Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 672
  • 710
  •   1
Отговори
# 495

Не се сърди човече, няма да ти се разсърдя, нищо че ме предизвикваш. У дома всички се съобразяват с моето мнение. Там аз съм законът. И никой не смее да каже "гък" ако аз не му разреша!
Ся само остана и бг мамите да почнат да те слушкат и направо ще гепиш дядо Боже за брадата... Joy Joy Joy Joy Joy
Херкооооо-колко си ми мамин сладък да знайш... Joy Joy Joy

# 496
Цитат
Ох, на какви глупости се начетох тук, най-вече от тази издънка на природата наречена "херкулес". Посмях се от сърце поне.

А, не. Тук грешиш! Аз не съм издънка, а чудо на природата. Е, знам че жените дрънкат доста глупости, ама аз нали съм тук, за да ги поправям. Никой не ми плаща за това, ама ще го преживея някак си, защото по природа съм си благороден. Промени си ника на output for humanity. По- лесен ще е за възприемане, а и ще е в унисон с феминизма!

Цитат
На мен с цялата си философия + стремеж към.. как беше? ислямизация, ми напомня много на това:
Защото... нали това беше идеала, към който се стремиш?

https://www.youtube.com/watch?v=qYleXcpbzKY

То на теб, все разни изкривени неща ти напомнят на нещо. Знам че отново ме предизвикваш, за да се разлошавея, и да ми изтрият коментара, ама няма да стане. Между другото видеото е доста поучително, за да разберете колко добри сме си мъжете в хр. свят, защото жените се самозабравиха, и с правата които мъжете им дадоха, злоупотребяват на поразия. Сети се за поговорката. "Ти го пускаш през вратата, а то с мръсните си крака на кревата".
Да не грабнем пак сопата?

# 497
Херкулес, понеже висиш доста в бг-мама, тя май ти е станала втори дом?
Казваме ти "ГЪК"
ай да "та видим как са мяташ"

# 498
В сградата, в която живея, всеки ден прихождат мъже-бачкатори и вършат работа. Още е новичка, затова, хората още се нанасят.

Ама добре че има отгоре жена-висшист, която се води шеф на комплекса, иначе кой знае какви красоти ще се натворят. Щото мъж може да инсталира щори за 45 минути, ама трябва отгоре да има надзирателка, която да вземе да каже- айде сега щорите на магазините да се подберат еднакви, за да не стане поредната шарения по български.

Иначе българският майстор е ясен. Мисля, че дори и мъж знае защо точно не трябва да се оставят бачкатори без надзирател. Щото аз още не съм виждала мъж-бачкатор, който да се мотивира сам и без тарикатщини да изпипа нещата, ако не му набива някой канчето.

За мен лидер може да е само човек, който има определена широта на възприятието. Ако е мъж, но не "вижда", да го поставиш на лидерска позиция ще е катастрофално. То и затова повечето крале и царе са имали я сив кардинал, я някоя принцеса с акъл, която на практика да управлява държавата.

А Дневник е баш неподходящ, защото ако разбереш колко женки бачкат в тоя вестник, а начело също е женка...ще се откажеш да го четеш. Ако не си забелязал, журналистиката е много феминизирана професия.

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 09:29 от Mamacita Bandida

# 499
Херкулес, понеже висиш доста в бг-мама, тя май ти е станала втори дом?
Казваме ти "ГЪК"
ай да "та видим как са мяташ"

Никол, недей така бе!?! Как така ще се мятам? А освен БГ-мама имам още мнооооого домове, но и тук ми харесва.

# 500
Мисля, че дори и мъж знае защо точно не трябва да се оставят бачкатори без надзирател.
Не само бачкерите -и мъжете не трябва да се оставят без надзирател...

# 501
  • Galaxy 13197853088
Глупости.

# 502
Ето един много значим знак, че с някоя жена може да си имате големи неприятности:

Ако е точно от тоя тип тихи и подчиняващи се. Ще разберете какво става едва когато усетите удар по главата- от това, че главата ви е паднала на пода, защото ТЯ я е отрязала. Метафорично де...

Предполагам, че най-много разводи са планирани, докато ТЯ е била усмихната и дори е правила постъпления за сдобряване.

Но да питам, тъй като мъжете искат да са лидери: какво точно планирате да направите? Някаква визия, план? Или просто ще искате безкраен домашен комфорт и секс услуги. Защото ако ще ви подкрепям, ако ще си дам живота, то се очаква от великите мъже да ме отведат до някакво по-добро битие, а не просто да употребят услугите ми. Защото аз например имам доста идеи какво да правя с времето си и бих искала мъжът да ми посочи по-добра алтернатива и план от моите, иначе за какъв ми е да ставам подкрепящ персонал на човек, който общо взето живее без стратегия, ама бил мъж...

# 503
  • София
Защо го забелязвате Херкулесчо? Защо му правите кеф като го коментирате? Пълен игнор на този измислен герой.
Искам да се включа пак в темата, ама тя се е напълно изродила.

Един много силен предупредителен знак за мен е липсата на вкус. В облеклото, за мъже, за книги, за живот. С една дума скучната и безлична персона.

# 504
Ето един много значим знак, че с някоя жена може да си имате големи неприятности:

Ако е точно от тоя тип тихи и подчиняващи се. Ще разберете какво става едва когато усетите удар по главата- от това, че главата ви е паднала на пода, защото ТЯ я е отрязала. Метафорично де...

Предполагам, че най-много разводи са планирани, докато ТЯ е била усмихната и дори е правила постъпления за сдобряване.

Но да питам, тъй като мъжете искат да са лидери: какво точно планирате да направите? Някаква визия, план? Или просто ще искате безкраен домашен комфорт и секс услуги. Защото ако ще ви подкрепям, ако ще си дам живота, то се очаква от великите мъже да ме отведат до някакво по-добро битие, а не просто да употребят услугите ми. Защото аз например имам доста идеи какво да правя с времето си и бих искала мъжът да ми посочи по-добра алтернатива и план от моите, иначе за какъв ми е да ставам подкрепящ персонал на човек, който общо взето живее без стратегия, ама бил мъж...

Е, това е доста крайно. Защо изобщо тогава да се омъжвате, щом предварително ще мислите да се развеждате. На мъжете вече не им пука. За тях дори е по-добре. Ще ви ползват само за развлечение. Няма да се ангажират със семейство и ще си живуркат на воля. А за женския удар по главата на мъжа...забрави! Най много да падне, някоя женска глава отрязана. И това не е метафорично. Сега вече има и предбрачни договори или договори за собственост преди да се съберат мъж-жена, ако въобще се съберат. А, че мъжете ще са лидери, това си е по природните правила. Няма как да стане обратното, освен ако на жените освен бради и мустаци, не им порастне и нещо друго. Пък ти може да си имаш много идеи, за това, какво да правиш с времето си. Трудно ще разбереш мъжката стратегия. Женският мозък, не е дорасъл за това, метафорично казано.

# 505
Мъж го е казал- ако не може да обясниш стратегията с текс, който се побира на визитка, значи нямаш стратегия.

Така че кажи каква е тая велика стратегия, изключая агресия, секс и чувство за собствено величие.

# 506
  Ако ми докаже, че е по-умен от мене, ще го слушам. Иначе - не.

# 507
Де да знам, за него доказателство за ума е фактът, че има пишка.

Най-много да си го снима и да пусне доказателството...

# 508

hahaha

# 509

Така е, относно ума доказателство е само ако има пишка + още нещо. И това е факт неоспорим. Не знам дали визираш мен, но ако си го снимам и го пусна за доказателство, някоя от тук може да си го познае, и тогава отидох, изгорях. Ще бъда линчуван от родата.

Общи условия

Активация на акаунт