Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 781
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз пък изобщо не съм съгласна , че мъжете се плашели от успели и оправни жени, бла - бла.
Измислици на група  не дотам привлекателни кариеристки за самоуспокоение, нищо повече. Wink
Не вярвам в това клише. Никак. Може би  за някакви смотляци се отнася...
Скрит текст:
Много искам някоя такава, да видя как ще уплаши мъжа ми, примерно Laughing.

Разбира се, не слагаме всички мъже под общ знаменател, естествено, че има изключения - явно твоя е от тях!  Peace
Аз не съм съгласна с това, че е "Измислици на група  не дотам привлекателни кариеристки за самоуспокоение..." и примери за това има много. Аз лично също имам приятелки, които са доста атрактивни жени на външен вид, учат, успяли са в работата си, вършат домакинска работа, успяват да поддържат и нормален социален живот и тези неща не веднъж са спичали разни техни кандидати. Но явно толкова са били мъже...както вече споменахме!

# 76
  • София
Ами зависи на кой точно мъж домакинства.

# 77
Напоследък доста често чувствам оплаквания от мъже, че дамите доста обстойно се информират за благосъстоянието им и ако решат, че няма да бъдат гледани като принцеси, духват барабар с тиквата, наречена каляска. Доста често става въпрос за дами, които не са постигнали нищо особено в живота си, не могат да предложат кой знае какво - ни вънкашност красива, нито вътрешност богата... За зестра хич да не говорим. Но както сами си казват "знаят си цената". Явно идеята е, ако ще се постига нещо, то да е благодарение на мъжа. Сякаш идеята не е с общи усилия да се постигне благосъстояние, а просто да се смени настойника.
Скоро гаджето на един познат го напуснало, защото видиш ли, била възмутена от факта, че няма да ходи всяка вечер "на заведение". Очевидно доказателство за обич и привързаност...

# 78
  • Galaxy 13197853088
Айде сега, "Толкова били мъже"  Laughing
Но не пречи да се ползва за аналгинова мисъл.

# 79
Напоследък доста често чувствам оплаквания от мъже, че дамите доста обстойно се информират за благосъстоянието им и ако решат, че няма да бъдат гледани като принцеси, духват барабар с тиквата, наречена каляска. Доста често става въпрос за дами, които не са постигнали нищо особено в живота си, не могат да предложат кой знае какво - ни вънкашност красива, нито вътрешност богата... За зестра хич да не говорим.

Е, то е логично като не можеш да постигнеш нещо сам поради ред причини, да търсиш някой, който да ти го осигури  Laughing Пък определено е и по-лесно, де. Какво сега там ще учиш, пък ще работиш...По-приятно е да стигнеш някъде чрез креватна гимнастика Wink

# 80
Напоследък доста често чувствам оплаквания от мъже, че дамите доста обстойно се информират за благосъстоянието им и ако решат, че няма да бъдат гледани като принцеси, духват барабар с тиквата, наречена каляска. Доста често става въпрос за дами, които не са постигнали нищо особено в живота си, не могат да предложат кой знае какво - ни вънкашност красива, нито вътрешност богата... За зестра хич да не говорим. Но както сами си казват "знаят си цената". Явно идеята е, ако ще се постига нещо, то да е благодарение на мъжа. Сякаш идеята не е с общи усилия да се постигне благосъстояние, а просто да се смени настойника.
Скоро гаджето на един познат го напуснало, защото видиш ли, била възмутена от факта, че няма да ходи всяка вечер "на заведение". Очевидно доказателство за обич и привързаност...

На мен такива жени са ми много интересни. Ако приемем, че това е христоматийният пример за меркантилна кифла на 25, която е решила, че ще осребрява външност и сексапил. Оставам с впечатлението, че тези девойки не са стоплили, че трябва да наблегнат на неща като висш пилотаж в леглото и умението да съблазняват. Мой колега, заможен и състоятелен мъж веднъж ми каза, че отсвирил една такава с думите "Дарлинг, на мен ми е ясно каква игра играем, но не разбирам защо очакваш да ти купя кола след като не можеш една свирка да направиш като хората." Шах, мат и девойката по живо, по здраво.

# 81
То ако е красива и изобретателна в кревата пак бива, но се сещам за редица примери за грозновати и дори "захлюпени" жени, които поради някаква причина са решили, че някой ще иска во веки да споделя дебелия си портфейл с някоя като тях.

