Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 705
  • 710
  •   1
Отговори
# 465
   Ти пляскаш ли жена си?

Жена си не, защото е послушна, но теб ако имах възможност, щях да те напляскам. Нещо много ми се противопоставяш!

# 466
Херко, липсваш ми, когато не пишеш. Wink

# 467
  Ти пляскаш ли жена си?

Жена си не, защото е послушна, но теб ако имах възможност, щях да те напляскам. Нещо много ми се противопоставяш!

Може да искам да те съблазня.

Твоята работа ми прилича на тоя виц:

- Излез из под леглото, Иване - нарежда жена му с точилка в ръка.
- Няма да изляза за да видиш че мъж командва в тази къща!

# 468
Ама то не е нужно правата да се отстояват отделно във всяка държава. Постигнатото се отнася за целия свят, с изключение на местата, където жените са си роби. За там няма спасение.

Ако и това не е наглост, здраве му кажи!!! Как може да мислиш, че точно мен, жена ще ме командва.  Това може да стане, единствено на женския празник!

Ами щом не смееш дори мнението да си кажеш, какви други изводи да си направя  Simple Smile

Ти пляскаш ли жена си?

Е, ти пък. Уточни какво имаш предвид. От пляскане до пляскане има разлика  Whistling

И колко процента от целия свят са феминизирани, и колко са останалите страни, в които жените не могат да се зверят на мъжете и не ядат бой след това? Застаряваща Европа и САЩ не са кой знае колко процента. А пък аз мнението си го казвам тук и това е показателно. Как искаш да го заявя публично, като веднага такива като вас, ще ме разкъсат на парчета? При други закони, нямаше да смеете да гъкнете дори.

# 469
  А рускините защо ги забрави? Знаеш ли как бушонират  мъжете си? Ето ти още една шеста от сушата...

# 470
Херко, липсваш ми, когато не пишеш. Wink

Знам Корделия, теб си те обичам, ама тези другите постоянно се заяждат с мен!

# 471
  • Насред хаоса

Бреййййй.....какво нещо си ти бе? Вече изобщо не те харесвам, само аватара ти ми действа секси.
Направо ми срути света с твоето нехаресване.  Laughing Опазил ме Бог.  Stop

# 472
  Ти пляскаш ли жена си?

Може да искам да те съблазня.

Твоята работа ми прилича на тоя виц:

- Излез из под леглото, Иване - нарежда жена му с точилка в ръка.
- Няма да изляза за да видиш че мъж командва в тази къща!

[/color]

Ужас!!!  В това че искаш да ме съблазниш няма лошо, ама това последното не се понася!!! Добре че не се казвам Иван!!!

# 473
...Как искаш да го заявя публично, като веднага такива като вас, ще ме разкъсат на парчета?...

Глупости. Такива като теб ги редим до децата и полекичка ги вкарваме в правия път. Имаме нужда от парчетата ви все пак, никакво късане Naughty

# 474

Бреййййй.....какво нещо си ти бе? Вече изобщо не те харесвам, само аватара ти ми действа секси.
Направо ми срути света с твоето нехаресване.  Laughing Опазил ме Бог.  Stop

Ще ти се срути той светът, охоооо.... и още как! Бог може да те опази, ама може и да не иска, и тогава ще имаш нужда аз да те опазя, само че и аз няма да искам, защото в последно време си станала много лоша! Може ли такова нещо?

# 475
  Много си строг към нас. Вместо като по-висше същество да си по-снизходителен, едната ще биеш, другата ще срутваш...
  После защо  сме били  феминистки.

# 476
...Как искаш да го заявя публично, като веднага такива като вас, ще ме разкъсат на парчета?...

Глупости. Такива като теб ги редим до децата и полекичка ги вкарваме в правия път. Имаме нужда от парчетата ви все пак, никакво късане Naughty

Я чакай! Нещо не разбирам! Да не искаш да кажеш, че акълът ми е още детски? Че и пътят по който съм тръгнал е крив, та да ме вкарате в правия. Бих ти предложил партия шах, или бридж, за да видим кой кого трябва да вкара в правия път, и акъла на кого е детски? Само че това е невъзможно!

# 477
Казвам, че родителите ти не са те вкрали в правия път и имаш нужда от това. Аз няма да мога, защото не съм лекар. Но специалист (независимо от пола  Mr. Green), ще ти помогне, не се страхувай  Hug

П.П. На всичко, свързано с карти ще те бия, така че не се перчи много  smile3560

# 478
 Много си строг към нас. Вместо като по-висше същество да си по-снизходителен, едната ще биеш, другата ще срутваш...
  После защо  сме били  феминистки.

Е, няма де! Това е само в преносен смисъл. Пък и във виртуалното простронство, няма страшно. Вярно е, че като по-висше същество съм длъжен да се грижа за вас и да съм по снисходителен, но и вие трябва да ми помагате за това. Трябва да ви предпазя от феминизма, че в последно време е станал много лош. Какво ще стане, ако измислят закон, с който жените да могат да бият мъжете където и когато си поискат, а мъжете да нямат право да се защитават, нищо че са по-силни физически?

# 479
  То май и сега има такъв закон... Трябва да погледна как беше за превишаване на неизбежната самоотбрана.
 Нищо чудно, според закона, ако жена ти  ти фрасне един шамар ти да нямаш право да и отвърнеш също със шамар, тъй като си по силен и следователно оръжието ти не е равностойно...

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 14:09 от Iris04

Общи условия

Активация на акаунт