Работа, CV-та, HR-и, съвети - 39-та тема

• 104 849
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
Харесва ли ти? Как ти се струва в сравнение с банката?

# 496
Знаете ли какво е заплащането за Senior Auditor в Big 4?  Thinking

# 497

Зависи от годините опит. Виждала съм и кандидати с по 7-8 К.
Но те бяха с много опит и ръководеха мини екип.
Около 3-4?

# 498
Някой знае ли каква функция изпълнява медиатор по евро проект, насочен към работа с настоящи и бъдещи родители в рискови групи? Чета, че вече 3 път удължават конкурса за такъв и ми стана интересно какво е това, за което или няма кандидати, или заплащането не е на ниво.

# 499
  • София
Дай ми обявата и ще ти кажа.
Нищо чудно да няма кандидати подходящи.

# 500

Около 3-4?

Аз също си мисля, че би следвало да е от порядъка на 3-4, но мои познати пък твърдят, че не повече от 2. Дори стартовата била по-малка от 2? И понеже не ми се вярва да е толкова малко, реших да питам вас. Все пак доколкото знам е позиция, която е точно под т.нар. мениджър. Grinning Става въпрос за 3-4 години опит. Rolling Eyes

# 501

Около 3-4?

Аз също си мисля, че би следвало да е от порядъка на 3-4, но мои познати пък твърдят, че не повече от 2. Дори стартовата била по-малка от 2? И понеже не ми се вярва да е толкова малко, реших да питам вас. Все пак доколкото знам е позиция, която е точно под т.нар. мениджър. Grinning Става въпрос за 3-4 години опит. Rolling Eyes

Не е под 2 в никакъв случай, но ще попитам пак и ще пиша.

# 502

Около 3-4?

glassdoor би ти дал точна информация, ако някой си е записал заплатата. Мисля, че битува грешно схващане, че заплатите там са много високи. Високи са за партньорите и само някои мениджъри, но на нивата на служителите е много повече статус, отколкото реално високо заплащате. Много зависи дали става дума за счетоводен одитор или due diligence. По-скоро знам за нива 1800-2500 и вече зависи от конкретните обстоятелства и коя от фирмите. Самите фирми наемат от най-ниски нива и повишават вътрешно, като тенденциозно държат заплатите ниско, за да се самоотсяват кадрите. Големите 4 винаги са били място на къртовски труд срещу неадекватно заплащане с цел инвестиция в кариерата. Повечето хора, които изтичат, обикновено си удвояват заплатата след това. А много малко естествено дърпат нагоре по стълбицата вътрешно.

# 503
Свикнала съм да отминавам коментари на хора, които никога не би ги огряло там и краткосрочни бивши служители.

Не спадам в нито една от двете категории. Говоря като друг бивш служител, но не краткосрочен, който просто има различно мнение от теб и това е форум, където всеки може да изкаже какво мисли. Както и всеки да избере на какво да вярва. Предлагам комплексите за величие да ги оставим в гардероба, още повече, че като вече бивш служител, имам малко повече стаж в системата извън и мога точно да опиша как и къде най-лесно се намира работа след HP - мероприятие, белязано не от една и две трудности.

# 504
Момичета, благодаря за отговорите.

# 505
Момичета, имам въпрос: постъпваш на работа, бавят ти трудовия договор: къде можеш да видиш дали те осигуряват и на колко?

# 506
  • София
Момичета, имам въпрос: постъпваш на работа, бавят ти трудовия договор: къде можеш да видиш дали те осигуряват и на колко?

С ПИК в НОИ. Обаче да ти бават договора е незаконно. До 3 дни трябва да си го подписала и да са го обявили в НОИ.

# 507
Благодаря за бързия отговор. Незаконно е, разбира се. Но с ПИК-а проверяваш дали те осигуряват, а не на каква сума.

# 508
  • София
Благодаря за бързия отговор. Незаконно е, разбира се. Но с ПИК-а проверяваш дали те осигуряват, а не на каква сума.

Можеш да видиш и на каква сума.

# 509
Странно. Колежката ми, която си проверява на колко и дали я осигуряват, не вижда сума. Отново ще погледнем!
Редактирам се: има сума.  bouquet

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 14:28 от addicted2U

Общи условия

Активация на акаунт