Радикалните ислямисти смятат, че друговерците са по-долно качество хора - и мъже, и жени, само защото са друговерци. Ти смяташ, че жените са по-долно качество хора от теб, само щото са жени. Тоест, разликата между теб и тях е поводът за недоволство. Иначе тяхното и твоето са еднакво безсмислени. Твоето даже е още по-тъпо, защото ако човек може да си избира вярата, не може да си избира пола. Сега схващаш ли цялата глупост на пропагандата си?
La Sombra, винаги ми е харесвал аватара ти, опитвам се да те харесам и теб, ама ти все не ми даваш тази възможност!!! Аз говоря по принцип, за женската същност, като виновна предпоставка заради войни и неприятности по света. Ако я е нямало Елена, тогава Парис няма да отвлича никого. Аз не окачествявам половетех като първо или второ, а определям кой е с по-големи способности и възможности от другия. И, да!! Права си! Само защото е жена, не може да и се вярва, колкото на мъж. Не бих се доверил на пилот, шофьор на такси, хирург кардиолог, машинист на влак, войник и т.н.т. ако знам че ще е жена. Предпочитам да е мъж. Никой не говори, че жените са напълно излишни. Такива ще са когато ги заменят с изкуствена утроба и моделират мъжки яйцеклетки, но това ще е в бъдеще, ако продължават да упорстват за равнопоставеност с мъжете. Знам, че никой не може да избира пола си, защото би избрал да е мъж, но всеки пол трябва да си върши работата по предназначение, а и всяка жаба да си знае гьола. Не го приемай като пропаганда, че ми звучи много страшно. Това е само мое мнение, и никой не е длъжен да се съгласява с него. Поздрави!