Отговори
# 165
Абе много скорпионки сме се събрали. Много ни е хубава зодията и сме със силен характер хих. И моят термин е 24.10 и искам бебка да е скорпион, но каквото стане живот и здраве

# 166
Дъщеря ми е на година и 4 ,месеца! ТЕЛЕЦ! Пищи адски! Прави бели! От не знам кога всеки ден й идват нови глупости в главата и то такива,каквито Не се очакват от дете на нейната възраст... От НЕ не разбира,от добро не разбира, от викове не разбира, от шамари също не разбира-навие ли си нещо просто няма сила на земята,която да я спре! По принцип аз мноого ,амам много мразя лигавета и такива дето не слушат и много ме беше страх да не е такова..ми да-точно такова лайно е хахахаха но има моменти ,в които слуша много и се държи като голям човек и се обесняваме...дано скоро ги преодолеем тия неща...

Тя е дете неината глава само това ража за момента мисли как да те ядосва и да си прави кефа hahaha hahaha hahaha Joy Joy

# 167
Здравейте момичета, искам да попитам, някоя от вас по рано беше писала, че ще си поръчва от тази марка количка, дали може малко повече инфо за нея, ако я е поръчала, разбира се? http://www.amazon.co.uk/i-Safe-System-Travel-Stroller-Complete/d … mp;keywords=isafe

# 168
моята щерка е скорпион - роди се на 13-ти сутринта в 00:35 .. казаха ми, че на 13-ти били най-силно изявените скорпиони - е тя си изчакадатата ужасно умно, будно и шуро дете е, прави бели, ама то кое ли дете не прави.. според мен зодията не е толкова определяща.. аз пък съм теле и просто също съм с рогата напред, когато искам ..
иначе да си кажа - днес бях на преглед, бебка си отговаря на седмиците, главичката си е долу и след 2 седмици пак на преглед.. Simple Smile

# 169
Извинявам се предварително, ако обидя мамата, която не иска да роди скорпион, ама как може само заради едната зодия да ги мислиш тези неща. То е твое детенце, твоя плът и кръв, има ли значение зодията му? Направо ми звучи безотговорно това. Извинявам се пак, не иска да те обидя, но просто не се стърпях....

# 170
Синът ми е везни - никога не съм имала проблеми с него по отношение на тръшкане, сцени навън и т.н. Докато беше на ясла имахме проблем с агресията - скубеше и хапеше момичетата, но се оказа, че е заради особеното напрежение у дома в онзи период - всички преживявахме труден момент. В момента нямам никакви оплаквания от него - даже се дразня на моменти, че е по-наивен от другите деца и в градината някои хлапета го експлоатират, но и това ще отмине. Дано и малкият да ми е така спокоен.  baby_neutral

# 171
Здравейте мами!Отдавна не съм ви посещавала,виждам,че вече имаме бебчета .Да са ви живи и здрави!!!  bouquet.Ходих на ФМ ,казаха,че бебо изостава с корема с две седмици и,че плацентата ми е  за 40-седмица,заради тромбофилията която имам.Д-р ми се притесни и сега го следим всяка седмица на доплер,казва,че е малко за седмиците-1780 г в 34-та седмица съм.Има ли някой да сподели нещо по въпроса!!! Благодаря  предварително! Laughing

# 172
Привет, и аз съм скорпион  и то с асцендент скорпион. Колко охкания и физиономии съм отнесла като си кажа зодията.... все едно много страшно. Пък ние сме си пичове  Laughing
Надявам бебо да устиска и той да е скорпион. Но това си е Божа работа - само да е живо здраво, друго не искам. Като знам, че има хора, които се борят за деца... ние сме благословени  Hug

# 173
Мисля, че не е хубаво да се месим на Господ в работата, когато има възможност разбира се.
newsm10 важното е да е живо и здраво,а не дева,скорпион ли е....хората за какви неща мислят...

# 174
Здравейте мами!Отдавна не съм ви посещавала,виждам,че вече имаме бебчета .Да са ви живи и здрави!!!  bouquet.Ходих на ФМ ,казаха,че бебо изостава с корема с две седмици и,че плацентата ми е  за 40-седмица,заради тромбофилията която имам.Д-р ми се притесни и сега го следим всяка седмица на доплер,казва,че е малко за седмиците-1780 г в 34-та седмица съм.Има ли някой да сподели нещо по въпроса!!! Благодаря  предварително! Laughing

До колкото знам е нормално плода да не расте бързо (нормално) когато плажентата е зряла и не си върши работата добре. Съветът ми е да наблегнеш на извара, яйца и черно грозде, за да подсилиш плацентата и плода. Стискам палци всичко да е наред!!!   bouquet

# 175
здравейте отдавна не съм писала днес бях на жк всичко е нормално,вече тежим 3,450 кг ,обърнали сме се с главата на долу,казаха че нямам контракций и всичко е наред,но да си стягам багажа и да чакам вече  #Crazy лошо ми става като си помисля какво ме чака.моята дъщеря е зодия дева и нямам никакви проблеми с нея много кротко дете е само където тръгнем ли на градина и след два дни сме болни само това ми е проблема с нея.честито на първите бебчета  и техните мами да са ви живи и здрави и много да ви радват  newsm51 smile3525

# 176
Tuci направо ме изумявате с тия непослушни телци явно си е до децата. А аз исках да родя ден по рано но вече се убедих че няма значение каквото ми е писано това ще е. Досега не ми се е случвало дете да не ме слуша въпреки че съм строга им угаждам много и на всичките ми приятелки децата умират за мен но ме слушат. Страх ме е че мъжът ми е много мекушав и обича да лигави децата си направо му доставя удоволствие да му се качват на главата а аз побеснявам и незнам как ще се разберем с него.
А за преждевременно узрялата плацента и аз съм така и в България като ме преглеждаха го отчетоха като проблем но тук не било проблем. А за бебчето ти е почти две кила така че и да се наложи.преждевремнно секцио не е хич малко ще навакса бързо.

# 177
Nadelinka79 Чакаме последния момент да я поръчаме, понеже доставката идва за няколко дни, а още не сме и освободили място в килера. Иначе да тя е моята количка. Много разглеждах и още разглеждам, но тя ми е фаворита и определено ми допадат размерите и килограмите. Ето виж тук
http://www.youtube.com/watch?v=0fD9didhn_I
 Ето тук може също да разгледаш:
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1& … 6exCkPMi103Mp9_cg
И моят багаж е готов за болницата вече. Нищо че още не съм в деветия даже. Ама някак си чувствам, че ще е този месец или началото на другия. Всички дрехи и необходими неща за бебо са купени, изпрани. Част от козметиката само чакам да ми доставят. Даже и еднократни чаршафи си взех, въпреки че тук сигурно няма да са ми необходими. Ама да имам. Тук лигнин не искат. Направо с превръзки.  newsm78

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 16:27 от rosicp

# 178
Момичета, аз съм се насочила към Майчин дом. Има списък за болницата на сайта, но не пише нито за превръзки, нито за лигнин, а гледам вие коментирате, че ви искат. Мисля да се заредя направо с превръзки. Даже видях случайно в магазина едни доста по-широки дори от нощните, предназначени за периода след раждане. Някой друг да сподели опит?

Освен това пише да имам направление номер 7 от личния лекар. Предварително ли се взима? Все пак ако зараждам през нощта?

# 179
Аз само лигнин ползвах след нормално раждане бях и с епидурална и страшно много кървях. Не знам дали с превръзки е по-добре, но на мен с лигнина си ми беше о'к  Peace
Направлението ти го дава АГ на женската консултация, не се тревожи за това.

Общи условия

Активация на акаунт