Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 742
  • 710
  •   1
Отговори
# 450
Херкулес, дали жена ти пише в бг-мама?  Laughing
може ли да те познае или е невъзможно?

Та не ходи по форуми.

Няма начин, здраво съм законспириран. Обаче ако случайно влезе, едва ли ще е в клюкарника, но ако по някаква случайност разбере за мен тук?!!! Не ми се мисли, какво ще стане след това. Сигурно безкрайно ще е наскърбена, а това ще ми тежи на съвестта до края на живота ми..

# 451
От какво ще е безкрайно наскърбена, от теориите ти за ролята на мъжа ли?
Или от това, че си пишеш с други жени?

# 452
  Жената сигурно бачка яко и няма време за глупости.

# 453
От какво ще е безкрайно наскърбена, от теориите ти за ролята на мъжа ли?
Или от това, че си пишеш с други жени?

По скоро от това, че не признавам жените за равностойни с мъжете и съм много строг към безобразните женски желания, а това че разговарям с други жени едва ли има значние за нея. Аз не си пиша любовни писма, а просто спорим и всеки защитава тезата си.

# 454
Че и как не го мързи да  пише ... в толкова теми тия разсъждения,
имам чувството, че се копи-пейства.

# 455
  • София
Alexandria* има си значение думата феминизъм. За това говоря. Останалото са свободни приказки. Това не било голямо право, онова било еди какво си. Няма значение какво е точно, то е право на всеки възрастен човек, независимо дали се отнася за свободен избор за работа или вот, или нещо др.

Никой не оспорва необходимостта и справедливостта на равните права на жените, а че феминистките нямат абс никаква заслуга за извоюването им. Каква е ролята и заслугата на българските феминистки (имало ли е изобщо талива?) за това, примерно?  http://www.speshno.info/news.php?id=191403

# 456
  • Насред хаоса
Значи той не признавал жените за равностойни и бил много строг към безобразните женски желания, и вкъщи бил господарят и всичко от него зависело, ама жена му не знаела.  Joy Ти да видиш! Па ако разбере и че му е собственост, леле мале!

# 457

Че защо да ме мързи (ако визираш мен), аз в момента върша и други неща, свързани с работата ми, от които зависят семейните ни доходи. Това е между другото за развлечение, че ще се пръсна от напрежение и ядове, заради грешките на другите. Не знам защо смяташ, че копипействам. Аз съм си убеден в това което говоря, а го говоря защото все някой трябва да ви го каже, иначе се самозабравяте, и си мислите че сте равнопоставени, а това не е така, според мен.

# 458
  • Насред хаоса

Аз съм си убеден в това което говоря, а го говоря защото все някой трябва да ви го каже, иначе се самозабравяте, и си мислите че сте равнопоставени, а това не е така, според мен.
Накриви ми равнопоставеността с твоето мислене.

# 459
По скоро от това, че не признавам жените за равностойни с мъжете и съм много строг към безобразните женски желания, а това че разговарям с други жени едва ли има значние за нея. Аз не си пиша любовни писма, а просто спорим и всеки защитава тезата си.

Че за толкова години не си ли й показал, че не е човек с права като твоите? Доста странно при толкова приказки.

...Сигурно безкрайно ще е наскърбена, а това ще ми тежи на съвестта до края на живота ми..

Ахахаха, страх го е от жена му. И с право, защото е насяно, че ще му бие шута  Laughing именно защото теорията ти, че силата и стойността на човека се определя от онова м/у краката му не почива на нищо, освен комплекси. Ако неше вярно, досега да си й показал, че мястото й е до кучето.

Явно си попаднал на властна жена, която те комнадва, затова и този напън. Ама реши си проблемите вкъщи, не ги пренасяй във форума, тук колкото и да се пънеш, няма да помогне.

Alexandria*, говорим за това, че тези права, описани в същността на феминизма се полагат на всеки. А кой ги е извоювал, все тая. Питането ми беше защо, когато някой спомене за елементарно право, което е съвсем нормално да има, той бива осмиван с думата феминист? Например за това, че и двамата родители трябва да се грижат физически за децата си. Ок, аз нямам нищо против, ако някой съзнателно вземе решение, че ще лиши детето си от своята грижа. Но защо останалите биват сочени с пръст и наричани феминисти? Грозно е подобни неща да бъдат осмивани. Това ми беше мисълта  Peace

# 460
Значи той не признавал жените за равностойни и бил много строг към безобразните женски желания, и вкъщи бил господарят и всичко от него зависело, ама жена му не знаела.  Joy Ти да видиш! Па ако разбере и че му е собственост, леле мале!

Бреййййй.....какво нещо си ти бе? Вече изобщо не те харесвам, само аватара ти ми действа секси. Ако познавах мъжа ти, щях да му кажа какви ги говориш тук, за да те напляска, и да те сложи на място.

# 461
   Ти пляскаш ли жена си?

# 462

Че за толкова години не си ли й показал, че не е човек с права като твоите? Доста странно при толкова приказки.

...Сигурно безкрайно ще е наскърбена, а това ще ми тежи на съвестта до края на живота ми..

Ахахаха, страх го е от жена му. И с право, защото е насяно, че ще му бие шута  Laughing именно защото теорията ти, че силата и стойността на човека се определя от онова м/у краката му не почива на нищо, освен комплекси. Ако неше вярно, досега да си й показал, че мястото й е до кучето.

Явно си попаднал на властна жена, която те комнадва, затова и този напън. Ама реши си проблемите вкъщи, не ги пренасяй във форума, тук колкото и да се пънеш, няма да помогне.

Ако и това не е наглост, здраве му кажи!!! Как може да мислиш, че точно мен, жена ще ме командва.  Това може да стане, единствено на женския празник!

# 463
Alexandria* има си значение думата феминизъм. За това говоря. Останалото са свободни приказки. Това не било голямо право, онова било еди какво си. Няма значение какво е точно, то е право на всеки възрастен човек, независимо дали се отнася за свободен избор за работа или вот, или нещо др.

Никой не оспорва необходимостта и справедливостта на равните права на жените, а че феминистките нямат абс никаква заслуга за извоюването им. Каква е ролята и заслугата на българските феминистки (имало ли е изобщо талива?) за това, примерно?  http://www.speshno.info/news.php?id=191403
Как да няма българки феминистки! Юлия Кръстева, освен, че е българка е и световно известна!
Наскоро беше в България!
http://offnews.bg/news/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B … D0%B0_394159.html

# 464
Ама то не е нужно правата да се отстояват отделно във всяка държава. Постигнатото се отнася за целия свят, с изключение на местата, където жените са си роби. За там няма спасение.

Ако и това не е наглост, здраве му кажи!!! Как може да мислиш, че точно мен, жена ще ме командва.  Това може да стане, единствено на женския празник!

Ами щом не смееш дори мнението да си кажеш, какви други изводи да си направя  Simple Smile

Ти пляскаш ли жена си?

Е, ти пък. Уточни какво имаш предвид. От пляскане до пляскане има разлика  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт