Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 978
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Весе - много да е здрав и само усмивки и щастое да ви носи Анди! Peace

Светле - добре сме с ММ, сега се пазим, че чак към края на този месец ще пускам контрола на хламидията. Изпихме по едно кило антибиотик и се надявам вече всичко да е зад гърба ми. Чакам около средата на месеца да ми дойде и ще започна да ходя при Шефкетова да види как се развиват фоликулите. Начерта ми набързо някакъв план, което ми хареса, но много ме разочарова, че не искаше да лекува хламидията #Crazy Дано в последващите ни срещи успее да спечели доверие Praynig, че вече не ми остана къде да ходя ooooh!

Моме - заглавието е страхотно  Peace  bouquet да нацелуваш малкия мъж  Hug

Маре - успех с убеждаването, сигурна съм,че ще успееш Peace

# 571
  • до едно тепе
Теди шанса не е чак толкова малък Laughing. В нашата отчетна имаше една мама,която роди в началото на януари и след това беше и в следващата януарска отчетна(2013),но роди в края на декември и така в една година 2 бебета  Grinning

# 572
Теди шанса не е чак толкова малък Laughing. В нашата отчетна имаше една мама,която роди в началото на януари и след това беше и в следващата януарска отчетна(2013),но роди в края на декември и така в една година 2 бебета  Grinning
Аз също познавам човек, през януари му се ражда син, през декември същата година - дъщеря.
На моя братовчедка децата са с година и 13 дена разлика - декември 2011 и декември 2012.
И този месец май няма да има бебе, а така се надявах, че по термин се падаше точно на годишнината от сватбата ни, тъкмо нямаше да се чудя какво да подаря на половинката, че ще е мой ред, ама...
Купих си тестове за овулация на ОВю, започнах ги на 11 дена (ако приемем, че съм с 28-дневен цикъл) и досега (седми ден) по-наситена втора черта не съм имала, започва да избледнява. Не искам да се филмирам и да започна да меря температури, да правя тестове, че миналият път така все следях, пък пози, пък вдигнати крака и забременях в месеца, в който правихме само веднъж с3кс, 3 дена след О, (по мои сметки), и след акта станах веднага и се изкъпах кат пич. Mr. Green Та уж гледам да не го мисля, ама... Мрън!

# 573
Всички сме минали през фазата "Уж не го мисля, ама само за това мисля" - няма спасение, такава е психиката. Разумът казва едно, ама жена, работеща за бебе, не е от най-разумните видове  Blush

# 574
Абсолютно е така.

# 575
  • до едно тепе
Побут побууут темата. Къде се изпокрихте всички Rolling Eyes

# 576
Аз лично работя.....ненавиждам понеделниците - цяла събота и неделя разни хора измислят задачи,които са изключително спешни  ooooh!, щото принципно е трябвало да се свършат в петък....ама то петък било ден на майстора и не се работело  ooooh!

Поотметнах малко задачи де, трябва и да направя списъка за пазаруване за седмицата, а имам и при ортодонт час.....оффф

# 577
  • Варна
А аз броя часовете,написах си списък,да не забравя нещо,пфуу,нямам търпение и нервата ме тресе Twisted Evil

# 578
Госпожо, някакви обещания да имате да спазвате  newsm78

# 579
  • Варна
Госпожо, някакви обещания да имате да спазвате  newsm78

Знам,за което се извинявам,но снимки ще получа или в деня на тръгване,или докато ни няма Embarassed

# 580
  • В сърцето на любимия човек
Добър вечер  Hug Хайде да ни е честит новия On-line магазин  Joy

Естелка - ние сме търпеливи, ще чакаме да се върнеш от медения месец, но за компенсация ще трябва да пуснеш промоция и от там  Mr. Green
Къде ще бъде меденият месец, между впрочем?

# 581
  • Варна
Медена седмица по-скоро,Пънче,хихи,но и на това съм доволна,в Анталия,Белек,не остана,като се върна ще разказвам и снимки ще показвам Hug

# 582
Страхотно прекарване, Естелка  Hug

# 583
И аз съм тук. Тези дни нещо нещо се разочаровах и настроението ми е под нулата. А и с този дъжд. Вчера ми дойде и продължаваме борбата следващия месец. Да ви кажа че този месец се зачеват дечица зодия рак, а рачетата са страхотни хора. Детето ми е зодия рак и е невероятно мило, грижовно и разбрано дете. Та успех на всички и дано този месец се похвалим с много нови бремености.

# 584
  • София

малее такова неписане не помня... къде сЪ покрихте верно...ще поспамим ако трябва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт