Предупредителни знаци в поведението на жените

• 42 989
  • 710
  •   1
Отговори
# 300
Какво ли щяха да правят човеците сами на тази земя, хм.

# 301
Е как иначе? Ти ако искаш да издадеш книга, нали няма да пишеш всяко копие на ръка? Ами ще ползваш печатарска преса, макар да е сложна, да се задръства и да пръска мастило:)

Щото едно е да създадеш един човек от кал, ама ако трябва да се навъдят 6 милиарда- малко ще е досадно да ги сътвориш всичките. Та затова, просто система, която спестява на дядо боже някои усилия:)

# 302
Отсвирвали са ме заради моята психарщина. Преследвах един мъж, даже му хвърлях камъни по прозорците.  Mr. Green Е, взела съм си поука от тогава, но не се знае кога пак ще ми прищрака.  Mr. Green Даже, като се замисля, не ме отсвириха напълно, аз сама се отсвирих като видях как се развиват нещата и че не тръгват в желаната от мен посока.  Laughing

# 303
Малоумни жени под път и над път.
Скоро пътувах и една жена се беше разприказвала за дъщерите си.
Едната женена за някакъв, който като се ядоса, троши всичко наред у дома и й се кара, че си купила сандали за 20 лева. Но пък той носел само скъпи неща.
Другата женена за друг, дето пръскал всички пари по алкохол и кръчми, че и заем сега имали да изплащат.
Но народили деца на целия тоз разкош.
Представям си колко светъл пример ще дадат на тея деца, израстнали в такава нездравословна обстановка.
Не са мъжете виновни в случая... То бива, бива нагон, ама чак пък толкова да плюеш на себе си...

# 304
Малоумни жени под път и над път.
Скоро пътувах и една жена се беше разприказвала за дъщерите си.
Едната женена за някакъв, който като се ядоса, троши всичко наред у дома и й се кара, че си купила сандали за 20 лева. Но пък той носел само скъпи неща.
Другата женена за друг, дето пръскал всички пари по алкохол и кръчми, че и заем сега имали да изплащат.
Но народили деца на целия тоз разкош.
Представям си колко светъл пример ще дадат на тея деца, израстнали в такава нездравословна обстановка.
Не са мъжете виновни в случая... То бива, бива нагон, ама чак пък толкова да плюеш на себе си...
Те, жените, винаги са виновни, когато биват излъгани.  А мъжете са като децата ("То е просто дете!"). Хмм....

# 305
Нормалните хора, когато усетят, че ги лъжат, просто бягат от лъжата и не стоят около нея.
Всички останали, които имат някакви липси в черепната кутия, оплакват се, но стоят без да могат да назоват конкретна причина за действията си.

# 306
Нормалните хора, когато усетят, че ги лъжат, просто бягат от лъжата и не стоят около нея.
Всички останали, които имат някакви липси в черепната кутия, оплакват се, но стоят без да могат да назоват конкретна причина за действията си.
И сега трябва да предположим, че всичките ти връзки са били със супер-герои и са завършили преждевременно само заради неподходящото подреждане на планетите.

# 307
Някои неща си личат от самото начало.
Друг е въпросът кой има очи, за да ги види.
Въпросните щерки по-горе никой не ги насилва да раждат деца и после да "остават излъгани".
Излъгани са само от себе си, от никой друг.

# 308
Въпросните щерки по-горе никой не ги насилва да раждат деца и после да "остават излъгани".

Още ще си признаете вие, докато разберете, че като лъжете, лъжете само себе си. Мъжете само ще се правят че ви вярват, за да се почувствате значими. Излъгани ще са винаги жените, както щерките. Нищо особено. Просто мъжко превъзходство.

# 309
  • София

Още ще си признаете вие, докато разберете, че като лъжете, лъжете само себе си. Мъжете само ще се правят че ви вярват, за да се почувствате значими. Излъгани ще са винаги жените, както щерките. Нищо особено. Просто мъжко превъзходство.

Бих казала, че си смешен..., но не. Не си. Жалък си. Тъжно ми става, като си представя, че има все още жени, които живеят /дали поради слабоумие, дали поради някоя друга тежка шизофренична болест/ с мъже като теб. Мисля си, че Бог ги е забравил...

# 310

Бих казала, че си смешен..., но не. Не си. Жалък си. Тъжно ми става, като си представя, че има все още жени, които живеят /дали поради слабоумие, дали поради някоя друга тежка шизофренична болест/ с мъже като теб. Мисля си, че Бог ги е забравил...

Е, то какво излиза според теб? Тези жени дето живеят в мир с мъжете си и не се развеждат, са слабоумни и шизофренички ли? Сега вече ми е напълно ясно! Днес е нормално съмременната жена веднага да се развежда, защото мъжът и не изпълнява стриктно нарежданията и, и не уважава женското равноправие, което еманципацията им е отредила. И, следствието е случаят с щерките. А, аз за теб съм смешен и жалък, защото не съм съгласен с това. Сигурен съм, че доста мъже мислят като мен. Това че не го казват гласно, не значи че не го мислят. Жените, ще си останете само с илюзиите, за женското съвършенство, с което до сега сте манипулирали мъжете. Еманципацията ви го отне.

# 311
  • София
защото мъжът и не изпълнява стриктно нарежданията и, и не уважава женското равноправие
Ти усещаш ли се, че си противоречиш.... какво е това женско равноправие, ако мъжът трябва да изпълнява стриктно нарежданията на жената...?!?
И защо си мислиш, че жените, които живеят в мир с мъжете си, непременно спазват товето верую, да им се подчиняват и да ги слушат за всичко, за да могат да съжителстват по този начин с тях? Странно, наистина, аз пък с моят приятел си живея чудесно, без да ми се налага той да ме командва, а аз да тичкам след него като послушно кученце... Големи хора сме, ако има някакъв проблем си говорим и се разбираме, без някой от двамата да се опитва да се налага на другия.

# 312
  • MI
Учудена съм, че няма такава тема. Вярно, ще ни трябват мъже (на теория) за да се получи смислено. Но в този форум "смислено" е мръсна дума така или иначе. Най-общо, можем да си говорим за нещата в дамското поведение (а защо не и външност), които най-често водят до дисквалификация от страна на мъжете.

Та... За да има за какво да се хванете като начало ви предлагам кратката изповед/мрънкане на най-добрия приятел на гаджето ми. Неговата позиция е горе-долу следната (говорили сме си много пъти на тази тема, предавам само най-ключовите моменти). Според него:

- Женското качество, което най-много отблъсква мъжете е инертността и липсата на амбиции
- Съвременната българска жена на възраст 20-30 постоянно прави компромиси със себе си в опит да убеди самата себе си, че много от нещата в този живот са невъзможни.
- Жена на възраст 20-30, която е прочела 2 книги през живота си е загуба на време ако ще да изглежда като Грейс Кели
- Жените не са достатъчно еманципирани, не умеят да се борят и да отстояват себе си
- Чувстват се длъжни да му направят свирка ако той им е направил кунилингус и това е много тъжно и жалко (това му е особено важно и си има цяла теория за това как българската жена е сескуално лицемерна в повечето случаи)
- Не умеят да се обличат добре в по-голямата си част.
- Не спортуват и не са физически активни.
- Жените на възраст 40+ са тези, които статистически са най-добри попадения за един мъж и имат комплекса от качества, които ги превръщат в желани партньорки за запознаства и неангажиращ секс.

Вие сте. Кои са нещата заради, които са ви отсвирвали?

