Отговори
# 270
  • София
бикините са нещо многооо полезно. сменяш с памперса и чиста работа Wink

# 271
  • Бургас
 newsm78 сега последно кои са по- добре еднократните бикини или да си вземем дълбоки нормални.....!!!? а за превръзки аз си взех 10 капки на always и после прочетох че има специални за бременни .... Дано ми свършат работа. Утре отиваме пазарим последно за мен за болницата и за бебчо почистващи неща останаха- като спирт, физ.р-р и пр. А да и протектор за матрака. И се заемам с пране и гладене от понеделник Wink)))

# 272
Да дам отчет от днешната среща със Педиатъра..
На първо Гледане много мил и страшно грижлив към деца човек..
Обясни ми че не е хубаво да ползваме мокри кърпички а по добре памук и вода,Крем за потсичане да слагам най много по 3-4 пъти на ден и то на тънак слой!
Каза да не слагам обиколници за да не се завърти бебето и да се задуши за мен това е пълна тъпоъия понеже те не мърдат кой знае колко като малки после ги хваща бясна хахахах...
Пита ме дали детето ще спи при нас или оделно категорична бях оделно от нас...Каза щом стайте са близки една до друга няма да е проблем,но може да спи при нас ако решим заради честото хранене нощно време!
Ами това е за сега..Утре съм на ЖК да вида юнака Hug Hug Hug Hug

# 273
И аз усещам че моята маймунка хълца особено от няколко дни насам доста често и то продължително. Дори мъжа ми я усеща като долепи ухо до корема ми. Представлява като равномерно пулсиране и се чудех в началото как така и усещам пулса после ми светна че хълца.

# 274
Хълца поне веднъж на ден,на мен ми е малко неприятно.,но пък от друга страна се радвам,защото това го подготвя за срещата му с кислорода!!! Дъщеря ми така хълцаше,но при смях сега не хълца...не намирам общо едното с другото...

# 275
Добре, че го има тоя форум!

От 4 дни мира не ми даваше това странно пулсиращо движение...и дори предположение нямах какво може да е...А то било хълцане! Simple Smile Благодаря, момичета, че го споменахте, сега съм спокойна!   bouquet Hug

# 276
И аз усещам, поне веднъж на ден. много е странно. Приятелка скоро роди и каза, че нейната много е хълцала в корема, и сега хълца. Но не знам реално дали има общо. Та ме беше подготвила, че може да усещам.

# 277
Добро утро и честит празник   bouquet
От вчера имам една доста неприятна екстра - бодежи в областта на влагалището,най-вече при движение.Има ли други с подобни болежки и какво би могло да бъде  newsm78

# 278
Добро утро и честит празник   bouquet
От вчера имам една доста неприятна екстра - бодежи в областта на влагалището,най-вече при движение.Има ли други с подобни болежки и какво би могло да бъде  newsm78

имам ги същите бодежи Rolling Eyesи аз не знам от какво е.Аз от седмица ги усещам,по 2-3 пъти на ден,изведнъж се появяват при движение Rolling Eyes

искам да ви питам-моите гърди са едни меки и неболезнени,нямам и коластра,мислите ли,че като са такива,няма да имам кърма...изобщо-има ли връзка.Много искам да кърмя Sad

# 279
За хълцането - и ние редовно разтърсваме корема с безброй хълцания на ден Laughing. Много е смешно, едно нетипично движение такова Laughing...
Бодежи във влагалището съм имала, когато не съм бременна и това при всички случаи се е оказвало възпаление. Ако продължава, не е зле да отидеш на лекар, според мен.

А някоя от вас има ли продължителни и нестихващи болки в кръста? Аз отдавна си ги имам - ту в кръста, ту по гърба, обикновено сутрин, но минават до час след като се раздвижа. От вчера, обаче, са постоянни и място не мога да си намеря ooooh!. Така ли ще е до края?

# 280
  • София
Добро утро.
За бодежите, макар че незнам дали са точно бодежи - аз го отдавам на движението на бебчо. Все пак вътре вече му е доста тясно. Имала съм ги с Рая и сега отново се появиха. Разбира се ще си питам док като отида на ЖК.
Gybka_85 не се стряскай. Моите също са меки и спокойни. Така бях и с Рая. След като родих се напълниха. Това не е определящо че няма да имаш кърма.
За хълцането - и Рая, и младежа хълцат. Дори сутринта се събудих от хълцането на бебо. После като се родят също много хълцат - поне каката беше така - много хълцаше в корема ми и после като се роди, отново много хълцаше  Laughing

# 281
  • Бургас
Добро утро и честит празник   bouquet

И аз усещам като бодежи ниско долу все едно ми се припишква ама като мръдне бебка, явно главата й ме натиска.
 А за хълцането да и моята снощи хълцукаше, мн сладко:))) боли но няма начин.
Скоро живот и здраве няма да усещаме това а ще го виждаме Simple Smile)))))))
Хубав ден на всички. Тук в Бургас е облачно и мокро навсякъде нооо поне е прохладно което ме устройва Simple Smile

# 282
И аз имам бодежи при движение и то от доста време. Доста ми е стряскащо - имам чувството, че ще се спука мехура и бебка ще излезе Grinning
Не съм го коментирала с моя лекар и не знам дали е свързано с инфекция (струва ми се, че няма връзка, тъй като се появява само при движение), но наистина в последната ми микробиология се откриха бактерии и сега съм на антибиотик Sad

# 283
Моите гърди също са спокойни дори не са порасли което много ме учудва защото по принцип са все проблемни и болезнени при цикъл при уволация че понякога по цели месеци са като камъни, а откакто забременях ме боляха първите месеци и край сега са спокойни и нормални. Онзи ден стиснах едната си гърда и излезе бистра течност а не мляко и лепнеше може би на това казват коластра или е нещо друго но не смях да пробвам повече newsm78

# 284
Добър ден и от нас и честит празник!
 Бодежите от доста отдавна ги имам и аз,така бях и с каката-като се мръдне и направоо...звезди...понякога и изохквам...много е неприятно,ама...айде скоро да се отърваваме...
За гърдите и кърмата-това,че са меки не означава,че нямаш кърма,но това е вече в кърмаческия период,обикновено коластрата слиза около тези седмици-аз мойта отдавна я имам,дори на предния преглед дотора каза,че трябвало,викам аз имам вече и той искаше да види,та и стиска и имаше...сега като стисна си е дори доста жълта,каквато е и в първите 2-3 дни след раждането... Simple Smile Иначе на някои направо с раждането им идва,ако е нормално...

Общи условия

Активация на акаунт