Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 758
  • 710
  •   1
Отговори
# 60
  • София /Абсурдистан
Според мен доста от мъжете се плашат от силни, успели и нахакани жени. Тези, които с лекота се справят с повечето неща, без много да мрънкат. Явно не се чувстват достатъчно мъже покрай такива жени и предпочитат някоя барби да пърха с мигли и да им обяснява колко са велики!
Peace Peace Peace

# 61
Религиозността не мисля, че се котира изобщо. Интересно,че го споменаваш, AQUA.
Погрешно тълкуваш нещата. Вярващ не значи непременно религиозен.
Второ - това, което масово се котира, понякога твърде не е интересно.
Освен това, понякога това, което се котира добре на едно място, не се котира добре на друго.

# 62
  • София
Според мен доста от мъжете се плашат от силни, успели и нахакани жени. Тези, които с лекота се справят с повечето неща, без много да мрънкат. Явно не се чувстват достатъчно мъже покрай такива жени и предпочитат някоя барби да пърха с мигли и да им обяснява колко са велики!

Даже сега забелязвам, че някои мъже умишлено са си взели малко по-смотани жени, без образование, които могат едва да работят едно нещо, точно с цел да ги държат в подчинение.

Да говоря по темата -
- да не могат да водят нормален разговор. Има едни лигли дето само се хилят и две думи не могат да вържат
- да са скандалджийки. Палят от раз, където и да е.
- да са прекалено прилепчиви.
- но и ако са прекалено кротки и мили, това също е червена лампичка.

# 63
  • София

Освен това, понякога това, което се котира добре на едно място, не се котира добре на друго.

Разбира се.
Дори това трябваше да присъства като параметри в заглавието, ако искаме темата да продължи адекватно.
Защото след бариерата на физическото привличане, което е общовалидно по тази тема, вече всичко останало като критерии се дефинира от други фактори.
И една жена може да се погледне като съкровище и върха на сладоледа от един типаж мъж, но в същото време да бъде отхвърлена по всички параграфи от друг типаж и дефинирана като абсолютно неподходяща.

Аз, затова казах на Скин на предишната страница, че генерално идеите се различават, но ме мързеше да обяснявам поради каква причина имаме фундаментални разминавания в критериите.

# 64
  • София

Даже сега забелязвам, че някои мъже умишлено са си взели малко по-смотани жени, без образование, които могат едва да работят едно нещо, точно с цел да ги държат в подчинение.

Да говоря по темата -
- да не могат да водят нормален разговор. Има едни лигли дето само се хилят и две думи не могат да вържат
- да са скандалджийки. Палят от раз, където и да е.
- да са прекалено прилепчиви.
- но и ако са прекалено кротки и мили, това също е червена лампичка.
Съгласна!   Peace

# 65
  • Galaxy 13197853088
Само за впримчване в сериозни отношения ли размишлявате?

# 66
Labrador, то за несериозни, едва ли мъжете му мислят много:) За приятна нощ, не ти трябва да знаеш довършила ли е Житената питка или я е зарязала по средата, надали ще се говорите задълбочено за мнението и относно конфликта в Газа:) Виж, ако ще я траеш с години нещата се променят и критериите се завишават.

# 67
  • Galaxy 13197853088
Така де, да се уточни, защото критериите за едното са едни, за другото други.

# 68
Аз пък изобщо не съм съгласна , че мъжете се плашели от успели и оправни жени, бла - бла.
Измислици на група  не дотам привлекателни кариеристки за самоуспокоение, нищо повече. Wink
Не вярвам в това клише. Никак. Може би  за някакви смотляци се отнася...
Скрит текст:
Много искам някоя такава, да видя как ще уплаши мъжа ми, примерно Laughing.

# 69
  • София
Не съм имала достатъчно връзки, за да коментирам защо са ме "отрязвали", но това, което според мен, най-много ми пречи е първоначалната "затвореност" - т.е. изглеждам "сдухана" в доста случаи (чувала съм такова определние за себе си), а реално това не е точно така - който ме е опознал, може да потвърди.

Другите мои недостатъци биха могли да се разглеждат и като предимства в определени ситуации:
- прекалено амбициозна съм - имам навика да "мрънкам", когато нещо не ми харесва, но за сметка на това не стоя със скръстени ръце, а правя и невъзможното да променя нещата така, че да ми харесва.
- изключително капризна съм, но това води до предната точка. Simple Smile
- луда съм - с мен можеш да очакваш и неочакваното - но пък рядко ще ти е скучно.  Joy
- голям инат съм, трудно търпя чуждо мнение и трудно променям своето.
- ако някой (не на шега) ми каже, че не мога да направя нещо поради някакви причини, съм способна да обърна света, но да му докажа, че греши.

Като цяло, може да се каже, че имам кофти характер. Но имам и доста положителни черти, заради които мъжът ми все още ме търпи.  Joy А може би и заради част от гореизброените.  Wink

# 70
Вярно е , че има мъже, които се сдухват от това една жена да е постигнала повече от тях. Не бих го нарекла страх, но определено се чувстват дискомфортно. Егото им е наранено в такива случаи.

# 71
  • Варна
Да не се заблуждаваме.
Външният вид е приоритетен и приказките за красивата душа, окована в грозна обвивка отдавна не са актуални.
Ако ще дамата да е носител на редица ценности, ако не е привлекателна, всичко отива по дяволите.
В този ред на мисли аз класирам привлекателният външен вид на първо място, заедно с всичките му аспекти, включително и умението на дамата да се облича добре.

Бай дъ уей, докато не съм забравила- гледката на мъж в риза с къс ръкав ми навява почти същите асоциации като гол мъж с чорапи.
Както Петя веднъж отбеляза, ние мислим еднакво Wink затова не мога да не се подпиша под всяка дума.

# 72
Качеството, което най-много отблъсква един мъж по-скоро е мрънкането, от колкото останалите неща. - Така си мисля аз.

# 73
Интересно обаче е да се дефинира "мрънкане", че понякога ми се струва, че и съвсем безобидно желание може да бъде наречено "мрънкане", просто защото се знае, че жените мрънкат.

# 74
Аз пък изобщо не съм съгласна , че мъжете се плашели от успели и оправни жени, бла - бла.
Измислици на група  не дотам привлекателни кариеристки за самоуспокоение, нищо повече. Wink
Не вярвам в това клише. Никак. Може би  за някакви смотляци се отнася...
Скрит текст:
Много искам някоя такава, да видя как ще уплаши мъжа ми, примерно Laughing.

Е, ако жената е преуспяла домакиня, няма как да види нещата от този ъгъл.
(не е насочено лично към теб, насочено е по-скоро към поста ти)

Общи условия

Активация на акаунт