Умишлено провокативно зададен въпрос. Хората са различни, това което дразни един мъж е мечта за друг. Същото се отнася за жените. Не е казано, че ако един мъж харесва на теб за мен няма да е смешен и обратното...
За един мъж липсата на амбиции е отблъскваща, за друг - прекалената амбиция. Един под еманципирана разбира че жената си изкарва сама парите и не зависи напълно от него, друг - че не умее да готви и се гордее с това, а в добавка и псува като каруцар...
Да не говорим и че цитирания господин сам си е казал, че търси партньорка за неангажиращ секс. Критериите на мъжете се променят на 180 градуса в зависимост това партньор за цял живот ли си търсят или свалка за една нощ/месец/година, без поемане на отговорности...
Лично моето мнение е че всички що-годе интелигентни и нормални мъже се дразнят от следното (разбира се ако не е за една нощ и да не трябва да се показваш навън с нея):
- поведение тип 'аз съм перфектна принцеска, и чакам принца на бял кон',
- неподдържан външен вид и лоша хигиена (не говоря за килограми, познавам мъже, които не биха погледнали слаба жена, но ако видят черно под ноктите...),
- просташко поведение и откровена глупост.
Всичко друго е много, ама много индивидуално.

# 313
защото мъжът и не изпълнява стриктно нарежданията и, и не уважава женското равноправие
Ти усещаш ли се, че си противоречиш.... какво е това женско равноправие, ако мъжът трябва да изпълнява стриктно нарежданията на жената...?!?
И защо си мислиш, че жените, които живеят в мир с мъжете си, непременно спазват товето верую, да им се подчиняват и да ги слушат за всичко, за да могат да съжителстват по този начин с тях? Странно, наистина, аз пък с моят приятел си живея чудесно, без да ми се налага той да ме командва, а аз да тичкам след него като послушно кученце... Големи хора сме, ако има някакъв проблем си говорим и се разбираме, без някой от двамата да се опитва да се налага на другия.

Не го разбирай буквално, а в преносен смисъл "женско равноправие". Ако с твоя приятел нямате намерение да създавате семейство, тогава всичко е ОК, но ако един ден решита да остареете заедно, и имате деца, то тогава нещата придобиват други измерения. Не може да не възникнат спорни положения и единият трябва да отстъпи. И, аз мисля, че това трябва да е жената, а не да го използва като повод за развод, защото по този начин нацията ни ще изчезне. Малко ще са мъжете, които ще създадат семейства с такива жени. Фактите са налице. Или ще кажеш, че няма демографски проблем? Нямало е, но при патриархата.

# 314
  • София
Не го разбирай буквално, а в преносен смисъл "женско равноправие". Ако с твоя приятел нямате намерение да създавате семейство, тогава всичко е ОК, но ако един ден решита да остареете заедно, и имате деца, то тогава нещата придобиват други измерения. Не може да не възникнат спорни положения и единият трябва да отстъпи. И, аз мисля, че това трябва да е жената, а не да го използва като повод за развод, защото по този начин нацията ни ще изчезне. Малко ще са мъжете, които ще създадат семейства с такива жени. Фактите са налице. Или ще кажеш, че няма демографски проблем? Нямало е, но при патриархата.
Значи в преносен смисъл - ок, приемам го. Имаме намерение да създадем семейство, ние сме си като семейство всъщност, за деца - ако ни е писано ще имаме Simple Smile Напълно съм съгласна с това, че ще възникнат спорни положения, те си и възникват, но това, с което не съм съгласна е, че на всяка цена жената трябва да отстъпи. Точно за това са и разговорите помежду ни. Нали си чувал приказката "В спора се ражда истината". Та мисълта ми е, че има случаи, в който аз се съгласявам с него, защото осъзнавам, че е прав, в други случаи той се съгласява с мене, но в никакъв случай не става въпрос за надмощие от моя или негова страна.
Ако жената използва несъгласието си с мъжа в някакъв спор като повод за развод, причината за това няма да е спора, повярвай ми, а ще е много по-надълбоко... Спорът може да е просто камъчето, което да преобърне колата.
Ако правилно те разбирам искаш да кажеш, че са малко мъжете, които биха създали семейство с жени, които не им отстъпват, когато между двамата има спор за нещо ли? Не се заяждам, питам те, за да си изясня гледаната ти точка.

Общи условия

Активация на акаунт