Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 085
  • 710
  •   1
Отговори
# 570
Цитат
Вече ми затвориха устата напълно. Няма да споря повече с вас. Надлъгвайте се тук, докато има цензура. Мъже да коментират тук е безсмислено, след като мненията им са в противоречие с женските.
Херкулесе, нали нямаше повече да коментираш? Хайде, поне бъди мъж на място и като кажеш нещо не се отмятай от думите си. Rolling Eyes

# 571
He'll be back.

# 572
Цитат
Вече ми затвориха устата напълно. Няма да споря повече с вас. Надлъгвайте се тук, докато има цензура. Мъже да коментират тук е безсмислено, след като мненията им са в противоречие с женските.
Херкулесе, нали нямаше повече да коментираш? Хайде, поне бъди мъж на място и като кажеш нещо не се отмятай от думите си. Rolling Eyes

Че ти на това коментар ли му казваш? Казах, че няма да споря, независимо че не съм съгласен с вашите твърдения, а ти ако го вземеш за коментар, просто не го чети, като видиш ника ми.

# 573
# 574
# 575
Цитат
Че ти на това коментар ли му казваш? Казах, че няма да споря, независимо че не съм съгласен с вашите твърдения, а ти ако го вземеш за коментар, просто не го чети, като видиш ника ми.
Не, на това казвам коментар и спор. И не мога да разбера що за мъжка дума е твоята като  два дни след като хвърлил някакви драматични твърдения се отмяташ напълно от тях.
Колкото и невероятно да ти се вижда, има голяма доза истина в това, и не иронизирам цитата ти в момента. А, физически възможности, съчетани с умствен потенциал са винаги за предпочитане, от колкото привидно натрупан интелект без покритие, но ти добре знаеш, кой от двата пола ги притежава повече. Еманципацията на жените не е единствената причина, за краха на християнския свят, но е една от основните.
Уф, глупав и физически здрав човек пък може да е не само безполезен, но и вреден...
Точно.

# 576
Скрит текст:
I'm bad!!!

Да бе. Wink

# 577

Лошав съм си по рождение, ама не знам защо, теб те заобичах много!!! Явно съм се разчувствал нещо.

# 578

Лошав съм си по рождение, ама не знам защо, теб те заобичах много!!! Явно съм се разчувствал нещо.

И аз си те обичам. Simple Smile

# 579
Любов ли бе да го опишеш!  ooooh! Садо-мазохизмът нема умре.

# 580
Любов ли бе да го опишеш!  ooooh! Садо-мазохизмът нема умре.

Хм, ти нали беше много толерантна? Одобряваше разни работи, сега садо-мазото ти пречи. Thinking

# 581
Правете, каквото знаете. Поне се убеждавам, че много жени са и ще си останат мазохистки по природа, после се чудим защо има домашно насилие...

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 18:39 от EXIT_HUMANITY

# 582
Правете, каквото знаете. Поне се убеждавам, че много жени са и ще си останат мазохистки по природа, после се чудим защо има домашно насилие...

Не трябваше да си коригираш мнението. Може би искаш да изглеждаш загрижена, бяла и добра? Thinking

# 583
Ох!  ooooh! Аз съм от "тъмните", споко.  Laughing

Специално за hercules:

http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/ucheni-myzhete-naist … t-zhenite-6028891

Учени: Мъжете наистина са по-глупави от жените  hahaha

Обаче, ако видите доводите, ша си паднете.  Joy
Ako трябва да съм честна, аз не мисля така. На мен винаги ми е харесвало, когато мъжете са ме превъзхождали умствено. И съм срещала наистина доста умни мъже. А и един френд наскоро ми каза, че като цяло нивото е доста ниско /при жените/, та не знам дали са прави тия учени, но все пак.  Laughing

# 584
Какво е нивото на майка с малък син, одобряваща кръвосмешението? Или това не е домашно насилие?

Общи условия

Активация на акаунт