# 82
  • София
Айде сега, "Толкова били мъже"  Laughing
Но не пречи да се ползва за аналгинова мисъл.
С риск да те разочаровам, не всички мъже са мъже!  Wink

# 83
Интересно обаче е да се дефинира "мрънкане", че понякога ми се струва, че и съвсем безобидно желание може да бъде наречено "мрънкане", просто защото се знае, че жените мрънкат.
Когато сме изключително изнервени от някой факт и пренасяме негативите върху човека до себе си тип:"Тея чорапи какво правят тук, а не са в пералнята" или "Отиди до магазина" , той не отива веднага и нас това започва да ни дразни. Не, защото не е отишъл до магазина, а защото не го е свършил веднага и всичко става едно истинско опъване на нервите.

# 84
Малко офф топик, да споделя приятелят на гаджето ми какво ми сподели преди малко. Снощи излязъл на среща с някаква девойка. Описа я като "30 годишна, деликатно красива и крехка, стилно облечена и с очарователно излъчване. Шефка на ЧР в голяма международна фирма". Казвам му "Браво, това звучи обнадеждаващо". Той: "Мина добре, но май няма да има втора среща". Питам го защо и той: "Не знае коя е столицата на Канада. Мисли си, че е Торонто". Аз млъкнах за минута смилайки чутото и му казвам: "Е, не, твърде жесток си". Той: "Щом не знае това, представяш ли си и колко други неща не знае". I can see a point, както се казва, ама това ми се видя прекалено.

# 85
Според мен има нещо друго, което не иска да ти каже и изтъква въпросната причина. Не е ли възможно просто да е усетил, че тя не го е харесала?

# 86
Малко офф топик, да споделя приятелят на гаджето ми какво ми сподели преди малко. Снощи излязъл на среща с някаква девойка. Описа я като "30 годишна, деликатно красива и крехка, стилно облечена и с очарователно излъчване. Шефка на ЧР в голяма международна фирма". Казвам му "Браво, това звучи обнадеждаващо". Той: "Мина добре, но май няма да има втора среща". Питам го защо и той: "Не знае коя е столицата на Канада. Мисли си, че е Торонто". Аз млъкнах за минута смилайки чутото и му казвам: "Е, не, твърде жесток си". Той: "Щом не знае това, представяш ли си и колко други неща не знае". I can see a point, както се казва, ама това ми се видя прекалено.
Joy Ти ме уби! От кога една столица на държава те прави "не знаещ"? Малко по-умните девойки биха казали:"Да, не я зная, но бих могла да я науча, когато отидем заедно там" Grinning

# 87
  • София
Ами те ако бяха стоплили къде е ключът от мазето, щяха да са там, където искат.
Това важи за всички стремления, дали да летиш по корпоративните върхове, дали по корпоративните легла, все едно. Навсякъде трябва правилният ключ.

Защото и аз познавам един куп от обратния типаж- кандидат директори, решени да осребряват дипломите си от престижни университети, езици, чудеса, ама с триста зора се докопват до удобна позиция от девет до пет с осигуровки здравни, социални, апартамент на кредит в не особено добър квартал, дрескод  риза с къс ръкав и заплата, колкото два чифта обувки на съпругата на шефа.

# 88
Joy Ти ме уби! От кога една столица на държава те прави "не знаещ"? Малко по-умните девойки биха казали:"Да, не я зная, но бих могла да я науча, когато отидем заедно там" Grinning

И аз това му казах, но той упорства. Ексцентричен момък е. Пътят към сърцето му е да му кажеш, че обожаваш Скорпиънс, филмите на Фелини и романите на Ремарк. Веднъж си нправихме шега с него като го събрахме с една дама, която си търсеше гадже и го беше харесала. Подготвихме я много сериозно откъм теория. Обаче той се усети и беше сърдит дълго време.

# 89

И аз това му казах, но той упорства. Ексцентричен момък е. Пътят към сърцето му е да му кажеш, че обожаваш Скорпиънс, филмите на Фелини и романите на Ремарк. Веднъж си нправихме шега с него като го събрахме с една дама, която си търсеше гадже и го беше харесала. Подготвихме я много сериозно откъм теория. Обаче той се усети и беше сърдит дълго време.

Да, очевидно всеки човек има някакъв вкус.
Но това, че един човек не харесва всичко онова, което той харесва всъщност не го ли прави по-трудно достъпен за другите. И смятам, че ако действително има някакво желание да си намери жена в живота, твоя приятел трябва да даде шанс на другите, които може да не знаят столицата на Канада, но това не означава, че няма ум или няма желание да знае повече неща. А защо той самият да не ѝ покаже? Май трябва да ме запознаеш с него. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт