания е Англия, а на Сърбия – Белгия, или нещо подобно. Crazy Нейното си беше пълно омазване, обаче пък не съм забелязала някой да я защитава – спомням си, че много мои FB приятели тогава бяха пуснали статуси по темата, присмивайки се на Златка, даже ми стана жал за нея по едно време, толкова гадни бяха някои от коментарите. Peace

Иначе, столицата на Канада аз лично я знам, но съм убедена, че едно 80% от познатите ми си нямат идея коя е. Не ги считам за глупави хора, поради тази причина.

# 189
  • София
Едно е да не знаеш коя столицата на Франция, съвсем друго - на Канада или Бразилия. Но въображаемият приятел на Лора така и няма да се появи да ни обясни, защо толкова държи на формалната канадска столица.

# 190
  • Ямбол
Едно е да не знаеш коя столицата на Франция, съвсем друго - на Канада или Бразилия. Но въображаемият приятел на Лора така и няма да се появи да ни обясни, защо толкова държи на формалната канадска столица.

Защо да е съвсем друго? Столиците се наизустяват още в прогимназията, поне при мен така беше.  Simple Smile
С географията не се затруднявамо собено, както да речем с историята.  Crazy

# 191
  • Sofia
Но въображаемият приятел на Лора така и няма да се появи да ни обясни, защо толкова държи на формалната канадска столица.

Недей да дърпаш дявола за опашката, че току-виж си направила още един профил и мистериозният господин "изскочи" от нищото. Wink

# 192
Защо да е съвсем друго? Столиците се наизустяват още в прогимназията, поне при мен така беше.  Simple Smile
С географията не се затруднявамо собено, както да речем с историята.  Crazy

Наизустяването признак за интелект ли е ?

То и аз имах съученичка, която можеше да си изпее урока, защото го беше наизустила, но във фейсбук забелязах, че пише "не искам" и "не мога" слято, а музикалният й вкус се ограничава до чалгата.

# 193
  • София

Защо да е съвсем друго? Столиците се наизустяват още в прогимназията, поне при мен така беше.  Simple Smile

Защото Отава не е главен град на Канада, а само административен център и седалище на правителството. Торонто или Монреал са много повече "столица". Същото се отнася и за Швейцария, примерно, и особено за Бразилия.

# 194
  • Ямбол

Наизустяването признак за интелект ли е ?

То и аз имах съученичка, която можеше да си изпее урока, защото го беше наизустила, но във фейсбук забелязах, че пише "не искам" и "не мога" слято, а музикалният й вкус се ограничава до чалгата.

Естествено, че не е. Но по какъв друг начин да запомниш толкова световни столици, кажи ми , ако има такъв.  Wink

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 01:30 от DimiLoca

Общи условия

Активация на акаунт