Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 799
  • 710
  •   1
Отговори
# 210
  • вятър в маслините, вятър над хребета
То се вижда, споко Laughing. Няма нужда от признания.

# 211
  • София
.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 17:57 от Rafiqa

# 212
Той е върл цицоман, важно е да са големи, формата не го касае:) Винаги се шегуваме с него за пустата му мания. Каза, че първата му била полякиня с прекрасен голям бюст, още я търсел във всяка следваща
всеки с претенциите си, едни столици, други цици:)

Корделия, има умни и по- умни, аз знам, че има много по-знаещи от мен в дадена област и им се радвам:)

# 213
Жаклин, кажи му, че дребните с големите цици не харесваме мъже, които не могат да носят. Да се стяга.

# 214
Бътън, не може завалийката, на всеки банкет, заспива в салатата:))) Най-добре е въобще да не пие, не му понася, не знам защо се опитва изобщо. Шегата на страна, той е от онзи тип мъже, които са страхотни за приятели и кошмарни за съпрузи. Много е мил, всеотдаен, грижовен, но пийне ли е леке и половина.

# 215
JACKLIN*, да взема да се кандидатирам за кастинг....Simple Smile с 2см. минавам границата, но пък ци..те са големи. Simple Smile

# 216
Той е върл цицоман, важно е да са големи, формата не го касае:) Винаги се шегуваме с него за пустата му мания. Каза, че първата му била полякиня с прекрасен голям бюст, още я търсел във всяка следваща
всеки с претенциите си, едни столици, други цици:)

Корделия, има умни и по- умни, аз знам, че има много по-знаещи от мен в дадена област и им се радвам:)

JACKLIN*, никак не си глупава. Това, че някой има повече знания в дадена област, не го прави по-умен от теб. Доволна ли си от живота си? Имаш ли съпруг, който те боготвори? Хубаво, здраво семейство? Какво значение има, че някой си знаел някакви столици?

# 217
  • София
Кажи коя е топ дестинацията.  Flutter

# 218
Ами съчувствам му на момичето,  тръгнало на среща,  а се оказало на матура по литература и география.
и аз Peace

Ако по някакъв начин момичето мине първи кръг и отношенията преминат към втори кръг,а г-на не издържи изпита по анатомия...тогава какво? Да пита ли кой е МачО Пикчу и как се стига до там?Laughing Това в кръга на шегата разбира се.  Wink

В даден етап от живота хората привличат към себе си подобни,както изявени качества,а и прикрити такива.Което пък ме навежда на мисълта,че идеални хора няма,но има мъжко его което подтиква индивидите от мъжки пол да се опитват винаги и при всички положения да доминират. Ще си намерят всякакви оправдания,когато егото им е било наранено или не е било захранено по един или друг начин,да отблъснат или окачествят срещуположния индивид, в случая момичето на изпит,което пък може да е нобелов лауреат по химия.Wink Peace

По темата не знам какво да напиша не стоя от към мъжката гледна точка.Както се видя при всеки един е различно,но повечето мъже не могат да конкретизират един определен тип външност и характер. Wink Ето моят приятел каза:"не трябва да е луда" каквото и да означава това. hahaha

По мои наблюдения при мъжете основното е секс. Няма ли сексуално привличане....няма втори етап.Joy

# 219
  • София
JACKLIN*, да взема да се кандидатирам за кастинг....Simple Smile с 2см. минавам границата, но пък ци..те са големи. Simple Smile

О, ти ще минеш Simple Smile Няма и да разбере колко си висока Simple Smile

# 220
Maryse, ако очите са големи два санта ще ги преглътне:) Кой питаше за дестинацията, Буракай е. Аз не съм била там, но в нета изглежда добре:) И да се напие два-три пъти, не е болка за умиране, нали е дребен може да го ошамари някоя по- серт дама:) Нали иска силен характер може и да си намери и силна десница:)

# 221
  • София
Е, много ме разсмяхте  Joy
Иначе аз нямам и на идея къде се намира Буракай, което автоматично ме дисквалифицира в очите на приятеля на Лаура Simple Smile

# 222
Иначе аз нямам и на идея къде се намира Буракай, което автоматично ме дисквалифицира в очите на приятеля на Лаура Simple Smile

Не ти и трябва да знаеш. Миниатюрен honeymoon остров, пълна скука. Сигурна съм, че не би те дисквалифицирал конкретно за това:)

# 223
Типичен мършотърсач - комплексар е този тип. Ще си намира само кухи кратуни като самия него, каквито си и търси. Явно напълно го удовлетворява да си плаща за компаньонки. Семпъл човек, търсещ семпли неща. И други неща ми минаха през ума, докато четях описанието му, но няма да ги споменавам, не е подходящия форум за това.

# 224
  • София

Не ти и трябва да знаеш. Миниатюрен honeymoon остров, пълна скука. Сигурна съм, че не би те дисквалифицирал конкретно за това:)

Аз да ти кажа, харесвам Ремарк  Embarassed ама по най-важния параграф няма да се котирам - омъжена съм  #Cussing out и туй то!

Общи условия

Активация на акаунт