Отговори
# 105
Мома или юнак очаквате?

# 106
Хаха, уж за момиче пробвахме, но пак е момче! Само баткото позна пола още в самото начало! Вашето какво е?

# 107
Здравейте  Simple Smile Доста късно открих,но и аз ще раждам през октомври.Моят термин е 21.10
От мен честито на мамите,които вече гушкат бебчета Simple Smile

Добре дошла и от мен  Hug Hug Hug Леко раждане и бременеене

# 108
Момченце очакваме и ние  Simple Smile
Охх вече нямам търпение,вчера купихме количка,другата седмица ще взимаме и кошарка,само бебо чакаме вече

Благодаря!

# 109
Чудесно! Ние имаме почти всичко, но ще оставя на мъжа ми да купи САМ някои от нещата. Хванали сме се на бас дали ще се оправи  Laughing Laughing Laughing

# 110
Аз съм му позволила само дрешки да купува,ама пък той няма и много време.Миналия ден ми носи едно елече,много сладурско и ми вика ето за изписването Grinning Той си мисли че трябва само панталонче,блузка и елечето  Grinning

# 111
Браво Деси, радвам се че всичко е ок, ти с каква упойка беше пълна или спинална?

# 112
Хаха, ами нормално  Grinning От къде си, решила ли си къде ще раждаш?

# 113
От Пловдив съм,мисля или Селена,но ако е нормално за Хирургиите

# 114
Да дам отчет и аз  Grinning Днес отидох да си взема най-накрая болничен за септември/миналата седмица ме отрязаха,понеже моя лекар го нямаше/ и вече имам списъка за болницата newsm44 .До края на тази седмица ще гледам да набавя нужното  Peace
Вчера имах някакви кървави жилки като се забърсвах и малко се бях стресирала  #Crazy Надявам се да не е нещо притеснително  newsm78

# 115
Да дам отчет и аз  Grinning Днес отидох да си взема най-накрая болничен за септември/миналата седмица ме отрязаха,понеже моя лекар го нямаше/ и вече имам списъка за болницата newsm44 .До края на тази седмица ще гледам да набавя нужното  Peace
Вчера имах някакви кървави жилки като се забърсвах и малко се бях стресирала  #Crazy Надявам се да не е нещо притеснително  newsm78

Да не би да започва да ти пада тапата  Thinking Crazy

# 116

Да не би да започва да ти пада тапата  Thinking Crazy

Да и аз се замислих дали не е почнала тапата да пада,но дано да грешим Hug

# 117
Дано  Peace Аз не знам в коя седмица е, защото няма лентичка, но тапата на една позната падаше около 2 седмици, всеки ден по малко, така че нищо не се знае  Rolling Eyes

# 118
И аз веднага за тапата си помислих  Shocked Но и да е тя, да не се шашкаме. Ако ме знаете как се кокоря и оглеждам всеки път като ходя до вц вече  hahaha

# 119
smiteva до сега само kle0patra е проявила желание да бъде вестителка, търсят се още доброволки и ще ги напишем на първа страничка. Хайде момичета, никой ли не иска да съобщава добрите новини Simple Smile
Аз искааааам!!!Само ми обясни какво трябва да правя.

Общи условия

Активация на акаунт