Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 667
  • 710
  •   1
Отговори
# 510
заради бг-мама ми изгоряха мъфините Close
ами разсеях се и ги забравих.
Сега Хер-с ще каже колко съм глупаваааа.
Херкулес ли е той или просто "хер" като в руския жаргон  Mr. Green

# 511
То на нас жените само едно ни е в главата:)

Може да си снимаш инженерната диплома и извадката с успеха.

И си напишете най-накрая мишън стейтмънта. Ама ако може да не е просто "фръцкаме се пред жените колко сме яки!", защото те и момченцата на три годинки си показват пишката и се гордеят с нея, ама не е в това работата...

# 512
Де да знам, за него доказателство за ума е фактът, че има пишка.

Най-много да си го снима и да пусне доказателството...

Така е, относно ума доказателство е само ако има пишка + още нещо. И това е факт неоспорим. Не знам дали визираш мен, но ако си го снимам и го пусна за доказателство, някоя от тук може да си го познае, и тогава отидох, изгорях. Ще бъда линчуван от родата.
Не е факт и беше опроверган 10 пъти, но ти отговаряш само когато ти изнася Laughing
Е, защо ще бъдеш личнчуван? Нали си Мъж и можеш да правиш всякакви простотии и никоя гък не може да ти каже?

# 513
Не знам дали визираш мен, но ако си го снимам и го пусна за доказателство, някоя от тук може да си го познае, и тогава отидох, изгорях. 
Ми ся ако жена ти прочете какви си ги натворил тук в кокошарника и вземе точилката? Или реши да смени бравата на входната врата кво ше прайш?

# 514
  • София

Хайде сега ми обясни в една организация, в която само жени са примерно в счетоводния отдел, кои мъже им вършат работата?

Прочети удебеленото (да поясня, давам случая за пример) и пробвай да отговориш на въпроса, не да ми обясняваш има ли или не смисъл от счетоводство и да ми даваш примери с чисто женски организации. И никъде не съм написала, че във въпросната организация работят само жени, ти си го интерпретираш по своему.

Питаш Какво значи това, че което казвам, правя само тук? - ами за мене това означава, че всичко това, в което се опитваш да ни убедиш го правиш само тук, не и в къщи, независимо какво говориш. В противен случай не би оправдавал нежеланието си да покажеш на жена ти какво пише тук с мигрената й. Нямам предвид, че си измисляш за този й проблем, това си е нещо много неприятно със сигурност, но мисля, че ако и в къщи говореше така, не би имало с какво да й навреди прочитането на темата. Или те притеснява факта, че може да се съгласи с всеобщото женско мнение по въпросите, които дискутираме?

А, да и още нещо, ако наистина беше толкова умен, колкото твърдиш, нямаше да се държиш като кон с капаци. Колкото до статията в Дневник, която ми цитираш, вземи прочети комнтарите отдолу по-добре  Wink

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 16:59 от grach

# 515
Тя темата се превърнала в  Херкулесов блог... Thinking
В противен случай не би оправдавал нежеланието си да покажеш на жена ти какво пише тук с мигрената й.

Предполагам  жената ако разбере, че господинът е консумирал  подарък - компаньонка, колкото и след това да се жалваше, че съжалявааааа, ще го сдобие с двойна мигрена без съжаление...та затова си се крие,човека, нормално Laughing

# 516
На мен пък ми е чудно това умалително- "Херки, Херкулесчо"... То направо Херкулесище, Зверолешище...

# 517
Той може и от Ислямска държава да е, с тия разсъждения...

# 518
Жалко е наистина, че не мога да ви се покажа, тогава друга песен ще запеете. Но, това е положението.
rotfImao rotfImao rotfImao

# 519
  • Тра-ла-ла
Според Херкулес в света на мъжете са алфа мъжкар до алфа мъжкар....мила моя майно льо  Joy Всички мъже до един били родени лидери. Само дето истината е по-различна...

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 19:57 от Джулая

# 520
Херки вече не ми е интересен. Сигурно съм загубила тотално желанието си за живот... Не знам как да си го обясня иначе.....

# 521
 Сигурно, но ще се понасилиш. Така или иначе не разполагаме за момента с друг индивид освен Херки, който смело да заяви подобни схващания.

Драги сине на Зевс, много си ми странен. Мъжете обикновено не питаят такъв страх и пренебрежение към жените, напротив, слушат и се подчиняват. Ти защо си такъв неестествен? Ето, например,  в класа на дъщеря ми - втори клас - момченцата са изцяло под женски терор. И то доброволно.  Моята дъщеря има едно- две ухажорчета, та едното го фирка нагоре-надолу защото, както то само и казало, имала толкова миличко личице, че като му каже нещо, и той не може да и откаже. Затова бяга от нея, та да не се вкара в беля. Вчера, обаче, го сгащила в ъгъла  с "миличката" си физиономия, то само и казало "Какво искаш?" и тя, моля ти се, го накарала да си плюе върху обувките. Rolling Eyes Още е малка, не знае какво да иска...

Тебе момичетата в училище ли те тормозеха, та стана такъв женомразец?

# 522
  • София

Хахаха, няма да си признае, да не е луд... Grinning

Жалко е наистина, че не мога да ви се покажа, тогава друга песен ще запеете.

Що бе, Херки, да не би да се изявяваш като бивш Мистър Свят? И да си мислиш, че ще ни впечатлиш с визия и като те видим (ако те видим), ще започнем да точим лиги и моментално ще започнем да ти викаме "О, Господарю мой, кажи какво да направя за тебе!!!"
Това в кръга на шегата, ти наистина ли си мислиш, че ние съдим за мъжете само по външността им...?!?

# 523
Сигурно, но ще се понасилиш. Така или иначе не разполагаме за момента с друг индивид освен Херки, който смело да заяви подобни схващания.

Драги сине на Зевс, много си ми странен. Мъжете обикновено не питаят такъв страх и пренебрежение към жените, напротив, слушат и се подчиняват. Ти защо си такъв неестествен? Ето, например,  в класа на дъщеря ми - втори клас - момченцата са изцяло под женски терор. И то доброволно.  Моята дъщеря има едно- две ухажорчета, та едното го фирка нагоре-надолу защото, както то само и казало, имала толкова миличко личице, че като му каже нещо, и той не може да и откаже. Затова бяга от нея, та да не се вкара в беля. Вчера, обаче, го сгащила в ъгъла  с "миличката" си физиономия, то само и казало "Какво искаш?" и тя, моля ти се, го накарала да си плюе върху обувките. Rolling Eyes Още е малка, не знае какво да иска...

"Гладна кокошка, просо сънува". Пренебрежение ДА! Смятам жените за по-нисши!!! Ама страх, от какъв зор??? Няма как по-силният пол, да се страхува от по-слабия. Винаги е било, и ще бъде, обратното. А пък това, мъжете да служат на жените и да им се подчиняват, ще стане на куково лято. Добре е да си помечтаете, друго не ви остава. Дъщеря ти сигурно е попаднала на някое мъженствено момче (женчо) без баща. Възпитавано само от майка-феминистка, защото ако е имало баща, щеше да знае как се постъпва с такива момичета. По мое време (преди около 40 години), когато бях на годините на това момче, дето дъщеря ти уж го заклещила и се е гаврила с него, това никога нямаше да се случи. Не че сега вярвам, това да се е случило. Само един, точен прав удар от страна на момчето, и момичето ще е проснато на земята с разбит нос и зъби. А ако тя вземе да посегне и да отвърне на удара, с втория удар, момчето може да я прати в небитието. Най-много да го изключат после от училище, и баща му да го набие. Друго нищо не могат да му направят, защото ще е малолетен. За това не е лошо, да предупредиш дъщеря си, какво може да и се случи, защото тя може да знае какво иска, ама не знае какво може да получи. Не знам дали съм го казвал, но знаеш ли какво казва едно момче, на момиче, с две насинени очи??!?? Абсолютно нищо, защото някое друго момче, вече е казало на момичето каквото му трябва, и то два пъти. С мен в училище никое от момчетата не смееше да се закача, камо ли пък момичетата, че и да ме тормозят! Женомразец е много силно казано. Ако бях такъв, нямаше въобще да се оженя, че и художник съм бил, защото имам само дъщери. Може да не съм "женолюбец" като съвременните "Либерасти" които са на власт, и всячески се опитват да се задържат, като дават големи и неизпълними обещания на жените, но мисля, че и техния ред ще дойде, все някога. И тогава ще спрете да си мечтаете, за власт над мъжете.  Но няма лошо! Надеждата умирала последна!

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 10:43 от herkules

# 524
Херко, много късно си пристигнал на работа днес. Да не си ходил да пазаруваш от черния петък?
Нямаш си идея колко са смехотворни постовете ти за мъжкото превъзходство с все сбъркания правопис и ценностите в живота, изразяващи се в това кой на кого може да разбие зъбите.
Само за протокола, единственият който лелее някаква незаслужена власт над другия пол си ти, та вземи се успокой малко.

Общи условия

Активация на акаунт