Предупредителни знаци в поведението на жените

• 42 919
  • 710
  •   1
Отговори
# 360
Ще ме прощаваш, Херко, ама Троянската война по-специално не е възникнала заради хубавата Елена, а заради Парис, който я отвлича от мъжа й. Демек, пак опираме до глупост от страна на мъж. Такъв един бистрим сега и в една друга тема в друг подфорум. И феминизмът изобщо не ви е крив за глупостите, нито сега, нито преди.
Радикалните ислямисти смятат, че друговерците са по-долно качество хора - и мъже, и жени, само защото са друговерци. Ти смяташ, че жените са по-долно качество хора от теб, само щото са жени. Тоест, разликата между теб и тях е поводът за недоволство. Иначе тяхното и твоето са еднакво безсмислени. Твоето даже е още по-тъпо, защото ако човек може да си избира вярата, не може да си избира пола. Сега схващаш ли цялата глупост на пропагандата си?

La Sombra, винаги ми е харесвал аватара ти, опитвам се да те харесам и теб, ама ти все не ми даваш тази възможност!!! Аз говоря по принцип, за женската същност, като виновна предпоставка заради войни и неприятности по света. Ако я е нямало Елена, тогава Парис няма да отвлича никого. Аз не окачествявам половетех като първо или второ, а определям кой е с по-големи способности и възможности от другия. И, да!! Права си! Само защото е жена, не може да и се вярва, колкото на мъж. Не бих се доверил на пилот, шофьор на такси, хирург  кардиолог, машинист на влак, войник и т.н.т. ако знам че ще е жена. Предпочитам да е мъж. Никой не говори, че жените са напълно излишни. Такива ще са когато ги заменят с изкуствена утроба и моделират мъжки яйцеклетки, но това ще е в бъдеще, ако продължават да упорстват за равнопоставеност с мъжете. Знам, че никой не може да избира пола си, защото би избрал да е мъж, но всеки пол трябва да си върши работата по предназначение, а и всяка жаба да си знае гьола. Не го приемай като пропаганда, че ми звучи много страшно. Това е само мое мнение, и никой не е длъжен да се съгласява с него. Поздрави!

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 18:58 от herkules

# 361
Как ще е виновна жената, че мъжът няма акъл и тръгва да се бие?!
Ако имаше мозък в главата си, мъжът щеше да реагира по друг начин.

# 362
  • Насред хаоса
Аха, значи Елена е виновна, че се е родила.  Crazy
Ще те питам, ако, да не дава Господ, ти се наложи спешно да идеш на лекар при животозастрашаващо състояние, дали ще претендираш мъж или жена да те лекува?! Все по-големи глупости дрънкаш, та чак се чудя как се побират в главата ти.
По твоята логика мъжете значи още сега са излишни, щото вече е създадена изкуствена сперма - пак сте на опашката.  Mr. Green
И хич не ме е еня дали ме харесваш или не!  Crossing Arms

# 363
Бих казала, че не е работа на всички мъже и жени да се размножават. Ясно е, че не всички хора стават за това. Има си расови екземпляри, за които нещата стават с лекота и им се раждат хубави деца. Обаче ако някой каже, че трябва всички жени да са майки...абе има над 7 милиарда души на тая планета, за какво са ни още? За да държим жените на мястото им?

Че то на някои жени няма как там да им е мястото, просто не стават за него, има си други таланти.

С други думи, работата на жените ще е да раждат, ама при условие, че всички мъже са печени, решителни и расови поне колкото във филма 300.

Но ако Херко иска династия, трябваше да си вземе жена-самка, която забременява от поглед, ражда по две наведнъж и пита за още.

А има пък жени, които по съзнание са повече и от мъже. Странни създания, бих казала- дори не хора. Бих го посъветвала да им се довери. Могат да намерят решение за всичко, и за хирургия, и за космология.

# 364
Между другото забелязвате ли, че колкото по-порядъчни са жените на едно общество, толкова по-малко креативност има в него? Ислямският свят е пълен с екземпляри за разплод, и сред мъжете, и сред жените, обаче като Човеци си остават на ниво разплод, минават сто поколения, докато се сетят за нещо иновативно, което в един шумен град, пълен с разпътни жени, се появява в рамките на едно поколение.

Изобщо, Херко въобще не забелязва доколко съзнанието на жените оцветява и определя поведението на мъжете. Както рибата не усеща водата около себе си.

Сега въпросът е дали мъжете ще използват "климата" от жените или ще се мусят и ще правят войни. Жената е като вълна- или сърфираш, или се давиш.

# 365
Много съм съгласна с теб, Мамасита!

Лошото на тоя свят /според мен/ е, че се издига в култ възпроизводството като най-висша и едва ли не, единствена цел в живота. Затова са измислени и семействата, и религията, и всичко се върти около това възпроизводство, поставено на изкуствен пиедестал.

# 366
Аз също съм съгласна. Точно така е.

# 367
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Примерът е кофти не само заради това. Примерът е кофти и заради това, че в него лекари дават съвети за аборт. Ако с подобно решение мъжът поставя на карта живот, то лекарите с подобни препоръки направо го отписват. Не е тяхна работа да дават подобни съвети. Неетично, неморално и безотговорно е това. Но наистина нямам намерение повече да споря. Примерът за мен си остава изключително неподходящ.
Лекарите имат за задача да се грижат за живота на пациентите си. Зародишът до не помня кой месец в медицината се приема за сбор от клетки- с нищо не различаващ се от туморите (колкото и грубо да звучи).

# 368
Смятам да си го запазя като теория: "Антропология на леките жени". Бих направила изследване наистина доколко се проявява качеството "креативност" в силно патриархалните общества с порядъчни, добри жени.

И е важно мъжът като гледа за "предупредителни знаци" да си направи сметка какъв тип жена е срещу него. Защото да искаш всички да са нежни и всеотдайни майчици е, както казах, все едно да искаш всички мъже да изглеждат като Брад Пит и да са с интелекта на Лайбниц.

Смятам, че "опасните", неприятни жени са по-скоро полезни за мъжката креативност. Ми вижте само: хиляди години мъжете са ни мачкали, а едва от няколко десетилетия ни изпуснаха, станахме нахални и ужасни, но човечеството никога не е имало такъв възход на технологиите.

Щото да си го кажем- жената-майка не е много вдъхновяваща; вдъхновяваща е жената-вещица.

# 369
Цитат
Аз говоря по принцип, за женската същност, като виновна предпоставка заради войни и неприятности по света. Ако я е нямало Елена, тогава Парис няма да отвлича никого.
А ако го е нямало Парис, Елена никой нямаше да я отвлича. Кой е по-виновен - Елена, че съществува (о, какво престъпление!!!) или Парис, че активно прави нещо нередно?
Ако някой отвлече дъщеря ти пак ли тя ще е виновна? Защото я има? Чакам отговор и на предишния си пост.

Цитат
Аз не окачествявам половетех като първо или второ, а определям кой е с по-големи способности и възможности от другия. И, да!! Права си! Само защото е жена, не може да и се вярва, колкото на мъж. Не бих се доверил на пилот, щофьор на такси, хирург  кардиолог, машинист на влак, войник и т.н.т. ако знам че ще е жена. Предпочитам да е мъж. Никой не говори, че жените са напълно излишни. Такива ще са когато ги заменят с изкуствена утроба и моделират мъжки яйцеклетки, но това ще е в бъдеще, ако продължават да упорстват за равнопоставеност с мъжете. Знам, че никой не може да избира пола си, защото би избрал да е мъж, но всеки пол трябва да си върши работата по предназначение, а и всяка жаба да си знае гьола. Не го приемай като пропаганда, че ми звучи много страшно. ТоАз не окачествявам половетех като първо или второ, а определям кой е с по-големи способности и възможности от другия. И, да!! Права си! Само защото е жена, не може да и се вярва, колкото на мъж. Не бих се доверил на пилот, щофьор на такси, хирург  кардиолог, машинист на влак, войник и т.н.т. ако знам че ще е жена. Предпочитам да е мъж. Никой не говори, че жените са напълно излишни. Такива ще са когато ги заменят с изкуствена утроба и моделират мъжки яйцеклетки, но това ще е в бъдеще, ако продължават да упорстват за равнопоставеност с мъжете. Знам, че никой не може да избира пола си, защото би избрал да е мъж, но всеки пол трябва да си върши работата по предназначение, а и всяка жаба да си знае гьола. Не го приемай като пропаганда, че ми звучи много страшно. Това е само мое мнение, и никой не е длъжен да се съгласява с него. Поздрави! Поздрави!
Мозъкът ти е промит с мачистки фантазии и грандомания. Това е само мое мнение и никой не е длъжен да се съгласява с него, но подозирам, че доста хора ще се присъединят.

Като жените са ти толкова долни, защо не ходиш във форума на Плейбой, Фолксваген или каквото там е модерно сред мъжете, а си се забил във форум с недвусмисленото название "бг мама"?

Обръщам се към модераторите - Херкулес не нарушава ли
Цитат
8. Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.

10. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани и/или наказвани.
Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума.

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 17:43 от *Coraline*

# 370

Щото да си го кажем- жената-майка не е много вдъхновяваща; вдъхновяваща е жената-вещица.
А така! Трябва да има курсове как от мили женички да ставаме вещици, че да вдъхновяваме мъжете.  Laughing

# 371
  • София
Херки, Херки, кой те излъга, че ако човек може да избира пола си, би избрал на всяка цена да е мъж... на мене лично пък си ми харесва да съм жена, независимо от това че имам цикъл, че трябва да раждам и т.н.
За тебе жените явно служат само за разплод и за слуга в къщо повече... е толкова по-зле за тебе, но това си е твой проблем. Интересно ми е твоята жена какво мисли по този въпрос?
Би ли споделил с мене примерно Втората световна война дали е била заради жена, или пък Първата?
Мисля, че Coraline ти е задала правилните въпроси, ако им отговориш, ще ми бъде интересно да прочета какво ще кажеш.
Общо взето момичетата добре са ти отговорили, друг е въпроса дали ти ще разбереш какво ти се казва или какво те питат или пак ще е "едно си баба знае, едно си баба бае", само че в твоя случайа е дядо

# 372
Примерът е кофти не само заради това. Примерът е кофти и заради това, че в него лекари дават съвети за аборт. Ако с подобно решение мъжът поставя на карта живот, то лекарите с подобни препоръки направо го отписват. Не е тяхна работа да дават подобни съвети. Неетично, неморално и безотговорно е това. Но наистина нямам намерение повече да споря. Примерът за мен си остава изключително неподходящ.
Лекарите имат за задача да се грижат за живота на пациентите си. Зародишът до не помня кой месец в медицината се приема за сбор от клетки- с нищо не различаващ се от туморите (колкото и грубо да звучи).
Да не споменаваме, че всеки човек започва живота си като жена..... Mr. Green
(Всеки зародиш започва като женски)

# 373
Цитат
Аз говоря по принцип, за женската същност, като виновна предпоставка заради войни и неприятности по света. Ако я е нямало Елена, тогава Парис няма да отвлича никого.
А ако го е нямало Парис, Елена никой нямаше да я отвлича. Кой е по-виновен - Елена, че съществува (о, какво престъпление!!!) или Парис, че активно прави нещо нередно?
Ако някой отвлече дъщеря ти пак ли тя ще е виновна? Защото я има? Чакам отговор и на предишния си пост.

Цитат
Аз не окачествявам половетех като първо или второ, а определям кой е с по-големи способности и възможности от другия. И, да!! Права си! Само защото е жена, не може да и се вярва, колкото на мъж. Не бих се доверил на пилот, щофьор на такси, хирург  кардиолог, машинист на влак, войник и т.н.т. ако знам че ще е жена. Предпочитам да е мъж. Никой не говори, че жените са напълно излишни. Такива ще са когато ги заменят с изкуствена утроба и моделират мъжки яйцеклетки, но това ще е в бъдеще, ако продължават да упорстват за равнопоставеност с мъжете. Знам, че никой не може да избира пола си, защото би избрал да е мъж, но всеки пол трябва да си върши работата по предназначение, а и всяка жаба да си знае гьола. Не го приемай като пропаганда, че ми звучи много страшно. ТоАз не окачествявам половетех като първо или второ, а определям кой е с по-големи способности и възможности от другия. И, да!! Права си! Само защото е жена, не може да и се вярва, колкото на мъж. Не бих се доверил на пилот, щофьор на такси, хирург  кардиолог, машинист на влак, войник и т.н.т. ако знам че ще е жена. Предпочитам да е мъж. Никой не говори, че жените са напълно излишни. Такива ще са когато ги заменят с изкуствена утроба и моделират мъжки яйцеклетки, но това ще е в бъдеще, ако продължават да упорстват за равнопоставеност с мъжете. Знам, че никой не може да избира пола си, защото би избрал да е мъж, но всеки пол трябва да си върши работата по предназначение, а и всяка жаба да си знае гьола. Не го приемай като пропаганда, че ми звучи много страшно. Това е само мое мнение, и никой не е длъжен да се съгласява с него. Поздрави! Поздрави!
Мозъкът ти е промит с мачистки фантазии и грандомания. Това е само мое мнение и никой не е длъжен да се съгласява с него, но подозирам, че доста хора ще се присъединят.

Като жените са ти толкова долни, защо не ходиш във форума на Плейбой, Фолксваген или каквото там е модерно сред мъжете, а си се забил във форум с недвусмисленото название "бг мама"?

Обръщам се към модераторите - Херкулес не нарушава ли
Цитат
8. Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.

10. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани и/или наказвани.
Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума.

Многократно съм повтарял, че това е мое мнение и никой не е длъжен да се съгласява с него, както и аз не съм съгласен с твоето. Това, че ти изопъчаваш нещата си е твой проблем. Никъде не съм нарушавал правилата, освен ако е забранено мъжкото мнение, което е различно, понеже форумът е женски, и критиката съм жените не се приема и трябва да бъде санкционирана, а мненията дискриминационно отхвърлени (изтривани) защото не се харесват от женската аудитория. Ако въобще няма спорове, то тогава какъв е смисъла на всичко? Спокойно може да се коментира женското величие (което в същност го няма), на фона на мъжкото безсилие, за справянето в живота днес. Истината по някога е болезнена, а относно обидите, защо това което аз виждам, говоря и доказвам с линкове, трябва да обижда някого. Ако кажем на циганина "циганин", "българин", или "ром", кое ще е обидното тук? В доста публикации на официални медии има информация, която е помощен материал при споровете. Престъпление ли е да се посочват линкове, след като веки търсещ информация за нещо, вече я е прочел?

# 374
Ама още ли му се връзвате на herkules. Оставете го, иначе сам няма са спре.
Това е или човек, който е много наранен и отхвърлен от някоя жена, или малтретиран (физически или писхически) от майка си.
Затова и изпитва огромна нужда да обяснява, че той и мъжкия пол е по-висш. Дано има близък около него, който да го убеди да иде на лекар, защото проблемът му не опира само до разбирания и мнение, както се заблуждава.

Общи условия

Активация на акаунт