Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 664
  • 710
  •   1
Отговори
# 525
   Хайде, хайде. Момичетата не трябва да се бият. Трябва да им носите цветя, бонбони, да им пишете стихове, и евентуално домашните.

Абе ти какво си правил в училище?

# 526
Херко, много късно си пристигнал на работа днес. Да не си ходил да пазаруваш от черния петък?
Нямаш си идея колко са смехотворни постовете ти за мъжкото превъзходство с все сбъркания правопис и ценностите в живота, изразяващи се в това кой на кого може да разбие зъбите.
Само за протокола, единственият който лелее някаква незаслужена власт над другия пол си ти, та вземи се успокой малко.

Ти не разбра ли, че аз съм си началник, и когато си искам мога да идвам в офиса и да си отивам? Сега навън е студено, и някои дейности спират. Вярно е, че съм  оставил един комрютър на сайта на бг мама, за да работя по-бързо, защото имам много работа с доставки, поръчки и ред други неща. А така мога да говоря по скайп, и да се заяждам с вас. Никога не съм твърдял за умения на филолог. Но виждам, че други от вас правят много повече грешки от мен. Моите постове са смехотворни за вас, тъй както и вашите за мен. Кой на кого може да разбие зъбите е ясно и на децата, това е природна придобивка за мъжкия пол, аз само го подчертавам, защото вие го интерпретирате другояче. Аз не лелея нищо, тя властта е природно дадена на мъжете, няма нужда да е заслужена. Просто на вас ви се иска да не е така. А и винаги съм спокоен. Бъди спокойна!

# 527
 Не знам кой е по умен, но досега толкова глупости съм видяла да вършат мъжете заради жени и да се правят на клоуни... Ти видял ли си жена да  стои пред входа на някой мъж денонощно, да му пиша налудни есемеси на всеки кръгъл час и да си дава всичките пари да и купува глупости? Аз такава жена не познавам, а пък ако някоя прояви  щения да върши глупости заради някой мъж, всички тук дружно ще и посочим правия път.

по умният пол е тоя дето върти другия на малкото си пръстенце, пък нека е по-силен Grinning

Тебе сигурно у вас жените те манипулират както си искат, та затова се ядосваш.

# 528
  Хайде, хайде. Момичетата не трябва да се бият. Трябва да им носите цветя, бонбони, да им пишете стихове, и евентуално домашните.

Абе ти какво си правил в училище?

Те момичетата не се бият, когато не трябва. Само когато си просят боя, също като твоето момиче, дето накарало момчето да си наплюе обувките. Цветя, бонбони, шоколади и други неща момчетата носят на момичетата, само когато искат да ги изплющят и после бягат да носят на други момичета, за повторение. Виж за писане на стихове съм доста добър. Дори съм и музикант, нищо че няма да повярваш. Ама вече съм се наситил на женско, и не ми се пише вече за тях. Е, като бях ученик беше друго. Но и момичетата бяха други, и имаше защо да правим много неща за тях.

# 529
Е, като бях ученик беше друго. Но и момичетата бяха други, и имаше защо да правим много неща за тях.

Не е лъжа. Едно време знаехме какво да искаме от момчетата. Сега като че ли предимно глупости са им в главите, включително и на моето. Сигурно е от анимациите...

# 530
Не знам кой е по умен, но досега толкова глупости съм видяла да вършат мъжете заради жени и да се правят на клоуни... Ти видял ли си жена да  стои пред входа на някой мъж денонощно, да му пиша налудни есемеси на всеки кръгъл час и да си дава всичките пари да и купува глупости? Аз такава жена не познавам, а пък ако някоя прояви  щения да върши глупости заради някой мъж, всички тук дружно ще и посочим правия път.

Цитат
по умният пол е тоя дето върти другия на малкото си пръстенце, пък нека е по-силен Grinning

Абе и аз съм виждал неща, които ти никога няма да признаеш, а кой е по умен е ясно от възникването на човечеството. Ти видяла ли си мъж, да се трови с хапчета заради жена и да се самоубива, за това че жена не му обърнала внимание. Най-много да и тегли една, и да си потърси друга. Аколи не, спокойно може да се напие, а трябва да ти е ясно (ако се смяташ за интелигентна), че и лудият бяга от пияния, за да няма после "ти мен уважаваш ли мъ".

Цитат
а пък ако някоя прояви  щения да върши глупости заради някой мъж, всички тук дружно ще и посочим правия път.

Това значи, че допускаш да има и такива жени! Или може би всички сте такива, ама егото ви е над всичко.

Цитат

Той женският пол, само се мисли за по-умен, защото мъжкият нарочно е разрешил, за да повдигне самочувствието на женския пол. Когато обаче жените прекалят с исканията си, знаеш какъв обикновенно е резултатът. Веднага възниква въпросът! Ти ли ме бутна, или сама паднах?
Ако у нас в къщи жените ме манипулираха, то аз няма как да знам, защото тогава това няма да е манипулация. Едната дъщеря е в София, но имам чувството, че точно тя, умело ме манипулира, с желанието си да и давам повече средства, с които да е независима.

# 531
Цитат
Това значи, че допускаш да има и такива жени! Или може би всички сте такива, ама егото ви е над всичко.
Някога минавало ли е през висшата глава, че жените не са правени по един и същи калъп? Както и мъжете, разбира се. Или на теб главата не може да ти побере възможността да съществува друго освен един вид жена и един вид мъж?

Естествено, че има жени, които са пълни идиотки. И такива мъже има. Което не доказва нищо.

# 532
Цитат
Някога минавало ли е през висшата глава, че жените не са правени по един и същи калъп? Както и мъжете, разбира се. Или на теб главата не може да ти побере възможността да съществува друго освен един вид жена и един вид мъж?

Естествено, че има жени, които са пълни идиотки. И такива мъже има. Което не доказва нищо.

Ех, че си и ти ама! То е ясно това, но като цяло говорим за двата пола. Което означава, че и от най-умната жена, има мъже, които са по-умни от нея. За това жена не трябва да командва мъже. Противопоказно е. Търновската конституция е образец да подражание. Там е казано е че, на чело на държавата застава личност от мъжки пол. А сега и жените, и те драпат да са лидерки. Като че ли мъжете са се свършили. Не е нормално жена от администрацията да крещи на мъж, да го кара да чака, да го връща неоснователно, а той да не може да и отвърти два шамара че да и хвръкнат очилата. Ако тя знае, че държейки се така, мъжът може да и строши кокалите, просто няма да се държи така, а ще е доста любезна. Ей за това говоря. А и всичката администрация е излишна. Тя е измислена за да осигури работни места на женския пол, който се явява вредител на обществото в случая, и за да могат управляващите да упражняват рекет върху работещите и произвеждащи блага мъже.

# 533
  Според тебе Меркел ли е по-умна, или Бойко Борисов? Кой кого трябва да командва? Grinning

# 534
 Според тебе Меркел ли е по-умна, или Бойко Борисов? Кой кого трябва да командва? Grinning

Разбира се, че Бойко Борисов. Той си прави каквото си иска, и то благодарение на женското присъствие в политиката. Ако жените се изхвърлят от политиката и от управленческите постове въобще, тогава ще е много по различно от сега в положителен смисъл. Не е въпроса кой кого трябва, а кой кого би могъл да командва. Меркел е марионетка, назначена от определена партия. Когато партията падне от власт, пада и Меркел. При нейното управление, немската икономика, най-силна в Европа спира растежа си. Я виж едно експертно мнение за днешното положение на САЩ и Европа, включая и Меркел!
http://www.cross.bg/rysiya-kitaii-briks-1441021.html#ixzz3JzCKGCZK

# 535
...Жалко е наистина, че не мога да ви се покажа, тогава друга песен ще запеете. Но, това е положението.

Е, може пък да се престрашиш някой ден.
През това време тренираме усилено, да знаеш  Mr. Green

# 536
Цитат
Ех, че си и ти ама! То е ясно това, но като цяло говорим за двата пола. Което означава, че и от най-умната жена, има мъже, които са по-умни от нея. За това жена не трябва да командва мъже. Противопоказно е.
Добре, а какво пречи на най-умните жени да са началници на мъже, които не ги бива? Защото , ако приемем твоята теза, и от най-тъпите жени има по-тъпи мъже.

Цитат
Не е нормално жена от администрацията да крещи на мъж, да го кара да чака, да го връща неоснователно,
Не е нормално жена от администрацията да крещи и да връща неоснователно когото и да е, все едно мъж или жена е.
Цитат
може да и отвърти два шамара че да и хвръкнат очилата. Ако тя знае, че държейки се така, мъжът може да и строши кокалите, просто няма да се държи така, а ще е доста любезна.
Не е нормално и мъжът да е такъв дебил, че да троши нечии кокали, независимо на мъж или на жена, само защото не може да понася да му противоречат. Такъв човек е за психиатрия, очевидно има проблеми с нервите и е опасен за другите.

Цитат
Ей за това говоря. А и всичката администрация е излишна. Тя е измислена за да осигури работни места на женския пол, който се явява вредител на обществото в случая, и за да могат управляващите да упражняват рекет върху работещите и произвеждащи блага мъже.
Глупости, на ръководни длъжности в администрацията са също толкова, ако не и повече мъже. И ако смяташ, че жените работят само на административни длъжности, явно познаваш много малко жени.
Ти какво работиш? В смисъл, освен да притежаваш някаква фирма, какво правиш в нея?

# 537
Боже, тук и за бой над жени се заговорило.  ooooh!
По-добре по-нежно така да се отнася един мъж към жените. Със сигурност ще спечели повече, пък и на двамата ще им е приятно. Аз не мога да ги разбера тия битки. Явно тоз херкулес вече е толкоз незадоволен, че го избива на агресия. Когато жената си глези мъжа, тогава може той доброволно да избере също да ѝ угажда. Не мога да разбера каква е целта на цялата тая агресия и опозиция между двата пола. Най-добре е, когато работят заедно в екип и взаимно се глезят и си угаждат.
Защо да воюват, ако могат да правят нещо по-приятно?! Така де...

Ох, разконспирирах го Херкулес - това е баща ми! Той е такъв агресивен дивак- тъпанар, насилник, художник, ненормалник, луд, с високо грандоманско самочувствие без грам покритие, с 2 дъщери - абсолютен некадърник, нехранимайко и безотговорник. Като си представя, че е баща ми, ми иде да напиша директно някои работи, ама ще се въздържа, за да не ме баннат набързо!  #Cussing out #Cussing out Тва е единственият човек, на чийто гроб един ден ще танцувам от радост!   bigdance2 Само да се гътне по-бързо!

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 19:28 от EXIT_HUMANITY

# 538
EXIT_HUMANITY , недей така, представи си един ден децата ти ако ти пожелаят същото

# 539
Невъзможно е, защото се държа по съвсем различен начин спрямо тях. Но ако го пожелаят, значи ще съм го заслужила. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт